ULKKIS

"Ei näitä tarinoita vaan voi keksiä."

Ulkkiksen päätehtävä on järjestää juuri sinulle ikimuistoisia kokemuksia opiskeluiden aikana ja luoda mielekästä vastapainoa tenttikirjojen kahlaamiselle. Ulkkis on toiminnaltaan jaostoista suurin ja juonii vuoden mittaan yli 20 ainutlaatuista tapahtumaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tai myöskään suita kuiviksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään perinteisiä tapahtumiamme sekä luomaan aivan uusia bilekonsepteja, eli kahta samanlaista iltaa et seurassamme koe. Meillä on aina pilke silmäkulmassa kaikessa toiminnassamme – tylsiä hetkiä ei tunneta!

 

Kiertisten alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

PeIsKä

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä tapahtuu?

Ulkkisvuoden tapahtumatarjottimelta löytyy esimerkiksi liki 2000 kävijän Karuselli, jossa on muuan muassa nähty Pikku G:n paluu, hieman tyylikkäämmät Pikkumustat Pikkujoulut, suuren suosion saavuttanut Trilogia-bilesarja ja niin edelleen. Järjestämme sekä intiimimpiä tapahtumia vain Turun kauppislaisille, että avoimempia tapahtumia muiden tiedekuntien kanssa. Esimerkiksi Turun oikeustieteilijöiden, lääketieteilijöiden sekä ruotsinkielisten kauppatieteilijöiden kanssa teemme paljon yhteistyötä. Emme myöskään tyydy vain Turun rajoihin, vaan järjestämme matkoja muiden kaupunkien kuuluisimpiin rientoihin, jotta opiskelijamme pääsevät kokemaan myös muidenkin paikkakuntien tarjonnan. Esimerkiksi kohti Tamperetta ja Vaasaa olemme usein bilebussimme suunnanneet!

Oikealla näet Ulkkiksen bileskenen syksyllä 2018. Sieltä nostoina legendaariset Kiertoajelubileet sekä maankuulu opiskelijaristeily PeIsKä, joka saapuu taas tänä syksynä suurempana kuin koskaan. Huomiotta ei kannata jättää myöskään Ulkkiksen HalVaa, jossa valitaan uusi hallitus vuodelle 2019.

Ulkkiksen parkkibileet

11.9.

Kiertoajelubileet

20.9..

Ölpongi

25.9.

Vujukauden avajaiset

4.10.

ABPC

1.11.

Porn 2 Party

8.11.

 

Ulkkiksen HalVa

19.11.

PeIsKä

22.-23.11.

PMPJ

1.12.

     

Hallitus 2018

Juho Törhönen

Puheenjohtaja

Kalle Kahanpää

Varapuheenjohtaja

Milla Jokinen

AD (Artistic Director)

Kata Sarre

Rahastonhoitaja

Juho Mäkinen

Tiedottaja

Aku Lehojärvi

Sidosryhmävastaava

Juho Kärkkäinen

Sihteeri

Tuomas Majuri

Markkinointivastaava

Laura Haavisto

Yrityssuhdevastaava

SOMEPOIMINTA

”Kuinka pullolla mäkeä lasketaan. Ulkkis kiittää @Pikkulaskiainen perinteen jatkamisesta!”

 

 

Blogit

Elämää veitsen terällä

Päivittäin opiskelijana törmää lukuisiin vertaisiinsa, luennoilla, käytävillä tai illan riennoissa. Yleisin reaktio toiseen opiskelijaan on välinpitämättömyys: en mä tunne tota tyyppiä, miksi kiinnittäisin huomiota, eihän sekään kiinnitä muhun. Jos hyvä tuuri käy,...

lue lisää

All Colours United

”Tenttejä voi uusia, bileitä ei.” Olet saattanut törmätä kyseiseen lausahdukseen silloin tällöin etenkin ulkkiskiikareiden välittömässä läheisyydessä. Tällä ei suinkaan tarkoiteta, että opiskeluajan ydin on rällätä eestaas noppia karttaen kohti ennenaikaista...

lue lisää