PRODUCT: M-klubi. Jo vuodesta 1978.

PRICE: Pro bono.

PROMOTION: Tyylikkäät mainokset, jotka täyttävät sähköpostilaatikkosi.

PLACE: Facebook ja Instagram.

PROCESS: Ainejärjestöjen HalVoissa ilmaisten tarjoilujen nauttiminen ja keskinkertainen livetweettaus vierailuluennoilta.

PHYSICAL EVIDENCE: Käsittämättömän siisti logo.

PEOPLE: Kotler ja me.

YHTEYSTIEDOT: ky-m-klubi-hallitus@utu.fi

Hallituskausi 2021

Vuosi 2021 on taittunut monin tavoin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Poikkeusolosoista huolimatta lukukausi on kulunut hujauksessa ja viimeisen jakson loppusuora alkaa häämöttää. Lukuvuoden lopuksi lähetämme opintokyselyn sähköpostilistalaisille, minkä avulla on mahdollista vaikuttaa tulevan lukuvuoden opetukseen.

M-Klubi kiittää kuluneesta puolikkaasta vuodesta ja odottaa malttamattomana ensi syksyä. Jospa silloin päästäisiin tositoimiin ja fyysisesti pelipaikoille. Luvassa on seminaareja, vierailijaluentoja ja mahdollisia excuja mikäli pandemiatilanne sen sallii. Uuden hallituskuvan saattelemana toivotamme kaikille aurinkoista kevättä ja kesänodotusta!

Puheenjohtaja: Pilvi Inervo
Varapuheenjohtaja: Anniina Kyyrönen
Rahastonhoitaja/Sihteeri: Anni Kupila
Tiedottaja/AD: Elina Varjonen
Koulutuspoliittinen vastaava: Milla Tuurnala
Excursio- ja tapahtumavastaava: Lari Lieskivi

HalVa ja syyskokous parkilla 4.11.2019 kello 18 alkaen

Meillä on ilo ja kunnia kutsua sinut M-Klubin HalVailtamaan ja sääntömääräiseen syyskokoukseen. Vuoden 2019 hallituksen on aika astua syrjään ja antaa tilaa uusille, kirkkaammille tähdille. Jaossa on hallituksen esityksen mukaisesti 7 hallituspaikkaa, suluissa nykyiset, joilta voi kysyä lisätietoa tehtävästä.

Puheenjohtaja (Samuli Tähtinen)
Varapuheenjohtaja/ Yrityssuhdevastaava (Suvi Laaksonen)
Rahastonhoitaja/Sihteeri (Jatta Pietilä)
Tiedottaja (Kaisa Mikkola)
Koulutuspoliittinen vastaava (Laura Aalto)
Excursio- ja kv-vastaava (Elina Kuusniemi)
Tapahtumavastaava (Mira Laine)

Iltamassa on lisäksi luvassa jo perinteeksi muodostunut leikkimielinen M-klubi Lions -kisa, jossa paikallaolijat saavat äänestää koulumme toimijoiden joukosta vuoden hienoimman bannerin, tapahtumavideon ja Instagram-kuvan. Tapahtumassa ei myöskään nälkä tai jano pääse yllättämään, sillä tarjolla on reilusti syötävää ja juotavaa.

Tämä spektaakkeli järjestetään Parkin alakerrassa 5.11. klo 18 alkaen. Kokouksessa kaikilla pääaineesta tai vuosikurssista riippumatta on oikeus äänestää ja asettua ehdolle, kunhan on M-klubin jäsen. Jäseneksi voi liittyä ihan ilmaiseksi joko ennen tai itse syyskokouksessa. Tule ja tee ensi vuodestasi entistäkin hauskempi ja elämyksellisempi! Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat hakea hallitukseen, voit lähettää meille esittelytekstin tai -videon etukäteen osoitteeseen KY-M-Klubi-hallitus@utu.fi
Jos et vielä ole jäsen, niin voit liittyä helposti seuraavasta linkistä: https://goo.gl/forms/wOsbplnwXBHcPi6z2

EXCUT

M-klubi järjestää vuosittain excuja maineikkaisiin ja mielenkiintoisiin markkinoinnin alan yrityksiin. Tämän vuoden viimeinen excu on vielä tulossa, mutta maltathan. Lisätietoja julkaistaan pian.

MAINONNAN YÖ

Mainoksetko muka ärsyttäviä? Me M-klubissa rakastamme mainoksia ja siksi keräännymmekin pari kertaa lukuvuoden aikana Parkille katsomaan maailman parhaimpia mainoksia! Jokaisella Mainonnan yöllä on oma teemansa: Parkilla on nähty mm. Superbowlin parhaita, kansainvälisiä mainoksia sekä totta kai meille opiskelijoillekin tuttujen virkistysjuomien mainontaa.

M313

M313 on M-klubin joka keväinen markkinointiseminaari, joka kokoaa yhteen kaikki markkinoinnin ja mainonnan uusista tuulista ja ajankohtaisista trendeistä kiinnostuneet opiskelijat. M313 kätkee kryptisen nimensä taakse tarinoita niin menneestä kuin tulevasta, inspiroivia ja keskustelua herättäviä puheenvuoroja sekä ymmärrystä markkinoinnin monipuolisesta maailmasta. Vuonna 2020 seminaari järjestetään kymmenettä kertaa. Millainen mahtaa olla juhlavuoden seminaari?

PÄÄSYKOEBILEET

Pääsykoebileitä juhlittiin tänä vuonna kesän kovimmassa juhlapaikassa, Samppalinnassa jo toistamiseen. Bileet olivat erittäin onnistuneet ja uudet puput toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi uuteen opiskelupaikkaansa.

KOPOKAHVIT

M-klubi pyrkii jatkuvasti parantamaan markkinoinnin opetusta yhdessä markkinoinnin laitoksen kanssa. Mikä markkinoinnin opetuksessa toimii ja missä olisi mielestäsi parantamisen varaa? Onko tenttiaikataulussa päällekkäisyyksiä/eikö tenttiä voi tehdä sähköisenä? Etkö taaskaan mahtunut haluamallesi kurssille? Kerro meille huolesi! Keräämme palautetta ympäri vuoden.

M-KLUBIN HALLITUS 2023

Siru Tammento

Puheenjohtaja

Amanda Hertzberg

Koulutuspoliittinen vastaava

Jasmin Nylund

Varapuheenjohtaja/Yrityssuhdevastaava

Laura Leimola

Tiedottaja/AD

Venla Monto

Sihteeri

Salla Huotari

Excursio- ja tapahtumavastaava

Lari Lieskivi

Rahastonhoitaja