TSE-lista on TYYn edustajistossa vaikuttava poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, joka koostuu Turun KY:läisistä, PorKyläisistä sekä T-klubilaisista toimien kuitenkin itsenäisesti. Kaudella 2021-2023 TSE-listalla on kymmenen edaattoria, mikä tekee siitä edustajiston suurimman yksittäisen ryhmän. TSE-lista tekee aktiivisesti yhteistyötä myös muiden listojen kanssa. Edustajiston kokousasiakirjat ym. löydät täältä.

TSE-listalle tärkeitä arvoja ovat vastuullinen päätöksenteko, järkevä taloudenhoito sekä opiskelijoiden parempi mielenterveys. Sen lisäksi se ajaa parempaa työllistymistä opiskelijoille ja vastavalmistuneille Turussa ja Varsinais-Suomessa, kansainvälisten opiskelijoiden parempaa huomioimista yliopistoyhteisössä, laadukkaita palveluita järjestöille sekä rohkeaa edelläkävijyyttä ylioppilaskunnassa. Omalla toiminnallaan TSE-lista pyrkii myös mahdollistamaan laadukkaat henkilövalinnat ylioppilaskunnassa ja yliopistossa, sekä edesauttamaan kauppakorkeakoulun opiskelijoiden mahdollisuuksia päästä merkittäviin edunvalvonnallisiin tehtäviin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) liittokokouksessa TSE-listan edustajat ovat sitoutuneita toimimaan aktiivisena osana Kylterihuonetta, johon aikaisempina vuosina ovat kuuluneet TSE-listan lisäksi Helsingistä SHS:n sekä Kylterirenkaan edustajat, ja Tampereelta Vapaa Boomarin edustajat.

TSE-lista edustajistovaaleissa 

Syksyllä 2021 käytiin jälleen edustajistovaalit. TYYssä valittiin 41-henkinen edustajisto kaudelle 2021-2023. TSE-lista asetti jälleen runsaslukuisen joukon ehdokkaita vaaleihin. Tavoitteet saavutettiin, kun TSE-lista on jatkossakin TYYn edustajiston suurin ryhmä kymmenellä paikalla.

Seuraavat vaalit käydään taas syksyllä 2023. Lisätietoja TSE-listan ehdokkaaksi ryhtymisestä voit kysyä ryhmäpuheenjohtajilta. Ryhmäpuheenjohtajistoon voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä myös missä tahansa muussa listaan tai toimintaan liittyvässä kysymyksessä. 

Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ovat äänioikeutettuja – muista siis käyttää äänioikeuttasi myös seuraavissa vaaleissa ja varmista, että juuri sinun asiaasi ajetaan myös tulevaisuudessa edustajistossa!

Ryhmäpuheenjohtajisto

Sofia Isolauri

Ryhmäpuheenjohtaja

sofia.w.isolauri@utu.fi

Suvi Ahonen

Ryhmävarapuheenjohtaja

suvi.k.ahonen@utu.fi

Valtteri Vuori

Ryhmävarapuheenjohtaja

valtteri.m.vuori@utu.fi

Emil Männistö

Ryhmävarapuheenjohtaja

emil.f.mannisto@utu.fi

Vaaleissa valitut varsinaiset edaattorit

Akseli Tiitta

Akseli Tiitta

Samuli Tähtinen

Samuli Tähtinen

Anton Venäläinen

Anton Venäläinen

Santeri Kauppinen

Santeri Kauppinen

Emil Männistö

Emil Männistö

Sofia Isolauri

Sofia Isolauri

Jenna Rautionaho

Jenna Rautionaho

Tiitus Mäkelä

Tiitus Mäkelä

Lauri Toivola

Lauri Toivola

Valtteri Vuori

Valtteri Vuori