Yritysyhteistyö

Turun KY tekee monien menestyvien yritysten kanssa yhteistyötä. Tällä sivulla tietoa yrityksistä joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Yritysyhteistyö

 

Turun KY tekee monipuolista yhteistyötä useiden menestyvien yritysten kanssa. Räätälöidyt yhteistyömahdollisuudet luovat yrityksille ja opiskelijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia tavoittaa toisensa. Yritysyhteistyö näkyy opiskelijoiden arjessa monin eri tavoin, kuten esimerkiksi etujen ja tapahtumien kautta, opiskelijoiden haalareissa ja jopa koulun käytävillä. Yli 2000 tulevan ekonomin kohderyhmä takaa yrityksille tehokasta näkyvyyttä, oli kyseessä sitten tuotemarkkinointi tai työnantajamielikuvan rakentaminen. Yritysyhteistyötä ja uusia ideoita kehitetään jatkuvasti yrityssuhdetiimin voimin, jotta sekä yritykset että opiskelijat hyötyisivät yhteistyöstä mahdollisimman paljon.

Jäsenedut löydät Jäsenedut-sivulta

Löydät tarjoamamme yhteistyömuodot mediakortistamme TuKY_mediakortti

Tutustu myös Turun kauppakorkeakoulun tarjoamiin yritysyhteistyömahdollisuuksiin täältä.

 

Pääyhteistyökumppanimme:

Pääyhteistyökumppanimme näkyvät Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden arjessa erittäin vahvasti ja tukevat TuKKK:n opiskelijoita läheisesti koko opiskeluajan.

Kumppanimme:

Turun KY:n jäsenten arjessa näkyvät myös muut yhteistyökumppanimme, jotka tarjoavat arvokkaita kokemuksia ja mielenkiintoisia työllistymismahdollisuuksia.

TuKY Corporate Relations

TuKY Corporate Relations on Turun KY:n oma yrityssuhdetiimi, joka koostuu myyntiorientoituneista ja intohimoisista opiskelijoista. Tiimi pitää huolen sekä vanhoista että uusista mahdollisista yritysyhteistyökumppanuuksista ja järjestää tapahtumia, joissa opiskelijat ja yritykset pääsevät kommunikoimaan lähemmin. Tiimi tekee yhteistyötä myös Turun KY:n jaostojen yrityssuhdevastaavien kanssa.

Turun KY:n yrityssuhteista vastaa yhdistyksen myyntipäällikkö.

Yrityssuhdetiimi (vasemmalta oikealle):
Elias Wahlroos (KY-Sport), Oskar Aaltonen (Baariyhteistyö), Elmo Martela (Opiskelijaedut), Anna Kaponen (EVA), Kerttu Mikkonen (Haalarit), Mike Valtonen (Kulttis), Alina Nikula (Myyntipäällikkö), Alina Anttila (KYliste ja brändi), Sanna Sairanen (Tapahtumat), Roosa Toivanen (NESU-TuKY), Nelli-Maija Pekola (Ulkkis), Veera Käppi (Viestintä), Miska Misukka (CIA-TuKY)

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@tuky.fi

Yritysyhteistyötä

Juhlissa

Liikunnassa

Tapahtumissa

Kulttuurissa

Opiskelijaelämässä

Vuosijuhlissa

Opinnoissa

Turun KY:n kanssa

Ota yhteyttä!

Alina Nikula

Alina Nikula

Myyntipäällikkö

050 517 7762
myyntipaallikko@tuky.fi
Rehtorinpellonkatu 4  20500 Turku