ULKKIS

Tenttejä voi uusia, bileitä ei!

Opiskelu ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, se on myös yhtä juhlaa!

Ulkkiksen päätehtävä on järjestää juuri sinulle ikimuistoisia kokemuksia opiskeluiden aikana ja luoda mielekästä vastapainoa tenttikirjojen kahlaamiselle. Ulkkis on toiminnaltaan jaostoista suurin ja juonii vuoden mittaan yli 20 ainutlaatuista tapahtumaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tai myöskään suita kuiviksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään perinteisiä tapahtumiamme sekä luomaan aivan uusia bilekonsepteja, eli kahta samanlaista iltaa et seurassamme koe. Meillä on aina pilke silmäkulmassa kaikessa toiminnassamme eikä tylsiä hetkiä tunneta!

PeIsKän lähtöön

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kiertoajelubileiden alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä tapahtuu?

Ulkkisvuoden tapahtumatarjottimelta löytyy esimerkiksi liki 2000 kävijän Karuselli (viime kevään Karusellissa nähtiin Pikku G:n paluu), entistäkin suurempi maankuulu opiskelijaristeily PeIsKä, hieman tyylikkäämmät Pikkumustat Pikkujoulut ja niin edelleen. Järjestämme sekä intiimimpiä tapahtumia vain Turun kauppislaisille, että avoimempia tapahtumia muiden tiedekuntien kanssa. Esimerkiksi Turun oikeustieteilijöiden, lääketieteilijöiden sekä ruotsinkielisten kauppatieteilijöiden kanssa teemme paljon yhteistyötä. Emme myöskään tyydy vain Turun rajoihin, vaan järjestämme matkoja muiden kaupunkien kuuluisimpiin rientoihin, jotta opiskelijamme pääsevät kokemaan myös muidenkin paikkakuntien tarjonnan. Esimerkiksi kohti Tamperetta ja Vaasaa olemme usein bilebussimme suunnanneet!

Oikealla näet syksyn 2017 Ulkkiksen bileskenen. Sieltä nostoina Kiertoajelubileet, jotka jokaisen itseään kunnioittavan pupun tulee kokea, sekä Sportin kanssa järjestettävä ABPC, jossa pääset näyttämään kykysi siinä lajissa kauneimmassa, beer pongissa! Loppusyksystä löytyy jo täysin henkseleistä karannut PeIsKä-risteily sekä Pornarit, joista ei sen enempää puhuttakoon.

Parkkibileet

12.9.

Back 2 School

20.9.

Hämeenkadun appro

12.10.

PeIsKä

10.11.

PMPJ

02.12.

Kiertoajelubileet

20.9.

Vujujen avajaiset

6.10.

ABPC

26.10.

Porn 2 Party

23.11.

     

Hallitus 2017

Taneli Hukkanen

Puheenjohtaja

Juho Törhönen

Varapuheenjohtaja

Emmi Hämäläinen

AD (Artistic Director)

Sara Savander

Rahastonhoitaja

Solja Kontu

Tiedottaja

Julia Helenius

Sidosryhmävastaava

Kiia Rouhelo

Sihteeri

Eeva Saleva

Markkinointivastaava

Jimi Bergskaug

Yrityssuhdevastaava

SOMEPOIMINTA

”Sikawappu 2017 jääköön historiaan tapahtumana, jossa Parkin hiki oli sitä luokkaa että vappuviirit sulivat ja imeytyivät seinään kiinni, mahdollisesti ikuisiksi ajoiksi. Mikäs siinä, komiat on.

Ulkkis kiittää ilmiömäisestä vapusta sekä koko keväästä! 😎💜 u rock!”

Blogit

All Colours United

”Tenttejä voi uusia, bileitä ei.” Olet saattanut törmätä kyseiseen lausahdukseen silloin tällöin etenkin ulkkiskiikareiden välittömässä läheisyydessä. Tällä ei suinkaan tarkoiteta, että opiskeluajan ydin on rällätä eestaas noppia karttaen kohti ennenaikaista...

lue lisää

Meidän Ulkkis

  Tämä kirjoitus on osoitettu kaikille tuleville ja hallitushommansa jo lopettaneille Ulkkislaisille, mutta ennen kaikkea teille kaikille Ulkkiksen seurassa viihtyneille juhlijoille. Jälleen on yksi onnistunut vuosi Ulkkiksen historiassa taputeltu. Tänä vuonna...

lue lisää