TSE Masters on Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoita varten toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää erityisesti maisterivaiheen opiskelijoiden verkostoitumista ja menestymistä sekä Turun KY:n opiskelijayhteisössä että työelämässä.Toimintamme kautta pyrimme aktivoimaan kauppakorkeakoulun maisterivaiheen opiskelijoita mukaan järjestötoimintaan sekä ylläpitää opiskelujen aikana luotuja verkostoja.

Käytännön toimintamme ulottuu tapahtumien järjestämisestä sekä Turussa että Helsingissä maisterivaiheen opiskelijoiden edunvalvontaan ja heille suunnattuun viestintään. Alta löydät tarkempaa tietoa järjestämistämme tapahtumista sekä toiminnastamme yleisesti.

After Workit

 

TSE Masters järjestää After Work -tilaisuuksia, joissa osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua muiden varttuneempien opiskelijoiden kanssa. Halusit sitten tutustua kokonaan uusiin ihmisiin tai tavata uudelleen opiskeluvuosien aikana hankittuja ystäviä, Mastersin After Workit ovat oivallisia tilaisuuksia kumpaan tahansa. After Workeja pyritään järjestämään tasaisesti sekä Turussa että pääkaupunkiseudulla.

TSE Masters -risteily

 

TSE Masters järjestää vuosittain alkuvuodesta TSE Masters- työnantajaristeilyn. Päiväristeilyn tarkoituksena on tarjota Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoille mahdollisuus kuulla mielenkiintoisista uramahdollisuuksista eri toimialojen yrityksillä sekä verkostoitua yritysten edustajien kanssa. Risteilyn asiaosuus sisältää ohjelmaa kuten paneelikeskusteluja, yritysesittelyjä ja CV-kilpailun, kun taas iltaohjelma koostuu rennommasta ohjelmasta hyvässä seurassa.

Muut tapahtumat

 

Toistuvien tapahtumiemme lisäksi TSE Masters järjestää myös runsaasti erilaisia kertaluontoisia tapahtumia. Tapahtumatarjonta on vaihdellut rapujuhlista elokuvailtoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään tapahtumatarjontaamme, joten olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on mielessä mielenkiintoinen tapahtumakonsepti!

Hallitus 2021-2022

Julia Forsström

Puheenjohtaja

Sofia Isolauri

Varapuheenjohtaja

Ilona Lehti

Rahastonhoitaja

Aino Kairinen

Sihteeri

Nikolas Rawlins

Yrityssuhdevastaava

Saara Laine

Markkinointivastaava

Instagram

Facebook

Yhteistyökumppanit