Tervetuloa uusi opiskelija

Matkasi unohtumattomaan opiskelijaelämään alkaa tästä!

Jäseneksi pääset liittymään täältä

Onnea, uusi pupu ja kylteri!

Hyväksymiskirjeen mukana tullut Pupuopas on paras oikoreittisi opiskelijaelämän saloihin Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n vauhdittamana. Pidämme huolta, että opiskeluajastasi tulee paras mahdollinen. Tämän sivun, pupuoppaan ja tutorisi avulla saat selville tietoa Turkuun asettumisesta, opiskelujen aloittamisesta ja opiskelijaelämästä. Jos vielä jää kysyttävää, kysy pois!

Pikkupupun pikainen muistilista:

Opiskelun alku ja tutorisi

Jokaisella pupulla on oma tutor, joka auttaa alkuun opinnoissa ja pitää huolen omasta pupuryhmästään. Turun KY:llä tutoroinnista vastaa sosiaalipoliittinen vastaava eli sopo Ella Miettinen, ja missä tahansa kysymyksessä voit aina laittaa myös hänelle viestiä! Sopon saat helpoiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sopo@tuky.fi. Muista tallentaa oman tutorin ja tutorryhmäläistesi puhelinnumerot kännykkääsi!

Varaudu ensimmäisellä viikolla iltamenoihin.  Tapahtumat näet Turun KY:n nettisivujen tapahtumakalenterista. Turun KY:llä on oma Facebook-sivu, ja omalla vuosikurssillasi on siellä myös oma sivunsa. Tykkäämällä pysyt ajan tasalla! Voit seurata Turun KY:tä myös Instagramissa ja Twitterissä.

Ensimmäisinä päivinä tutorit jakavat omille pupuryhmilleen pupupassin, joka on tärkein asiakirjasi ensimmäisten viikkojen aikana: se on pääsylippusi kaikkiin puputapahtumiin. Kerää merkintöjä ja palauta passi  – eniten pisteitä keränneet palkitaan!

Muista myös heti sähköpostitunnukset saatuasi liittyä sähköpostilistoille, jotta saat tietoja tapahtumista ja ajankohtaisista asioista heti alusta lähtien. Lisää tietoa sähköpostilistoille liittymisestä saat tutoriltasi.

Tietoa ja tapahtumia

Pupuopas 2017


Pupuoppaan kautta pääset hyvin tutustumaan syksyn tulevaan opiskelijaelämään! Oppaan sivuilta löydät kaiken tarvittavan syksyn rientoihin kylterisanastosta tutoreiden kuviin 

Opiskelijaelämän alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Opiskelijaelämä alkaa liittymällä Turun KY:n jäseneksi!

Jäseneksi liitytään Suomen Ekonomien kautta yhdellä lomakkeella ja maksamalla 40 € suuruisen liittymismaksun.

Liittymään pääset klikkaamalla yläbanneria.

 

Miksi liittyminen kannattaa?

– saat oikeuden hankkia jokaisen opiskelijan vakiovarusteen haalarit, jotka Turun KY:llä ovat tummansiniset

– saat oikeuden osallistua Turun KY:n todella aktiiviseen vapaa-ajan toimintaan

– saat oikeuden vaikuttaa Turun KY:n ja sen jaostojen toimintaan äänioikeudella

– saat käyttöösi Turun KY:n jäsenedut

– yms!

Liittymällä Turun KY:n jäseneksi liityt samalla Suomen Ekonomien kylterijäseneksi. Lisätietoa kylterijäsenyydestä saat Suomen Ekonomien sivuilta.

                       

Kun hoidat kaiken ajoissa kuntoon, voitkin perehdytysviikolla vain nauttia, tutustua uusiin ihmisiin ja lähteä mukaan Turun KY:n toimintaan!

 

Elämäsi parasta syksyä toivottavat,

Turun KY:n hallitus ja tutorit