Kartelli (Kansantaloustieteen opiskelijoiden yhdistys Kartelli ry) on kansantaloustieteen opiskelijoiden oma ainejärjestö, jonka tehtävänä on toimia linkkinä opiskelijoiden ja Taloustieteen laitoksen välillä sekä huolehtia siitä, että opiskelijan ääni tulee laitoksella kuulluksi.

Kartelli palvelee jäsenistöään myös järjestämällä enemmän tai vähemmän kansantaloustieteeseen liittyviä tempauksia sekä tarjoamalla opintomatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin niin koti- kuin ulkomaillakin. Toisinaan agendalla on ihan vaan rentoa hengailua Parkilla saunan ja virvokkeiden merkeissä, eikä tapahtumista puhuttaessa tietenkään sovi unohtaa perinteisiä pikkujouluja tai kesän kohokohtaa, maineikasta grilli-iltaa!

Vaikka kartellin muodostaminen onkin kilpailulainsäädännössä kiellettyä, ei Kartelliin liittymisen houkutusta kannattaa suotta vastustaa. Nimestään huolimatta järjestö on avoin uusille ihmisille ja ajatuksille pääaineeseen katsomatta. Myös hinnat ovat täysin joustavia, eikä niitä ole etukäteen sovittu.

Kuinka päästä mukaan Kartelliin?

Liity jäseneksi

Kartellin jäseneksi voivat liittyä kaikki Turun yliopiston opiskelijat. Jäsenyys ei maksa mitään. Liittyminen tapahtuu täyttämällä tämän lomakkeen.

Tiedotus

Kartellin pääasiallinen tiedotuskanava on sähköpostilista, jonka löydät utumailista (Asetukset > Ryhmät > Jakeluryhmät, joihin kuulun) osoitteella ky-kartelli(at)utu.fi.

Tykkää Kartellista Facebookissa ja seuraa meitä Instagramissa, niin pysyt mukana kaikesta toiminnastamme!

Hallituksen jäsenet

Koko hallituksen tavoitat sähköpostitse osoitteesta KY-Kartelli-hallitus@utu.fi.

Rami Rakkolainen

Puheenjohtaja

rarakk(at)utu.fi

Julia Siimento

Varapuheenjohtaja

julia.k.siimento(at)utu.fi

Toni Kantola

Sihteeri

toni.m.kantola(at)utu.fi

Mikko Sopanen

Rahastonhoitaja

mikko.j.sopanen(at)utu.fi

Akseli Tiitta

Koulutuspoliittinen vastaava

henrik.a.tiitta(at)utu.fi

Ella Tunturi

Tiedottaja

ella.h.tunturi(at)utu.fi

Kerttu Hurvi

Yrityssuhdevastaava

kerttu.a.hurvi@utu.fi