Viestintävastaava

Mitä hallituspestiini kuuluu?

Viestintävastaava kantaa vastuun kaikesta Turun KY:n viestinnästä sekä siitä, että se on sääntöjen ja ohjeiden mukaista. Harteillani lepää myös vastuu viestinnän pitkän aikavälin suunnittelusta yhdessä hallituksen sekä erinäisten projektien kanssa.

Viestintävastaavan tulee perehtyä tarkasti Turun KY:n organisaatioon ja toimintaan, jotta päivittäinen viestintä eri kanavissa on oikeaa ja ajankohtaista sekä tavoittaa toivotun yleisön.

Pestiini kuuluu paljon myös operatiivista toimintaa: sähköpostilistojen moderointia, viikkotiedotteiden luomista, sosiaalisen median ylläpitoa, neuvonantoa toimijoille ja perehdytystä Turun KY:n viestinnän saloihin.  Lisäksi luotsaan nelihenkistä viestintätiimiä. Viestintätiimin kanssa toimitamme KYlisteen viisi kertaa vuodessa, sekä ideoimme, miten Turun KY:n viestintää voitaisiin kehittää. 

Viestintävastaavan pestissä pääsee laajentamaan omaa osaamisportfoliota niin Adoben CC ohjelmien, WordPressin kuin kirjoittamisenkin parissa. Hallitusvuosi on antanut minulle valtavasti uusia eväitä työelämään ja koen olevani paljon valmiimpi toimimaan viestinnällisten pestien parissa myös TuKYn ulkopuolella.

Aikaisempaa kokemusta mistään yllä mainituista tehtävistä tai ohjelmista ei kuitenkaan vaadita, vaan huolellisella työskentelyllä ja kiinnostuksella pääsee jo todella pitkälle.

Mikäli sinulla on kysyttävää hallituspestiini liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen viestinta@tuky.fi tai tulla nykäisemään hihasta koululla.

Kysymykset:

Yleiset:

  1. Nimi ja vuosikurssi
  2. Aktiivisuutesi Turun KY:llä ja muut aiemmat luottamustoimet
  3. Ensi vuoden suunnitelmasi (ts. muut mahdolliset päällekkäiset projektit)

Sektorikohtaiset

  1. Mikä on mielestäsi Turun KY:n tärkein viestintäkanava ja miten kehittäisit sitä?
  2. Viestintävastaavan pestiin kuuluu paljon operatiivista toimintaa. Miten itse huolehtisit Turun KY:n päivittäisen viestinnän toimivuudesta?
  3. Viestintätiimin tehtäväjakoa on tänä vuonna uudistettu. Millaisena näet viestintätiimin tulevaisuuden ja miten varmistaisit tasapuolisen työnjaon tiimin sisällä?
  4. Minkälaisena näet nettisivujen tulevaisuuden yhtenä viestinnän pääkanavista ja mitkä ovat mielestäsi tärkeimpiä kehityskohteita TuKYn sivuilla?
Minttu Wilska

Minttu Wilska

Viestintävastaava

viestinta@tuky.fi