KY-Hansa ry on Turun kauppakorkeakoulun liikesaksan opiskelijoiden ainejärjestö kaikille saksan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille opiskelijoille. Liikesaksan opiskelijoiden koulutuspoliittisen edun ajamisen lisäksi järjestämme vuoden aikana toinen toistaan mukaansatempaavampia tapahtumia rennoista illanistujaisista mielenkiintoisiin yritysvierailuihin ja maistuviin olut-tastingeihin. Syksyisin KY-Hansa ottaa osaa perinteisiin TuKYn pupusyksyn aktiviteetteihin ja päätapahtumana juhlitaan tietysti huikean suosion saavuttanutta Oktoberfestia!

Hansan toimintaan osallistumalla pääset kokemaan ikimuistoisia hetkiä, joten lähde siis rohkeasti mukaan toimintaamme!

Lisää tietoa saat liittymällä sähköpostilistallemme ky-hansa@utu.fi ja seuraamalla meitä Instagramissa ja Facebookissa.

 

Tapahtumat ja toiminta

 

Järjestämme vuoden aikana erilaisia ja mielenkiintoisia saksalaistyylisiä tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita! Pyrimme järjestämään jokaiselle jotakin, kiinnosti sinua sitten juhlinta Oktoberfestien tapaan oluen ja bratwurstien merkeissä tai rento hengailu hyvässä porukassa jalkapalloa katsoen. Tapahtumissamme pääset tutustumaan uusiin ihmisiin poikkitieteellisillä sitseillä, herättelemään makunystyröitänne olut-tastingeissä ja tutustumaan aitoon saksalaiseen kulttuuriin excursioiden ja yritysvierailujen muodossa.

Liikesaksan ainejärjestönä pidämme myös huolen siitä, että liikesaksan opiskelu koulussamme olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Kopo-kahveilla pääset nauttimaan tuoreesta kahvista ja kertomaan omat näkemyksesi saksan kielen opetuksen tasosta.

Perinteisten tapahtumien ja toimintamme lisäksi pyrimme uudistamaan toimintaamme jäseniemme tarpeiden ja kiinnostusten mukaan. Ole siis rohkeasti yhteydessä hallituksemme uusien ideoiden ilmestyessä mieleesi!

 

Tulevat tapahtumat

 

KY-Hansan vuoden 2024 excursion kohde paljastetaan pian!

Syksyllä luvassa on excun lisäksi myös muun muassa kielaribileet yhdessä KY-Tricoloren ja KY-Troikan kanssa. Järjestämme myös vuosittaiset Oktoberfestit, minkä lisäksi teemme yhteistyötä yliopistomme muiden saksan kielen opiskelijoiden kanssa.

Parhaiten pysyt ajantasalla tulevista tapahtumistamme seuraamalla meitä Facebookissa (KY-Hansa) ja Instagramissa (kyhansa),  sekä lisäämällä itsesi sähköpostilistallemme.

Bis bald!

Kuinka liittyä jäseneksi?

 

KY-Hansan jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun, joka on voimassa koko opintojesi ajan. Jäsenenämme tuet toimintaamme ja autat järjestöämme kehittymään entisestään, minkä lisäksi saat alennuksia muun muassa maksullisista tapahtumistamme.

Tilinro: FI65 5710 0420 3036 79

Saaja: KY-Hansa

Viestikenttään: Jäsenmaksu + oma nimesi

Summa: 5€

Hallitus 2024

 

Rasmus Lindemann

Puheenjohtaja

Anna Heikkala

Markkinointivastaava

Ville Aalto

Varapuheenjohtaja

Venla Vuolle

Koulutuspoliittinen vastaava

Otto Tarvainen

Rahastonhoitaja

Selja Kallioniemi

Alumnivastaava

Minttu Holma

Sihteeri

 

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja palautetta toiminnastamme. Hallitukseen saat yhteyden parhaiten lähettämällä viestiä Instagramissa, Facebookissa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ky-hansa-hallitus@utu.fi.

#Bitteaufdeutsch