Turun KY

Sinun, minun ja meidän kaikkien

 

Mikä ihmeen Turun KY?

Turun KY, tai TuKY, alkuperäiseltä nimeltään Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta, syntyi vuonna 1950, kun joukko vastaperustetun Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoita kokoontui keskustelemaan ylioppilaskunnan perustamisesta, ja tämän kokouksen seurauksena ylioppilaskunta perustettiin 12. lokakuuta 1950.Ylioppilaskunnan ja nykyisen yhdistyksen tunnus muodostuu kaupankäynnin jumala Merkuriuksen käärmesauvasta ja Turun kaupungin vaakunan goottilaisesta A-kirjaimesta. Oman lipun Turun KY sai vuonna 1953 ja oma lakkimerkki otettiin käyttöön vuonna 1966. Kauppakorkeakoulun opiskelijat käyttävät edelleen samoja, muista yliopiston opiskelijoista poikkeavia symbolejaan.

1950-luvun loppupuolella otettiin käyttöön Turun kauppakorkeakoululle ominainen ensimmäisen vuoden opiskelijan pupu-nimitys. Syksyllä 1953 ylioppilaskunta sai Aurakadun koulutalon kellarista 30m2 tilat käyttöönsä, ja tilat nimettiin sijaintinsa ja hieman kolkohkon ulkomuotonsa takia Montuksi. Monttu sai uudet tilat Rehtorinpellonkadulta, kun kauppakorkeakoulu siirtyi omiin nykyisiin tiloihinsa 1959.Monttu on yksi Suomen vanhimmista yökerhoista ja se on ollut anniskelukäytössä yhtäjaksoisesti 50-luvulta lähtien. Parinkymmenen vuoden varainkeruun jälkeen vuonna 1984 ylioppilaskunta osti omakotitalon Parkinkatu 6:sta. Huonossa kunnossa ollut alkuperäinen Parkki purettiin lopulta 2000-luvun alussa ja uusi nykyinen Parkki on jo teini-iässä.

Turun kauppakorkeakoulu kävi vuosituhannen lopussa parikin kertaa keskustelua yhdistymisestä Turun yliopiston kanssa. Lopullinen yhdistyminen tapahtui kuitenkin vuonna 2010, jolloin myös Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta ja Turun yliopiston ylioppilaskunta yhdistyivät ja syntyi uusi Turun yliopiston ylioppilaskunta.Turun KY jatkoi tällöin toimintaansa yhdistysmuotoisena, virallisena nimenään Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry, keskittyen kuitenkin edelleen tärkeimpään, eli jäsentensä hyvinvointiin ja edunvalvontaan. Muista opiskelijayhdistyksistä meidät kuitenkin erottaa pitkät perinteemme ylioppilaskuntana ja vuosikymmenien saatossa kehittynyt yhteishenki.

Turun KY:n lippu

Me

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry (Turun KY) on Turun kauppakorkeakoulussa opiskelevien kauppatieteilijöiden yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Turun kauppakorkeakoulun kyltereiden yhdyssiteenä, valvoa heidän etujaan kauppakorkeakoulussa ja ylioppilaskunnassa sekä tarjota unohtumatonta ja värikästä opiskelijaelämää. Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry on perustettu jatkamaan Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan toimintaa ja perinteitä Turun kauppakorkeakoulun ja Turun yliopiston yhdistyttyä vuoden 2010 alussa. Yhdistymisen jälkeen Turun KY on jatkanut edelleen yhtenä Turun aktiivisimmista ja suurimmista opiskelijajärjestöistä.

Turun KY on rekisteröity yhdistys ja sen ylintä päätösvaltaa käyttävät jäsenet yhdistyksen kokouksissa, joita pidetään sääntömääräisesti syksyllä ja keväällä, sekä aina tarpeen vaatiessa. Yhdistyksen syyskokouksessa marraskuussa valitaan vuosittain Turun KY:n hallitus, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta. Hallituksen apuna toimivat palkatut toimihenkilöt: toiminnanjohtaja, talouspäällikkö ja myyntipäällikkö, sekä useat luottamustoimihenkilöt.

Turun KY:n toiminta

 Turun KY:n monipuolista toimintaa järjestävät pääosin jaostot sekä Turun KY:n yhteydessä toimivat toimijaryhmät, luottamushenkilöiden ja muiden aktiivisten TuKYläisten avustamana. Ulkkis, NESU, Kulttis, KY-Sport, Edunvalvontajaosto ja CIA järjestävät monipuolista toimintaa jokaiseen makuun. TuKYn sekä sen jaostojen ja toimijaryhmien toimintaan ovat kaikki tervetulleita.

