TSE-lista on TYYn edustajistossa vaikuttava poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, joka koostuu Turun KY:läisistä, PorKyläisistä sekä T-klubilaisista toimien kuitenkin itsenäisesti. Kaudella 2023-2025 TSE-listalla on seitsemän edaattoria. TSE-lista tekee aktiivisesti yhteistyötä myös muiden listojen kanssa. Edustajiston kokousasiakirjat ym. löydät täältä.

TSE-listalle tärkeitä arvoja ovat vastuullinen päätöksenteko, järkevä taloudenhoito sekä opiskelijoiden parempi mielenterveys. Sen lisäksi se ajaa parempaa työllistymistä opiskelijoille ja vastavalmistuneille Turussa ja Varsinais-Suomessa, kansainvälisten opiskelijoiden parempaa huomioimista yliopistoyhteisössä, laadukkaita palveluita järjestöille sekä rohkeaa edelläkävijyyttä ylioppilaskunnassa. Omalla toiminnallaan TSE-lista pyrkii myös mahdollistamaan laadukkaat henkilövalinnat ylioppilaskunnassa ja yliopistossa, sekä edesauttamaan kauppakorkeakoulun opiskelijoiden mahdollisuuksia päästä merkittäviin edunvalvonnallisiin tehtäviin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) liittokokouksessa TSE-listan edustajat ovat sitoutuneita toimimaan aktiivisena osana Kylterihuonetta, johon aikaisempina vuosina ovat kuuluneet TSE-listan lisäksi Helsingistä SHS:n sekä Kylterirenkaan edustajat, ja Tampereelta Vapaa Boomarin edustajat.

TSE-lista edustajistovaaleissa

Syksyllä 2023 käytiin jälleen edustajistovaalit. TYYssä valittiin 41-henkinen edustajisto kaudelle 2023-2025. TSE-lista asetti jälleen runsaslukuisen joukon ehdokkaita vaaleihin. TSE-lista sai vaaleissa seitsemän edustajan paikkaa ja kaikista ryhmistä eniten ääniä, 1017 kappaletta.

Seuraavat vaalit käydään syksyllä 2025.

Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ovat äänioikeutettuja – muista siis käyttää äänioikeuttasi myös seuraavissa vaaleissa ja varmista, että juuri sinun asiaasi ajetaan myös tulevaisuudessa edustajistossa!

Ryhmäpuheenjohtajisto

Pihla Koski

Ryhmäpuheenjohtaja

pihkos@utu.fi

Lari Martikainen

Ryhmävarapuheenjohtaja

lari.p.martikainen@utu.fi

Emilia Järvinen

Ryhmävarapuheenjohtaja

emilia.h.jarvinen@utu.fi

Vaaleissa valitut varsinaiset edaattorit

Akseli Tiitta

Akseli Tiitta

Samuli Tähtinen

Samuli Tähtinen

Lari Martikainen

Lari Martikainen

Santeri Kauppinen

Santeri Kauppinen

Pihla Koski

Pihla Koski

Sofia Isolauri

Sofia Isolauri

Aleksi Suro

Aleksi Suro

Tiitus Mäkelä

Tiitus Mäkelä

Jussi Hedman

Jussi Hedman

Valtteri Vuori

Valtteri Vuori