Häirintäyhdyshenkilöt

Turun KY:llä on nollatoleranssi kaikkeen häirintään. Emme suvaitse fyysistä tai verbaalista häirintää, kiusaamista tai muuta epäasiallista käytöstä. Jos kuitenkin kohtaat tällaisia tilanteita, voit ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihimme. Turun KY:n häirintäyhdyshenkilöinä toimivat toiminnanjohtaja Elle Luukkala sekä hallituksen kv-vastaava Miska Misukka.

Yhteyttä voit ottaa alla olevalla lomakkeella, jossa on myös mahdollisuus pysyä täysin anonyymina. Lomake ohjautuu hairinta@tuky.fi -osoitteeseen, jota molemmat häirintäyhdyshenkilöistämme lukevat. Voit myös ottaa suoraan jompaan kumpaan häirintäyhdyshenkilöistämme yhteyttä elle.luukkala@tuky.fi tai miska.misukka@tuky.fi. 

Tapaustasi käsittelevät vain joko toinen tai molemmat häirintäyhdyshenkilöistämme, riippuen yhteydenottotavastasi ja toiveistasi. Häirintäyhdyshenkilöt ovat täysin salassapitovelvollisia kaikkia tahoja kohtaan, eikä ketään ulkopuolista tuoda tapaukseesi mukaan ilman lupaasi. Tarvittaessa härintäyhdyshenkilömme konsultoivat TYY:n häirintäyhdyshenkilöitä, sekä mahdollisten sanktioiden määräämisestä päätää Turun KY:n hallituksen puheenjohtaja. 

Ymmärrämme, että joidenkin asioiden tuominen esille omalla nimellä voi tuntua hankalalta, jonka takia lomakkeen kautta on myös mahdollisuus pysytellä anonyyminä. Huomaathan kuitenkin, että tapauksia, joissa ilmoittaja on anonyymi voi olla hankalampi käsitellä.

Ota yhteyttä häirintäyhdyshenkilöön

Lomake ohjautuu hairinta@tuky.fi -osoitteeseen, jota molemmat häirintäyhdyshenkilöt lukevat. Lomakkeella on mahdollisuus kuitenkin valita toinen häirintäyhdyshenkilöistä tapauksesi käsittelijäksi, jos näin haluat. Voit valita täysin anonyyminä pysymisen, tällöin voit jättää nimi kohdan täysin tyhjäksi. Lomake ilmoittaa, kun viesti onnistuneesti lähetetty.

Yhteydenottolomake

11 + 13 =