TSE-lista on TYYn edustajistossa vaikuttava poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, joka koostuu Turun KY:läisistä, PorKyläisistä sekä T-klubilaisista toimien kuitenkin itsenäisesti. Kaudella 2018-2019 TSE-listalla on yhdeksän edaattoria, mikä tekee siitä edustajiston suurimman yksittäisen ryhmän. TSE-lista muodostaa vaalirenkaan yhdessä Ryhmän Lexin (oikeustieteiden opiskelijat) ja TYY Terveeksi (lääketieteen opiskelijat) kanssa. Renkaalla on yhteensä 18 paikkaa 41-paikkaisessa edustajistossa. Edustajiston kokousasiakirjat ym. löydät täältä.

TSE-listalle tärkeitä arvoja ovat vastuullinen päätöksenteko, järkevä taloudehoito sekä laadukas opetus. Sen lisäksi se ajaa parempaa työllistymistä opiskelijoille ja vastavalmistuneille Turussa ja Varsinais-Suomessa, kansainvälisten opiskelijoiden parempaa huomioimista yliopistoyhteisössä, laadukkaita palveluita järjestöille sekä rohkeaa edelläkävijyyttä ylioppilaskunnassa. Omalla toiminnallaan TSE-lista pyrkii myös mahdollistamaan laadukkaat henkilövalinnat ylioppilaskunnassa ja yliopistossa, sekä edesauttamaan kauppakorkeakoulun opiskelijoiden mahdollisuuksia päästä merkittäviin edunvalvonnallisiin tehtäviin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) liittokokouksessa TSE-listan edustajat ovat sitoutuneita toimimaan aktiivisena osana Kylterihuonetta, johon aikaisempina vuosina ovat kuuluneet TSE-listan lisäksi Helsingistä SHS:n sekä Kylterirenkaan edustajat, ja Tampereelta Vapaa Boomarin edustajat.

TSE-lista edustajistovaaleissa 2017

Syksyllä 2017 käytiin jälleen Suomen kaikissa ylioppilaskunnissa (pl. HYY) edustajistovaalit. TYYssä valittiin 41-henkinen edustajisto kaudelle 2018-2019. TSE-lista asetti jälleen runsaslukuisen joukon ehdokkaita TYYn vaaleihin. Tavoitteet saavutettiin, kun TSE-lista on jatkossakin TYY:n edustajiston suurin ryhmä yhdeksällä paikalla. 

Myös sinä voit asettua TSE-listan ehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa (2019) ottamalla yhteyttä listan ryhmäpuheenjohtajaan. 

Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ovat äänioikeutettuja – muista siis käyttää äänioikeuttasi myös seuraavissa vaaleissa ja varmista, että juuri sinun asiaasi ajetaan myös tulevaisuudessa edustajistossa!

Ryhmäpuheenjohtajisto

Matias Heikola

Matias Heikola

Ryhmäpuheenjohtaja

Noel Snygg

Noel Snygg

Ryhmävarapuheenjohtaja

Edaattorit syksyllä 2019

Elias Nousiainen

Elias Nousiainen

Matias Heikola

Matias Heikola

Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

Sandra Saranpää

Sandra Saranpää

Jonathan Jarkia

Jonathan Jarkia

Iines Pusa

Iines Pusa

Helmer Haapala

Helmer Haapala

Miika Tiainen

Miika Tiainen

Kalle Kahanpää

Kalle Kahanpää