ULKKIS

Tenttejä voi uusia, bileitä ei!

"Ei näitä tarinoita vaan voi keksiä."

 

Ulkkiksen päätehtävä on järjestää juuri sinulle ikimuistoisia kokemuksia opiskeluiden aikana ja luoda mielekästä vastapainoa tenttikirjojen kahlaamiselle. Ulkkis on toiminnaltaan jaostoista suurin ja juonii vuoden mittaan yli 20 ainutlaatuista tapahtumaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tai myöskään suita kuiviksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään perinteisiä tapahtumiamme sekä luomaan aivan uusia bilekonsepteja, eli kahta samanlaista iltaa et seurassamme koe. Meillä on aina pilke silmäkulmassa kaikessa toiminnassamme – tylsiä hetkiä ei tunneta!

Trilogia jatkuu

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

SikaWapun alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä tapahtuu?

Ulkkisvuoden tapahtumatarjottimelta löytyy esimerkiksi liki 2000 kävijän Karuselli (viime kevään Karusellissa nähtiin Pikku G:n paluu), entistäkin suurempi maankuulu opiskelijaristeily PeIsKä, hieman tyylikkäämmät Pikkumustat Pikkujoulut ja niin edelleen. Järjestämme sekä intiimimpiä tapahtumia vain Turun kauppislaisille, että avoimempia tapahtumia muiden tiedekuntien kanssa. Esimerkiksi Turun oikeustieteilijöiden, lääketieteilijöiden sekä ruotsinkielisten kauppatieteilijöiden kanssa teemme paljon yhteistyötä. Emme myöskään tyydy vain Turun rajoihin, vaan järjestämme matkoja muiden kaupunkien kuuluisimpiin rientoihin, jotta opiskelijamme pääsevät kokemaan myös muidenkin paikkakuntien tarjonnan. Esimerkiksi kohti Tamperetta ja Vaasaa olemme usein bilebussimme suunnanneet!

Oikealla näet kevään 2018 Ulkkiksen bileskenen. Sieltä nostoina jo perinteeksi muodostunut Parkin Sillis sekä Trilogia -tapahtumasarja, joka saavutti jo ensimmäisenä vuotenaan huiman suosion. Vappuna Ulkkis järjestää muun muassa legendaarisen SikaWapun, joka ei tunnetusti jätä ketään kylmäksi.

Trilogia: Back 2 School

11.1.

Parkin Sillis

9.2..

Trilogia: Pyhiinvaellus

28.2.

Karuselli

22.3.

Bussikännit

23.4.

SikaWappu

30.4.

     

Hallitus 2018

Juho Törhönen

Puheenjohtaja

Kalle Kahanpää

Varapuheenjohtaja

Milla Jokinen

AD (Artistic Director)

Kata Sarre

Rahastonhoitaja

Juho Mäkinen

Tiedottaja

Aku Lehojärvi

Sidosryhmävastaava

Juho Kärkkäinen

Sihteeri

Tuomas Majuri

Markkinointivastaava

Laura Haavisto

Yrityssuhdevastaava

SOMEPOIMINTA

”Sikawappu 2017 jääköön historiaan tapahtumana, jossa Parkin hiki oli sitä luokkaa että vappuviirit sulivat ja imeytyivät seinään kiinni, mahdollisesti ikuisiksi ajoiksi. Mikäs siinä, komiat on.

Ulkkis kiittää ilmiömäisestä vapusta sekä koko keväästä! 😎💜 u rock!”

Blogit

All Colours United

”Tenttejä voi uusia, bileitä ei.” Olet saattanut törmätä kyseiseen lausahdukseen silloin tällöin etenkin ulkkiskiikareiden välittömässä läheisyydessä. Tällä ei suinkaan tarkoiteta, että opiskeluajan ydin on rällätä eestaas noppia karttaen kohti ennenaikaista...

lue lisää

Meidän Ulkkis

  Tämä kirjoitus on osoitettu kaikille tuleville ja hallitushommansa jo lopettaneille Ulkkislaisille, mutta ennen kaikkea teille kaikille Ulkkiksen seurassa viihtyneille juhlijoille. Jälleen on yksi onnistunut vuosi Ulkkiksen historiassa taputeltu. Tänä vuonna...

lue lisää