Liity TuKYDatan Discord-palvelimelle tästä!

TuKYData, tuttavallisemmin Data, on Turun kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteen opiskelijoiden ainejärjestö. TuKYData järjestää vuoden aikana paljon vaihtelevia tapahtumia huikeista ulkomaan excursioista pienempiin Parkki-tapahtumiin sekä toimii yhteyskanavana opiskelijoiden ja tietojärjestelmätieteen laitoksen välillä. Vuonna 2019 järjestimme esimerkiksi yritysvierailuita, Parkki-lanit ja upean excursion Singaporeen ja Balille.

Toivotamme kaikki tietojärjestelmätieteestä kiinnostuneet tervetulleeksi meidän joukkoomme ja tapahtumiimme! Datan hallitukselle saa aina laittaa matalalla kynnyksellä viestiä, jos jokin asia pohdituttaa. Meihin voit myös olla yhteydessä, jos sinulla on huolia tai kehitysideoita koskien TSE:n tietojärjestelmätieteen opetusta.

TuKYData ry:n jäsenyys on ilmainen ja jäseneksi voi liittyä pääaineesta riippumatta. Jäsenyyden voi myös peruuttaa koska tahansa ilmoittamalla siitä hallituksen jäsenelle sähköpostitse. Jäsenyys antaa myös oikeuden äänestää tai asettua ehdolle TuKYDatan hallitukseen. Jäseneksi liittyminen onnistuu tästä. Muistahan myös liittyä utu-sähköpostilistallemme, jonka kautta yhdistyksen tiedotus tapahtuu: KY-TuKYData.

Tärkeä osa toimintaamme on myös yritysyhteistyö ja teemmekin yhteistyötä IT-alan yritysten kanssa esimerkiksi yritysexcursioiden muodossa. Välitämme myös työpaikkailmoituksia! Ole yhteydessä emaras@utu.fi

 

 

TuKYData acts as a link between students and the department of Information Systems Science. TuKYData strives to develop the teaching and courses of ISS at Turku School of Economics. We also organise a variety of events, including a foreign excursion and gaming events.

If you have any concerns or feedback regarding Information Systems Science in TSE, don’t hesitate to contact us. We will make sure your feedback reaches the right people.

Become a member here. The membership is free and you can cancel your membership by contacting a board member via e-mail any time.

TuKYDatan 2022 hallitus

Paavo Patosalmi

Puheenjohtaja

Kristian Robertsson

Varapuheenjohtaja / Sihteeri

Elina Arasjärvi

Tiedottaja

Anna Kaponen

Koulutuspoliittinen vastaava

Mikael Karenius

Excursiovastaava / kv-vastaava

Eetu Kukkola

Sidosryhmävastaava

Emil Stucki

Rahastonhoitaja

Mohamed Abdullahi

Art Director

Oona Reinikainen

Alumnivastaava