URA

 

MILLE POLULLE SINÄ LÄHDET?

Turun KY ja yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisia uravaihtoehtoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille.

Tarjoamme yhteistyömme kautta mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ympäri Suomea lukuisilta eri toimialoilta.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä käynnissä olevat haut.

Tutustu tarjoamiimme mahdollisuuksiin ja löydä tulevaisuuden suuntasi jo tänään!

 

AVOIMET 
HAUT

Junior Growth Executive

Haluaisitko tehdä B2B-ratkaisumyyntiä roolissa jossa pääset toimimaan tiiviisti kasvavan SaaS-bisneksen parissa alansa johtavassa media intelligence-organisaatiossa? Etsimme nyt kunnianhimoiseen ja menestyvään Growth-yksikköömme Junior Growth Executivea! Tässä positiossa vastaisit asiakkuusporfolion kasvattamisesta Suomessa. Portfolio sisältää yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin lukuisilta eri toimialoilta.

Tilintarkastuksen harjoittelijoita Oulun toimistolle

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisesti eri toimialoilla, syventää osaamistasi tilintarkastuksen parissa ja kasvaa asiantuntijana osana mukavaa tiimiä? Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Oulun toimistollemme aloittamaan syksyllä 2022. Lue lisää ja hae viimeistään 31.5.2022!

Client Success Representative | Media Intelligence

Oletko urasi alkutaipaleella oleva asiakasrajapinnan ammattilainen, joka haluaa toimia ja kasvaa kansainvälisessä digitaalisen mediaseurannan edelläkävijäorganisaatiossa? Kiinnostaako sinua SaaS-liiketoiminta sekä laaja ja vastuullinen toimenkuva? Etsimme nyt Client Success-tiimiimme uutta asiakkuuksienhallinnan ammattilaista vastaamaan merkittävästä SaaS-asiakkuusportfoliosta Suomessa!

Tiimiassistentti tilintarkastuksen tiimiin Turkuun

EY etsii Turun toimistolle aikaansaavaa ja oma-aloitteista työkaveria työskentelemään osana tilintarkastuspalvelujen assistenttitiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa liiketoiminnan tukitoimintojen ja asiakastoimeksiantojen sujuvuus. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae nyt tai viimeistään 29.5.2022!

Digital Marketers & Software developers

Hi there you recent or soon-to-be graduate! Thinking about what steps to take next in your career? Come and join Columbia Road to build seamless and commercially effective customer journeys that create impact! We’re looking for new digital marketers and software developers to join the Roadie team in either Helsinki or our brand new office in Tampere. Apply now!

Tiimiassistentti tilintarkastuksen tiimiin Tampereelle

EY etsii Tampereen toimistolle pitkäjänteistä ja järjestelmällistä tiimiassistenttia, jonka tehtävänä on tukea motivoitunutta asiantuntijatiimiä. Jos sinulla on motivaatiota oppia uutta, kehittää itseäsi ja kasvaa osaksi tiimiämme, hae nyt tai viimeistään 29.5.2022!

Legal Trainee, EY Law Vaasa

Would you like to work with inspiring tasks and get a unique opportunity to challenge yourself in an upbeat business environment? EY’s Law team is looking for a motivated legal trainee in Vaasa. If you are a team player with outgoing personality and can-do attitude, take a closer look and apply now or at latest by 22.5.2022!

Tiimiassistentti tilintarkastuksen tiimiin Lahteen

EY etsii Lahden toimistolle tiimiassistenttia tilintarkastuksen tiimiin, jossa tehtävänäsi on varmistaa liiketoiminnan tukitoimintojen ja asiakastoimeksiantojen sujuvuus. Jos sinulla on can do -asenne ja järjestelmällinen työote, hae nyt tai viimeistään 29.5.2022!

Accenture Internships

How does an interesting and dynamic role in strategy, technology, security or design sound to you? Apply for an internship with us and you’ll find out! The application period for autumn internships is open until 22.5.