ULKKIS

Tenttejä voi uusia, bileitä ei!

"Ei näitä tarinoita vaan voi keksiä."

 

Ulkkiksen päätehtävä on järjestää juuri sinulle ikimuistoisia kokemuksia opiskeluiden aikana ja luoda mielekästä vastapainoa tenttikirjojen kahlaamiselle. Ulkkis on toiminnaltaan jaostoista suurin ja juonii vuoden mittaan yli 20 ainutlaatuista tapahtumaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tai myöskään suita kuiviksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään perinteisiä tapahtumiamme sekä luomaan aivan uusia bilekonsepteja, eli kahta samanlaista iltaa et seurassamme koe. Meillä on aina pilke silmäkulmassa kaikessa toiminnassamme – tylsiä hetkiä ei tunneta!

 

Bussikännien alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

SikaWappu

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä tapahtuu?

Ulkkisvuoden tapahtumatarjottimelta löytyy esimerkiksi liki 2000 kävijän Karuselli (viime kevään Karusellissa nähtiin Pikku G:n paluu), entistäkin suurempi maankuulu opiskelijaristeily PeIsKä, hieman tyylikkäämmät Pikkumustat Pikkujoulut ja niin edelleen. Järjestämme sekä intiimimpiä tapahtumia vain Turun kauppislaisille, että avoimempia tapahtumia muiden tiedekuntien kanssa. Esimerkiksi Turun oikeustieteilijöiden, lääketieteilijöiden sekä ruotsinkielisten kauppatieteilijöiden kanssa teemme paljon yhteistyötä. Emme myöskään tyydy vain Turun rajoihin, vaan järjestämme matkoja muiden kaupunkien kuuluisimpiin rientoihin, jotta opiskelijamme pääsevät kokemaan myös muidenkin paikkakuntien tarjonnan. Esimerkiksi kohti Tamperetta ja Vaasaa olemme usein bilebussimme suunnanneet!

Oikealla näet kevään 2018 Ulkkiksen bileskenen. Sieltä nostoina jo perinteeksi muodostunut Parkin Sillis sekä Trilogia -tapahtumasarja, joka saavutti jo ensimmäisenä vuotenaan huiman suosion. Vappuna Ulkkis järjestää muun muassa legendaarisen SikaWapun, joka ei tunnetusti jätä ketään kylmäksi.

Trilogia: Back 2 School

11.1.

 

Parkin Sillis

9.2..

 

Trilogia: Pyhiinvaellus

28.2.

 

Karuselli

22.3.

 

Bussikännit

23.4.

 

SikaWappu

30.4.

 

     

Hallitus 2018

Juho Törhönen

Puheenjohtaja

 

Kalle Kahanpää

Varapuheenjohtaja

 

Milla Jokinen

AD (Artistic Director)

 

Kata Sarre

Rahastonhoitaja

 

Juho Mäkinen

Tiedottaja

 

Aku Lehojärvi

Sidosryhmävastaava

 

Juho Kärkkäinen

Sihteeri

 

Tuomas Majuri

Markkinointivastaava

 

Laura Haavisto

Yrityssuhdevastaava

 

SOMEPOIMINTA

 

”Kuinka pullolla mäkeä lasketaan. Ulkkis kiittää @Pikkulaskiainen perinteen jatkamisesta!”

 

 

 

Blogit

Elämää veitsen terällä

Päivittäin opiskelijana törmää lukuisiin vertaisiinsa, luennoilla, käytävillä tai illan riennoissa. Yleisin reaktio toiseen opiskelijaan on välinpitämättömyys: en mä tunne tota tyyppiä, miksi kiinnittäisin huomiota, eihän sekään kiinnitä muhun. Jos hyvä tuuri käy,...

lue lisää

All Colours United

”Tenttejä voi uusia, bileitä ei.” Olet saattanut törmätä kyseiseen lausahdukseen silloin tällöin etenkin ulkkiskiikareiden välittömässä läheisyydessä. Tällä ei suinkaan tarkoiteta, että opiskeluajan ydin on rällätä eestaas noppia karttaen kohti ennenaikaista...

lue lisää