TSE-lista on TYYn edustajistossa vaikuttava poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, joka koostuu Turun KY:läisistä, PorKyläisistä sekä T-klubilaisista toimien kuitenkin itsenäisesti. Kaudella 2020-2021 TSE-listalla on kahdeksan edaattoria, mikä tekee siitä edustajiston suurimman yksittäisen ryhmän. TSE-lista tekee aktiivisesti yhteistyötä myös muiden listojen kanssa. Edustajiston kokousasiakirjat ym. löydät täältä.

TSE-listalle tärkeitä arvoja ovat vastuullinen päätöksenteko, järkevä taloudenhoito sekä opiskelijoiden parempi mielenterveys. Sen lisäksi se ajaa parempaa työllistymistä opiskelijoille ja vastavalmistuneille Turussa ja Varsinais-Suomessa, kansainvälisten opiskelijoiden parempaa huomioimista yliopistoyhteisössä, laadukkaita palveluita järjestöille sekä rohkeaa edelläkävijyyttä ylioppilaskunnassa. Omalla toiminnallaan TSE-lista pyrkii myös mahdollistamaan laadukkaat henkilövalinnat ylioppilaskunnassa ja yliopistossa, sekä edesauttamaan kauppakorkeakoulun opiskelijoiden mahdollisuuksia päästä merkittäviin edunvalvonnallisiin tehtäviin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) liittokokouksessa TSE-listan edustajat ovat sitoutuneita toimimaan aktiivisena osana Kylterihuonetta, johon aikaisempina vuosina ovat kuuluneet TSE-listan lisäksi Helsingistä SHS:n sekä Kylterirenkaan edustajat, ja Tampereelta Vapaa Boomarin edustajat.

TSE-lista edustajistovaaleissa 

Syksyllä 2019 käytiin jälleen Suomen kaikissa ylioppilaskunnissa (pl. HYY) edustajistovaalit. TYY:ssä valittiin 41-henkinen edustajisto kaudelle 2020-2021. TSE-lista asetti jälleen runsaslukuisen joukon ehdokkaita TYY:n vaaleihin. Tavoitteet saavutettiin, kun TSE-lista on jatkossakin TYY:n edustajiston suurin ryhmä kahdeksalla paikalla.

Seuraavat vaalit käydään taas syksyllä 2021. Lisätietoja TSE-listan ehdokkaaksi ryhtymisestä voit kysyä ryhmäpuheenjohtajilta. Ryhmäpuheenjohtajistoon voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä myös missä tahansa muussa listaan tai toimintaan liittyvässä kysymyksessä. 

Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ovat äänioikeutettuja – muista siis käyttää äänioikeuttasi myös seuraavissa vaaleissa ja varmista, että juuri sinun asiaasi ajetaan myös tulevaisuudessa edustajistossa!

Ryhmäpuheenjohtajisto

Jami Salonen

Ryhmäpuheenjohtaja

jami.a.salonen@utu.fi

Juho Pitkäranta

Ryhmävarapuheenjohtaja

juho.a.pitkaranta@utu.fi

Vaaleissa valitut varsinaiset edaattorit

Anton Venäläinen

Anton Venäläinen

Tuomas Pigg

Tuomas Pigg

Eemil Säynäslahti

Eemil Säynäslahti

Kiia Rouhelo

Kiia Rouhelo

Christian Ström

Christian Ström

Sandra Saranpää

Sandra Saranpää

Juho Pitkäranta

Juho Pitkäranta

Antti Jaakola

Antti Jaakola