Turun KY:n HalVa 2021

Yleistä infoa

Hallituksen tehtävänä on johtaa yhdistyksen, jaostojen ja muiden toimielinten toimintaa, huolehtia yhdistyksen hallinnosta sekä valvoa Turun KY:n ja sen jäsenten etuja sekä voimassaolevien sääntöjen noudattamista. Hallitus valmistelee asioita yhdistyksen kokouksen päätettäväksi sekä omalta osaltaan toimeenpanee näiden kokouksien päätöksiä. Hallitus pitää yhteyttä yhdistyksen eri sidosryhmiin kuten Turun kauppakorkeakouluun, Turun yliopiston ylioppilaskuntaan, Suomen ekonomiliittoon sekä muihin opiskelijayhteisöihin ympäri Suomen.

Aikataulu:

– Su 31.10. klo 23:59: deadline ennakkohaun vastauksille.

– Ma 1.11. ilmoittautuneet ehdokkaat vastauksineen julkaistaan Turun KY:n nettisivuilla.

– Ke 3.11. klo 15:00: AfterWork TuKYh edition.

– Ma 8.11. klo 16:15: Hallitushaastattelut, Osuuskauppasali.

– Ti 9.11. klo 16:15: Syyskokous ja hallituksenvaihto, Osuuskauppasali.

Hallitushakijalle varattavia päivämääriä

– 15.11. Hallituksen ensimmäinen koulutusilta

– 22.11. Hallituksen toinen koulutusilta

– 29.11. Hallituksen kolmas koulutusilta

– 17.-19.12. Hallituksen koulutusviikonloppu

Hakuohjeistus

Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen hallitus vuodelle 2022. Luottamustoimet alkavat 01.01.2022 ja kestävät vuoden. Haku on nyt alkanut ja hakea voivat kaikki Turun KY:n jäsenet.

Halukkaiden on erittäin suositeltavaa vastata etukäteen asetettuihin kysymyksiin. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan Turun KY:n nettisivuilla, jotta koko jäsenistö pääsee perehtymään ehdokkaisiin etukäteen. Voit halutessasi vastata useamman kuin yhden sektorin kysymyksiin. Vastaukset tulee lähettää osoitteeseen viestinta@tuky.fi sunnuntaihin 31.10. klo 23:59 mennessä. Viestiin tulee myös liittää edustava valokuva hakijasta, joka julkaistaan vastausten yhteydessä.

On myös suositeltavaa osallistua ennakkohaastatteluihin ns. hallitusgrillissä maanantaina 8.11. klo 16.15 Osuuskauppasalissa. Ehdolle voi kuitenkin asettua vielä itse syyskokouksessa tiistaina 9.11. klo 16.15.

Asettumalla ehdolle jo etukäteen annat äänestäjille mahdollisuuden tutustua sinuun ennakkovastaustesi ja haastatteluiden perusteella, sillä itse syyskokouksessa ehdokkaiden esittelyaika on aikarajoitteen vuoksi erittäin lyhyt.

Jos mielessä on kysymyksiä hallitustyöskentelystä yleisesti, hakuprosessista, sektoreiden työtehtävistä tai muusta, muista saapua paikalle After workiin hallitushaun infotilaisuuteen Bar Monttuun keskiviikkona 3.11. klo 15.00 alkaen.

Lisäksi kysymyksiä voi milloin tahansa lähettää hallituksen puheenjohtaja Sofia Isolaurille (puheenjohtaja@tuky.fi).

Sektorit

Hakijoiden vastaukset ennakkokysymyksiin

Hakijat

Puheenjohtaja

Varapuheenjohtaja

Sosiaalipoliittinen vastaava

Vapaa-ajan vastaava

Kuntamestari

NESU-vastaava

Koulutuspoliittinen vastaava

Liikuntavastaava

Kulttuuri- ja perinnevastaava

Viestintävastaava

Kansainvälisten asioiden vastaava

Kokousmateriaalit

Kokouskutsu

Sivu päivitetään myöhemmin

Esityslista

Sivu päivitetään myöhemmin