Jaostot ovat osa Turun KY:tä ja jaostojen puheenjohtajat ovat TuKYn hallituksen jäseniä. Toimijaryhmät ovat erilaisia aine- ja harrastejärjestöjä, jotka ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä ja päättäneet liittyä TuKYn toimijaryhmärekisteriin. TuKYn toimintaan osallistuu aktiivisesti jaostojen ja toimijaryhmien kautta satoja kyltereitä vuosittain.

Liittyminen Turun KY:n jäseneksi

 Vain Turun KY:n jäsenet pääsevät nauttimaan yhdistyksen tarjoamista palveluista, eduista ja toiminnasta. Yhdistyksen jäsenenä saat myös alennusta Turun KY:n järjestämistä tapahtumista ja oikeuden hankkia Turun KY:n siniset haalarit. Turun KY valvoo etujasi korkeakoulussamme esimerkiksi vaikuttamalla aktiivisesti opetustarjontaan ja edustamalla opiskelijoita Turun kauppakorkeakoulun ylimmissäkin elimissä.

Voit liittyä Turun KY:n jäseneksi Suomen Ekonomien kautta. Liittyminen maksaa 50 euroa ja jäsenyys on voimassa koko opiskeluaikasi!

Seuraa meitä somessa:

Organisaatiokaavio

Jäsenistö ja syyskokous

Turun KY:n korkein päätäntävalta on sen jäsenistöllä, joka valitsee hallituksen vuosittain syyskokouksessa. Kaikki yhdistystä koskevat merkittävät päätökset tehdään yhdistyksen kokouksissa, joissa kaikilla varsinaisilla jäsenillä on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus. Lisäksi kunnia- ja alumnijäsenillä on kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Hallitus

Hallitus hoitaa Turun KY:n juoksevia asioita ja on vastuussa siitä, että toiminta vastaa yhdistyksen kokouksessa hyväksyttyä toimintasuunnitelmaa. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma sektori hoidettavanaan. Tällä hetkellä hallitukseen kuuluu 11 henkilöä, ja toimintaa johtaa puheenjohtaja.

Asiantuntijat

Asiantuntijat ovat hallituksen ulkopuolisia toimijoita. He tukevat hallitusta muilla sektoreilla.

Jaostot

Jaostot ovat osa Turun KY:tä ja hoitavat näkyvimmän osan Turun KY:n toiminnasta. Toiminta ulottuu aina vapaa-ajan toiminnasta korkeakoulun edunvalvontaan.

Erilliset toimijat

Erilliset toimijat ovat Turun KY:n läheisiä järjestöjä, joiden kanssa yhteistyö on tiivistä.

Toimijaryhmät:
ainejärjestöt ja harrastekerhot

Toimijaryhmät ovat Turun KY:n jäseniä palvelevia yhdistyksiä, jotka ovat saavuttaneet toimijaryhmä-statuksen täyttäessään Turun KY:n asettamat vaatimukset. Näille ryhmille Turun KY tarjoaa merkittäviä etuja toimintaa varten, kuten Parkin käyttöoikeuden sekä viestintäkanavat.

Edustajistoryhmä

Turun KY:llä on edustajistoryhmä – TuKY-lista – Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) edustajistossa, joka käyttää ylioppilaskunnan korkeinta valtaa. Edustajistoryhmämme toiminta pitää huolen, että Turun KY:n jäsenten ääni kuuluu myös TYYssä. Tällä hetkellä TuKY-listalla on 10 paikkaa edustajistossa. TuKY-lista kuuluu samaan vaalirenkaaseen TYY Terveeksi -ryhmän ja Ryhmä Lexin kanssa. Seuraavat edustajistovaalit järjestetään syksyllä 2023.

Edustajat muissa elimissä

Turun KY:llä on runsaasti edustajia myös muissa toimielimissä, esimerkiksi Turun kauppakorkeakoulun johtokunnassa, TYYn siivissä ja Suomen ekonomiliiton puheenjohtajaverkostossa. Yhteistyö näiden toimielinten kanssa on yksi tärkeimmistä osista Turun KY:n toimintaa.

Turun KY:läiset Turun yliopiston ylioppilaskunnassa (TYY)

Tälle sivulle on koottu tiedot Turun KY:läisistä, jotka TYYn edustajisto tai hallitus on valinnut erilaisiin luottamustehtäviin. TSE-lista edustaa Turun KY:läisiä edustajistossa. Mikäli olet halukas hakemaan TYYlle aukeaviin luottamustoimiin, kannattaa ottaa yhteys TSE-listaan Instagramissa @tselista.

