PRODUCT: M-klubi. Jo vuodesta 1978.

PRICE: Pro bono.

PROMOTION: Tyylikkäät mainokset, jotka täyttävät sähköpostilaatikkosi.

PLACE: Facebook ja Instagram.

PROCESS: Ainejärjestöjen HalVoissa ilmaisten tarjoilujen nauttiminen ja keskinkertainen livetweettaus vierailuluennoilta.

PHYSICAL EVIDENCE: Käsittämättömän siisti logo.

PEOPLE: Kotler ja me.

YHTEYSTIEDOT: ky-m-klubi-hallitus@utu.fi

Digimarkkinoinnin työkalut -kurssi

M-klubi esittelee tänä syksynä 2018 digimarkkinoinnin työkalujen kurssin! Kurssi muodostuu 11 luentokerrasta. Kurssi järjestetään yhteistyössä eri organisaatioiden kuten Parceron ja Profean kanssa. Jokaisella luennolla on oma teemansa. Kurssista on mahdollista saada opintopisteitä markkinoinnin tai tietojärjestelmätieteen opintoihin. Opintopisteiden saaminen edellyttää luennoilla läsnäoloa sekä oppimispäiväkirjan kirjoittamista. Opintopisteitä on saatavilla 1-2, riippuen monellako luennolla käyt. 6-8 läsnäolosta saat 1op ja 9-12 läsnäolosta 2op. Yksittäisille kurssikerroille voi myös osallistua. Ensimmäiselle kerralle ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita mieleiset luennot opintopisteiden suorittamiseksi. Kurssille ei ole erillistä sitovaa ilmoittautumista, vaan jokaiselle kerralle mahtuu ensimmäiset paikalle tulevat. Pyrimme järjestämään tilat niin, että jokainen halukas pääsisi osallistumaan.

Kurssin aiheet ovat erittäin ajankohtaisia ja linkittyvät suoraan markkinoinnin ihmeelliseen maailmaan sekä digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen. Älä jätä tilaisuuttasi välistä oppia näitä tulevaisuuden taitoja vaan tule kanssamme oppimaan uutta ja laajentamaan tietämystäsi digityökalujen parissa. (M-klubi pidättää oikeuden kurssin aikataulullisiin muutoksiin.)

Vaikka paikalle saa tulla ilmoittautumatta, on toivottavaa ilmoittautua seuraavan linkin kautta kurssille, jotta pystymme takaamaan riittävän kokoiset tilat vastaamaan osallistujamäärää.
https://goo.gl/forms/T6CyaBJlo4VqyUo02

Ensimmäinen luentokerta on tiistaina 18.9. kello 16-18.

Tervetuloa

EXCUT

M-klubi järjestää vuosittain excuja maineikkaisiin ja mielenkiintoisiin markkinoinnin alan yrityksiin. Tänä vuonna kotimaan excu pidettiin 11.4. A-lehdillä ja Ellun Kanoilla. Seuraavaksi M-klubi suuntaa katseensa kohti Tukholmaa, jonne lähdetään 26.9.2018. Tukholmassa vieraillaan muun muassa Acnella ja Gantin pääkonttorilla

PÄÄSYKOEBILEET

Pääsykoebileet järjestettiin tänä vuonna 6.6.2018. Pääsykoebileitä juhlittiin tänä vuonna kesän kovimmassa juhlapaikassa, Samppalinnassa. Bileet olivat erittäin onnistuneet ja uudet puput toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi uuteen opiskelupaikkaansa.

M313

M313 on M-klubin joka keväinen markkinointiseminaari, joka kokoaa yhteen kaikki markkinoinnin ja mainonnan uusista tuulista ja ajankohtaisista trendeistä kiinnostuneet opiskelijat. M313 kätkee kryptisen nimensä taakse tarinoita niin menneestä kuin tulevasta, inspiroivia ja keskustelua herättäviä puheenvuoroja sekä ymmärrystä markkinoinnin monipuolisesta maailmasta. Vuonna 2018 seminaari järjestetään 20.3. klo 16 ja teemana on brändäys. Osallistu tapahtumaan: M313 Markkinoinnin seminaari

MAINONNAN YÖ

Mainoksetko muka ärsyttäviä? Me M-klubissa rakastamme mainoksia ja siksi keräännymmekin pari kertaa lukuvuoden aikana Parkille katsomaan maailman parhaimpia mainoksia! Jokaisella Mainonnan yöllä on oma teemansa: Parkilla on nähty mm. Superbowlin parhaita, kansainvälisiä mainoksia sekä totta kai meille opiskelijoillekin tuttujen virkistysjuomien mainontaa.

KOPOKAHVIT

M-klubi pyrkii jatkuvasti parantamaan markkinoinnin opetusta yhdessä markkinoinnin laitoksen kanssa. Mikä markkinoinnin opetuksessa toimii ja missä olisi mielestäsi parantamisen varaa? Onko tenttiaikataulussa päällekkäisyyksiä/eikö tenttiä voi tehdä sähköisenä? Etkö taaskaan mahtunut haluamallesi kurssille? Kerro meille huolesi! Keräämme palautetta ympäri vuoden, minkä lisäksi järjestämme aulassa kopokahvit vähintään kerran lukukaudessa. Seuraavat kopokahvit järjestetään 13.3. klo 9:45-10:15 & 11:45-12:15

M-KLUBIN HALLITUS 2019

Samuli Tähtinen

Puheenjohtaja

Laura Aalto

Koulutuspoliittinen vastaava

Suvi Laaksonen

Varapuheenjohtaja

Kaisa Mikkola

Tiedottaja

Mira Laine

Tapahtumavastaava

Jatta Pietilä

Rahastonhoitaja/sihteeri

Elina Kuusniemi

Excursiovastaava