MITÄ ME TEEMME?

Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijat ry, eli KKOY, on kansainvälisen liiketoiminnan ainejärjestö. Tavoitteenamme on tuoda kansainvälinen maailma lähemmäs opiskelijoitamme järjestämällä mieleenpainuvia tapahtumia, ekskursioita sekä vuosittaiset rekrytointimessut.

Suurin KKOY:n toimintaprojekti on ContactExpo– rekrytointimessut, jotka ovat opiskelijoille loistava tilaisuus kuulla alan guruja, osallistua CV- ja LinkedIn -klinikoille sekä kohdata tulevaisuuden työnantajia. 

Meille KKOY:lla on todella tärkeää jatkuvasti kehittää kv-liiketoiminnan kursseja sekä opetusta, jotta saisimme mahdollisimman paljon opinnoistamme irti. Toimimmekin aktiiviisesti palautekanavana ja välikätenä laitoksen ja opiskelijoiden välillä.

Vaikka Turku onkin mahtava, me KKOY:lla uskomme kuitenkin, että koko maailma on meille auki! Jos kansainvälisyys kiinnostaa edes hieman niin tervetuloa osallistumaan tapahtumiimme ja mukaan vaikka seuraavalle ulkomaan ekskursiollemme! Toimintamme on avoinna kaikille – pääaineeseen katsomatta.

CONTACTEXPO

ContactExpo -rekrytointimessut on Turun suurin rekrytointitapahtuma, joka tuo yhteen tulevaisuuden osaajat ja nykypäivän ammattilaiset. Messut tunnetaan loistavista puhujistaan, verkostoitumismahdollisuuksistaan ja innokkaasta ilmapiiristään.  Messut tavoittavat yli 3 500 opiskelijaa vuosittain eri tiedekunnista ja vuosikursseilta.

ContactExpo tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua eri alojen yrityksiin ja inspiroitua mielenkiintoisista puhujista. Messuilla kohtaat eri yritysten edustajia kasvotusten ja saat tietoa päätöksenteon tueksi pohtiessasi seuraavaa siirtoasi työelämässä. Lisäksi messut ovat erinomainen tilaisuus harjoitella esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. 

Messuilla yritykset hakevat joukkoonsa monipuolisia osaajia. Löydä itsellesi innostava kesätyöpaikka tai jopa vakituinen työ lukuisten johtavien yritysten joukosta.

Lue lisää: www.contactexpo.fi. 

EKSKURSIOT

KKOY:n vuoden yksi merkittävimmistä tapahtumista on ehdottomasti ulkomaan ekskursio, joka on aikaisempina vuosina suuntautunut Hongkongiin ja Taipeihin, Souliin ja Tokioon, Abu Dhabiin ja Dohaan, Buenos Airesiin ja Montevideoon, Etelä-Afrikkaan ja Tansaniaan ja viimeisimpänä Panamaan ja Costa Ricaan. Excun päätavoitteena on tutustua kunkin kohteen yrityskulttuuriin ja kansainväliseen liiketoimintaan ylipäätään pintaa syvemmältä, esimerkiksi yritys-, suurlähetystö ja yliopistovierailujen muodossa. Tulevana vuonna 2024 KKOY:n perinteinen ulkomaan ekskursio tekee paluun ja sijoittuu Japanin Tokioon ja Osakaan sekä Etelä-Korean Souliin.

Ulkomaan excu ei kuitenkaan suinkaan ole KKOY:n ainoa reissu, vaan järjestämme vuosittain myös ainakin yhden kotimaan ekskursion: olemme käyneet tutustumassa vuosien varrella esimerkiksi KONE:en ja IBM:n toimintaan, sekä toimineet Slushissa vapaaehtoisina. Viime vuosien kotimaan excut ovat suuntautuneet Ulkoministeriöön, Unicefille, Sitralle sekä Metsä Groupille.

KKOY Hallitus 23-24

AJANKOHTAISTA

Hallituskaudella 2022 – 2023 KKOY järjesti monta onnistunutta tapahtumaa: ulkomaan ekskursion Costa Ricaan ja Panamaan, ContactExpo- rekrytointimessut, kotimaan ekskursion sekä Halloween-sitsit CIA:n kanssa. Lisäksi KKOY ylläpiti suhteita kv- laitokseen ja huolehti, että kv- opiskelijoiden äänet saadaan kuuluviin kurssikyselyiden avulla.

KKOY:lle on valittu keväällä upea uusi hallitus kaudelle 2023-2024, joka jatkaa työtä kansainvälisyyden parissa! 

 

KKOY:n hallitus 2023-2024

Atte Vitikainen

Puheenjohtaja

Mili Nurmi

ContactExpo -vastaava

Elina Määttänen

Varapuheenjohtaja

Tytti Virta

Koulutuspoliittinen vastaava, Häirintätukihenkilö

Jenni Hakala

Tiedottaja/AD

Iivari Urho

Ekskursiovastaava

Aku Kavka

Rahastonhoitaja

Seuraa meitä somessa!

ky-kkoy@utu.fi