TSE Masters on Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoita varten toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää erityisesti maisterivaiheen opiskelijoiden verkostoitumista ja menestymistä sekä Turun KY:n opiskelijayhteisössä että työelämässä.Toimintamme kautta pyrimme aktivoimaan kauppakorkeakoulun maisterivaiheen opiskelijoita mukaan järjestötoimintaan sekä ylläpitää opiskelujen aikana luotuja verkostoja.

Käytännön toimintamme ulottuu tapahtumien järjestämisestä sekä Turussa että Helsingissä maisterivaiheen opiskelijoiden edunvalvontaan ja heille suunnattuun viestintään. Alta löydät tarkempaa tietoa järjestämistämme tapahtumista sekä toiminnastamme yleisesti.

After Workit

 

TSE Masters järjestää After Work -tilaisuuksia, joissa osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua muiden varttuneempien opiskelijoiden kanssa. Halusit sitten tutustua kokonaan uusiin ihmisiin tai tavata uudelleen opiskeluvuosien aikana hankittuja ystäviä, Mastersin After Workit ovat oivallisia tilaisuuksia kumpaan tahansa. After Workeja pyritään järjestämään tasaisesti sekä Turussa että pääkaupunkiseudulla.

Muut tapahtumat

 

Toistuvien tapahtumiemme lisäksi TSE Masters järjestää myös runsaasti erilaisia kertaluontoisia tapahtumia. Tapahtumatarjonta on vaihdellut rapujuhlista elokuvailtoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään tapahtumatarjontaamme, joten olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on mielessä mielenkiintoinen tapahtumakonsepti!

Hallitus 2023-2024

Onerva Tuominen

Puheenjohtaja

Antti Jokinen

Varapuheenjohtaja

Eveliina Leppänen

Rahastonhoitaja

Ella Käppi

Markkinointivastaava

Emma Strengell

Sihteeri

Elisa Laitinen

Yrityssuhdevastaava

Sonja Juntunen

Tapahtumavastaava

Laura Ruhkala

Sidosryhmävastaava

Instagram

Facebook

LinkedIn

Yhteistyökumppanit