Kuntamestari

 

Mitä hallituspestiini kuuluu?

Kuntamestarin vastuulla ovat yhdistyksemme rakas kerhotalo Parkki ja legendaarinen Bar Monttu, eli ne kaksi asiaa, jotka mahdollistavat Turun KY:n laajan ja perinteikkään palveluntarjonnan. Parkin käyttöä Kuntamestari valvoo johtamansa Parkkiryhmän avustuksella. Parkin korkeasta käyttöasteesta johtuen tästä ylpeyden aiheesta harvoin loppuvat kehityskohteet kesken ja siksi Kuntamestarilla onkin lähes aina jokin kehitys- tai korjaushanke vireillään, joskus jopa useampikin päällekkäin.

Turun KY:n koti, Parkki, on valtava kokonaisuus, jonka pyörittäminen vaatii yhteistyötä eri alojen yritysten ja asiantuntijoiden kanssa, mutta aina välillä oma apu on kuitenkin paras apu. Toisin sanoen käytännön kädentaidoista ei ole haittaa Kuntamestarin pestissä sillä kaikenlaista pientä puuhaa riittääkin läpi vuoden. Askareiden jälkeen Kuntamestari voi kuitenkin levähtää Narnian porealtaassa Vendo-automaatista hankkimaansa kylmää olutta siemaillen. 

Turun KY:n sielu, Bar Monttu, muuntautuu säännöllisin väliajoin Turun kuumimmaksi yökerhoksi tai rennoimmaksi After Work-baariksi. Kuntamestari pyörittää ja kehittää Montun baaria yhdessä Baarimestarin johtaman baaritiimin kanssa, mutta varsinkin isoimmissa illanvietoissa Kuntamestarin rooli on ennemmin esimiehenä toimiminen tapahtuman järjestävälle toimijalle. Lisäksi Kuntamestarin vastuulla on myös Montun tekniikasta huolehtiminen.

Mikäli sinulla on kysyttävää hallituspestiini liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen kuntamestari@tuky.fi.

 

Kysymykset:

Yleiset:

  1. Nimi ja vuosikurssi
  2. Aktiivisuutesi Turun KY:llä ja muut aiemmat luottamustoimet?
  3. Ensi vuoden suunnitelmasi (ts. muut mahdolliset päällekkäiset projektit)

Sektorikohtaiset:

  1. Mikä on mielestäsi Kuntamestarin tärkein tehtävä ja miksi?
  2. Mikä merkitys Parkilla ja Montulla on Turun KY:n tapahtumantarjonnan toteutumisessa ja miten parantaisit tilojen palvelutasoa ensi vuoden aikana?
  3. Minkälainen esihenkilö olisit Parkkiryhmälle ja kuinka kehittäisit tai muuttaisit Parkkiryhmän toimintaa?
Leevi Vesanen

Leevi Vesanen

Kuntamestari

kuntamestari@tuky.fi