Tukiopiskelijat

Jos sinulla on jotain – mitä tahansa – mikä painaa mieltäsi, voit ottaa yhteyttä tukiopiskelijaan. Tukiopiskelijaan voit ottaa yhteyttä sivun alla olevalla lomakkeella, joka välittyy ensiksi EVAn varapuheenjohtajalle, joka välittää tietosi eteenpäin tukiopiskelijalle ja sinuun ollaan yhteydessä. Voit myös tietenkin olla suoraan tukiopiskelijaan yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse tai Whatsappin välityksellä.

Oli kyse sitten opiskelusta, jaksamisesta, arjen rutiineista, liikunnasta, syömisestä tai mistä tahansa hyvinvointiin liittyvästä, ota rohkeasti yhteyttä. Tukiopiskelijat ovat vapaaehtoisia juuri sinua varten.

Anni

5. vuosikurssin kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija

Yhteystiedot
anni.e.ryynanen@utu.fi

Launo
4. vuoden tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Yhteystiedot:
+358 44 9717043
launo.o.isto@utu.fi

Alina
4. vuoden tietojärjestelmätieteiden ja johtamisen opiskelija

Yhteystiedot:
+358 50 5177762
alniku@utu.fi
IG: @alinanikula

Tiia
3. vuoden yrittäjyyden opiskelija.

Yhteystiedot
+ 358 44 27 3 0508
tiia.m.kiuru@utu.fi

Samuli
7. vuoden laskentatoimen opiskelija.

Yhteystiedot
0442114113
saweta@utu.fi

Haluaisitko jutella tukiopiskelijalle?

Jos haluat jutella tukiopiskelijalle, niin voit lähestyä valitsemaasi tukiopiskelijaa lähettämällä hänelle suoraan sähköpostia, soittamalla tai laittamalla viestiä WhatsAppissa.

Jos et ole varma, keneen tukiopiskelijaan haluaisit olla yhteydessä tai haluat tukiopiskelijan ottavan sinuun ensiksi yhteyttä, niin voit täyttää alla olevan lomakkeen. Nimi, sähköpostiosoite ja iso tekstikenttä ovat pakollisia kenttiä. Puhelinnumeron ja vuosikurssin antaminen on vapaaehtoista.

Lomake ilmoittaa, kun tiedot on lähetetty onnistuneesti. Antamasi tiedot välitetään Turun KY:n Edunvalvontajaoston varapuheenjohtajalle, joka vastaa tukiopiskelijatoiminnasta. Hän välittää tiedot tukiopiskelijalle, joka on pian yhteydessä sinuun.

Tukiopiskelijan hakulomake

Suostumus tietojen käsittelyyn

2 + 15 =