TuKYData, tuttavallisemmin Data, on Turun kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteen opiskelijoiden ainejärjestö. TuKYData järjestää vuoden aikana paljon vaihtelevia tapahtumia huikeista ulkomaan excursioista pienempiin Parkki-tapahtumiin sekä toimii yhteyskanavana opiskelijoiden ja tietojärjestelmätieteen laitoksen välillä. Vuonna 2022 järjestimme esimerkiksi yritysvierailuita, lani-tapahtuman ja huikean excursion Piilaaksoon. TuKYDATA r.y. on perustettu vuonna 1983 ja 2023 yhdistys juhliikin 40. toimintavuottaan.

Toivotamme kaikki tietojärjestelmätieteestä kiinnostuneet tervetulleeksi meidän joukkoomme ja tapahtumiimme! Datan hallitukselle saa aina laittaa matalalla kynnyksellä viestiä, jos jokin asia pohdituttaa. Meihin voit myös olla yhteydessä, jos sinulla on huolia tai kehitysideoita koskien TSE:n tietojärjestelmätieteen opetusta. Löydät hallituslaisten yhteystiedot sivun alalaidasta.

Jäseneksi? TuKYData ry:n jäsenyys on ilmainen ja jäseneksi voi liittyä pääaineesta riippumatta. Jäsenyyden voi myös peruuttaa koska tahansa ilmoittamalla siitä hallituksen jäsenelle sähköpostitse. Jäsenyys antaa myös oikeuden äänestää tai asettua ehdolle TuKYDatan hallitukseen. Jäseneksi liittyminen onnistuu tästä. Muistahan myös liittyä utu-sähköpostilistallemme, jonka kautta yhdistyksen tiedotus tapahtuu: KY-TuKYData.

Yritysyhteistyö? Tärkeä osa toimintaamme on myös yritysyhteistyö ja teemmekin yhteistyötä IT-alan yritysten kanssa esimerkiksi yritysexcursioiden muodossa. Kauttamme tavoitat tehokkaasti juuri oikean kohderyhmän. Yritysyhteistöistä voit ottaa yhteyttä yrityssuhdevastaavaan: saara-liisa.s.hasanpour@utu.fi. Välitämme myös työpaikkailmoituksia! Ole yhteydessä linda.s.karesto@utu.fi

 

 

TuKYData acts as a link between students and the department of Information Systems Science. TuKYData strives to develop the teaching and courses of ISS at Turku School of Economics. We also organise a variety of events, including a foreign excursion and gaming events.

If you have any concerns or feedback regarding Information Systems Science in TSE, don’t hesitate to contact us. We will make sure your feedback reaches the right people. We also do cooperation with companies in the IT field, contact us for possibilities!

Become a member here. The membership is free and you can cancel your membership by contacting a board member via e-mail any time.

TuKYDatan 2023 hallitus

Senja Toivanen

Puheenjohtaja

Elsa Bonsdorff

Varapuheenjohtaja

Linda Karesto

Tiedottaja

Niina Kurvinen

Koulutuspoliittinen vastaava

Veikko Kivisaari

Excursiovastaava / kv-vastaava

Saara-Liisa Asanpour

Sidosryhmävastaava

Joel Kähtävä

Rahastonhoitaja

Erika Ojavuo

Art Director

Essi Paasonen

40. Vuosijuhlavastaava

Elmo Rantala

Sihteeri