Koronaa, työkiireitä, tenttejä. Tämä vuosi on ollut monella tapaa erilainen, kiireinen ja epävarma. Näin ollen emme ole millään onnistunut löytämään sopivaa viikonloppua keväältä tai kesältä vujutiimin virkistäytymismökkeilylle.

Tuli syksy ja kaikkien harmiksi päätettiin niin väistämättömästä asiasta: vuosijuhlat siirtyvät. Kun savu hiukan hälveni mieleeni juolahti, että tuo lokakuinen viikonloppuhan on kaikilla tiimiläisillä vapaana, mitä jos lähdettäisi silloin saaristoon.

Aiomme vujutiimin kesken tulevana viikonloppuna kokoustamisen ja virkistäytymisen ohessa pitää pienimuotoiset vuosijuhlat ja juhlistaa 70-vuotiasta yhdistystämme. Vaikka emme pääse Logomolle juuri tänä viikonloppuna juhlimaan niin voimme kaikki kuitenkin juhlistaa yhdistystämme omilla tahoillamme.

Mikä olisi parempi ajankohta muistella niitä niin huikeita viikonloppuja aiemmilla vuosijuhlilla: vertaansa vailla olevaa tunnelmaa VPK:lla, elämän parasta aikaa silliksellä ja vielä rakkaiden ystävien kanssa. Samalla voimme myös siirtää katseitamme jo kevääseen ja tuleviin tajunnanräjäyttäviin vuosijuhliin, mitä kevään juhlat tuovatkaan tullessaan..

Kannustan kaikkia ensi viikonloppuna antamaan edes pienen hetken rakkaalle yhdistyksellemme. Oli se sitten malja hyvän ystävän kanssa, pienen porukan “vuosijuhlat” tai ihan vain pelkkä pieni ajatus. Turun KY täyttää 70 vuotta ja ansaitsee se arvoisensa juhlat. Juhlitaan siis viikonloppuna TuKYä kaikki tavallamme ja tietenkin ajan hengessä vastuullisesti, keväällä pääsemme sitten juhlimaan yhdistystämme oikein kunnolla.

Oikein rattoisaa viikkoa kaikille ja kohottakaamme yhdessä malja iki-ihanalle Turun KY:lle!

Taneli Kaleva ja Teresa Niittumäki, vuosijuhlatuottajat 2020