URA

 

MILLE POLULLE SINÄ LÄHDET?

Turun KY ja yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisia uravaihtoehtoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Tarjoamme yhteistyömme kautta mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ympäri Suomea lukuisilta eri toimialoilta.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä käynnissä olevat haut.

Tutustu tarjoamiimme mahdollisuuksiin ja löydä tulevaisuuden suuntasi jo tänään!

 

AVOIMET 
HAUT

Accenture harjoitteluhaku 2023


Hyviä uutisia! Accenturen kevään 2023 harjoittelupaikkojen haku on nyt auki. Etsimme innostuneita ja motivoituneita ihmisiä palkalliseen harjoitteluohjelmaamme, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia monipuolisiin projekteihin, joustavaan työskentelyyn sekä tehokkaaseen urastarttiin.  Avoinna olevia paikkoja löytyy teknologian, konsultoinnin, strategian, designin, brändien, tietoturvan ja monen muun parissa. Voisiko joku näistä sopia sinulle? Hae viimeistään 25.9.2022 ja liity joukkoomme ensi keväänä! Lue lisää paikoista täältä.

Audit Trainee, Tampere

Etsimme nyt joukkoomme Tampereen toimistolle tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki Audit traineelle! Oletko innokas ja hyvät yhteistyötaidot omaava kaupallisen alan opiskelija? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä oppimaan tilintarkastusta käytännössä organisaatioon, jossa keskiössä on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä jokaisen työntekijän hyvinvointi. Meillä sinun työpanoksellasi on merkitystä – joka päivä. Hakuaika päättyy 18.9.2022

Audit Trainee, Helsinki

Etsimme nyt joukkoomme Helsingin toimistolle tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki useammallekin Audit traineelle! Oletko innokas ja hyvät yhteistyötaidot omaava kaupallisen alan opiskelija? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä oppimaan tilintarkastusta käytännössä organisaatioon, jossa keskiössä on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä jokaisen työntekijän hyvinvointi. Meillä sinun työpanoksellasi on merkitystä – joka päivä. Hakuaika päättyy 18.9.2022

Client Success Representative | Media Intelligence

Oletko urasi alkutaipaleella oleva asiakasrajapinnan ammattilainen, joka haluaa toimia ja kasvaa kansainvälisessä digitaalisen mediaseurannan edelläkävijäorganisaatiossa? Kiinnostaako sinua SaaS-liiketoiminta sekä laaja ja vastuullinen toimenkuva? Etsimme nyt Client Success-tiimiimme uutta asiakkuuksienhallinnan ammattilaista vastaamaan merkittävästä SaaS-asiakkuusportfoliosta Suomessa!

Digital Marketers & Software developers

Hi there you recent or soon-to-be graduate! Thinking about what steps to take next in your career? Come and join Columbia Road to build seamless and commercially effective customer journeys that create impact! We’re looking for new digital marketers and software developers to join the Roadie team in either Helsinki or our brand new office in Tampere. Apply now!

PwC Trainee

PwC:n vuosittainen trainee-haku on jälleen täällä! PwC hakee uusia tulevaisuuden osaajia moneen eri tiimiin mukaan monipuolisiin hommiin. Traineena olet mukana asiakastiimeissä yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa. Moni trainee jatkaa PwC:llä myös trainee-jakson jälkeen. Tutustu tällä hetkellä avoimiin paikkoihin täältä!

BCG Visiting Associate Internship positions in 2023

We are now accepting applications for Visiting Associate internship positions in 2023. As a Visiting Associate, you will work with and be mentored by BCGers while working on projects where we build solutions together with our clients. You will have specific responsibilities within the team while gaining a 360-degree perspective on BCG life. Our internships are usually two months in duration, and we offer flexible start and end dates in 2023.  Learn more and apply here. Questions? Contact us at recruiting.hel@bcg.com

Tax Trainee, Helsinki

Etsimme nyt joukkoomme Helsingin toimistolle tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki Tax traineelle! Oletko innokas ja hyvät yhteistyötaidot omaava kauppa- tai oikeustieteiden opiskelija? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä oppimaan verotusta ja yhtiöoikeutta organisaatioon, jossa keskiössä on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä jokaisen työntekijän hyvinvointi. Meillä sinun työpanoksellasi on merkitystä – joka päivä. Hakuaika päättyy 18.9.2022

Junior Growth Executive

Haluaisitko tehdä B2B-ratkaisumyyntiä roolissa, jossa pääset toimimaan tiiviisti kasvavan SaaS-bisneksen parissa alansa johtavassa media intelligence-organisaatiossa? Tahdotko olla osa globaalia teknologiayritystä, joka avaa sinulle ovia myös kansainvälisiin uramahdollisuuksiin? Etsimme nyt kunnianhimoiseen ja menestyvään Growth-yksikköömme Junior Growth Executivea!

Sales Executive

Haluaisitko tehdä B2B-ratkaisumyyntiä roolissa, jossa pääset toimimaan tiiviisti kasvavan SaaS-bisneksen parissa alansa johtavassa media intelligence -organisaatiossa? Etsimme kunnianhimoiseen ja positiiviseen joukkoomme henkilöä, joka haluaa rakentaa itselleen uran SaaS-tuotteiden asiantuntijana.