Liity TuKYDatan Discord-palvelimelle tästä!

 

TuKYData, tuttavallisemmin Data, on Turun kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteen opiskelijoiden ainejärjestö. TuKYData järjestää vuoden aikana paljon vaihtelevia tapahtumia huikeista ulkomaan excursioista pienempiin Parkki-tapahtumiin sekä toimii yhteyskanavana opiskelijoiden ja tietojärjestelmätieteen laitoksen välillä. Vuonna 2019 järjestimme esimerkiksi yritysvierailuita, Parkki-lanit ja upean excun Singaporeen ja Balille.

Toivotamme ihan kaikki tietojärjestelmätieteestä kiinnostuneet tervetulleeksi meidän joukkoomme ja tapahtumiimme! Datan hallitukselle saa aina laittaa viestiä jos jokin asia pohdituttaa. Meihin voit myös olla yhteydessä, jos sinulla on huolia tai kehitysideoita koskien TSE:n tietojärjestelmätieteen opetusta.

TuKYData ry:n jäsenenä kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Jäsenyys on ilmainen ja jäseneksi voi liittyä pääaineesta riippumatta. Jäsenyyden voi myös peruuttaa koska tahansa ilmoittamalla siitä hallituksen jäsenelle sähköpostitse. Jäsenyys antaa myös oikeuden äänestää tai asettua ehdolle TuKYDatan hallitukseen.

Tee siis elämäsi paras päätös ja liity jäseneksi tästä

TuKYData acts as a link between students and the department of Information Systems Science. TuKYData strives to develop the teaching and courses of ISS at Turku School of Economics. We also organise a variety of events, including a foreign excursion and gaming events.

If you have any concerns or feedback regarding Information Systems Science in TSE, don’t hesitate to contact us. We will make sure your feedback reaches the right people.

Become a member here. The membership is free and you can cancel your membership by contacting a board member via e-mail any time.

TuKYDatan 2021 hallitus

Eerika Käppi

Puheenjohtaja

Karoliina Alho

Varapuheenjohtaja / Sihteeri

Paavo Patosalmi

Tiedottaja

Jemina Heinonen

Koulutuspoliittinen vastaava / Daattavastaava

Juho Luukkonen

Rahastonhoitaja

Eemil Häikiö

Excursiovastaava

Launo Isto

Art Director

Jami Salonen

Vapaa-ajan vastaava

Anniina Nikander

Alumnivastaava