Hallitus

Akseli Tiitta, puheenjohtaja
Julia Siimento
Katie Astin
Kerttu Hurvi

Turun ylioppilaslehden johtokunta

Edustajat
Juho Pitkäranta (T-klubi)

Taloustoimikunta

Puheenjohtaja
Elmo Martela
Edustajat
Jami Salonen
Samuli Tähtinen

Siivet

Yhdenvertaisuussiipi 2022-2023
Ei edustajaa
Ympäristösiipi 2022-2023
Ei edustajaa
Kehitysyhteistyösiipi 2022-2023
Ei edustajaa
Kansainvälisyyssiipi 2022-2023
Ei edustajaa

Valintatoimikunta

Edustajat
Pihla Koski
Julia Siimento (varajäsen)
Jami Salonen (varajäsen)

Avustustoimikunta

Edustaja
Pihla Koski
Tuomas Alm

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry

Hallitus

Frans Isolauri

Frans Isolauri

Hallituksen puheenjohtaja

Pihla Koski

Pihla Koski

Hallituksen varapuheenjohtaJa

varapuheenjohtaja@tuky.fi

Minttu Wilska

Minttu Wilska

Viestintä

viestinta@tuky.fi

Leevi Vesanen

Leevi Vesanen

Kuntamestari (Tilat)

kuntamestari@tuky.fi

Markus Karlstedt

Markus Karlstedt

Koulutuspolitiikka

kopo@tuky.fi

Oona Korpijaakko

Oona Korpijaakko

Sosiaalipolitiikka (Tutorointi)

sopo@tuky.fi

Saana Pirttijärvi

Saana Pirttijärvi

Liikunta

liikunta@tuky.fi

Leea Hering

Leea Hering

Kulttuuri ja perinteet

kulttuuri@tuky.fi

Jenny Sääksi

Jenny Sääksi

Kansainvälisyys

international@tuky.fi

Totte Pajuniemi

Totte Pajuniemi

Vapaa-aika

vapaa-aika@tuky.fi

Matilda Mankonen

Matilda Mankonen

NESU

nesu@tuky.fi

Työntekijät

Elle Luukkala

Elle Luukkala

Toiminnanjohtaja

045 156 2112

toiminnanjohtaja@tuky.fi

Toiminnanjohtaja on yksi Turun KY:n palkkaamista toimihenkilöistä. Toiminnanjohtaja päivystää toimistolla, vastaa TuKYn päivittäisistä asioista, auttaa  jäseniä TuKYyn liittyvissä asioissa ja toimii hallituksen apuna. Häneltä voit muun muassa vuokrata lokeroita kauppakorkean käytäviltä ja hakea jäsentarrasi. Toiminnanjohtajan tavoitat toimistolta päivystysaikoina!

Amanda Ruuhijärvi

Amanda Ruuhijärvi

Myyntipäällikkö

045 273 0380

myyntipaallikko@tuky.fi

Myyntipäällikkö on palkattu toimihenkilö, joka koordinoi Turun KY:n yrityssuhteita ja johtaa yrityssuhdetiimiä COREa. Häneltä voit tiedustella TuKYn yrityksille ja yhteisöille tarjoamia opiskelijayhteistyömahdollisuuksia.

Milla Riikonen

Milla Riikonen

Talouspäällikkö

045 134 5974

talouspaallikko@tuky.fi

Talouspäällikkö on palkattu toimihenkilö, joka vastaa Turun KY:n päivittäisestä talouden hoidosta ja toimii taloustoimikunnan sihteerinä.

Essi Paasonen

Essi Paasonen

Baarimestari

040 737 1836

monttu@tuky.fi

Baarimestari on palkattu toimihenkilö, jonka toimenkuvaan kuuluu Montun baarin toiminnasta vastaaminen. Työtehtäviä ovat esimerkiksi baarin esimiehenä toimiminen tapahtumissa, juomatilausten ja tilitysten teko sekä baarin ja After Work -konseptin kehittäminen Kuntamestarin tuella.

Luottamushenkilöt

Lauri Toivola

Lauri Toivola

Taloustoiminkunnan puheenjohtaja

talous@tuky.fi

Samuli Tähtinen

Samuli Tähtinen

Pikkulaskiaisen päätuottaja

pikkulaskiainen@tuky.fi

Suvi Ahonen

Suvi Ahonen

Vuosijuhlatuottaja

vuosijuhlat@tuky.fi

Olivia Vilhonen

Olivia Vilhonen

Vuosijuhlatuottaja

vuosijuhlat@tuky.fi

Anton Martti & Markus Kujala

Speksin päätuottajat

speksi@tuky.fi

Edustajat muissa elimissä

Turun KY nimeää ja esittää edustajiaan useisiin eri sidosryhmien ja toimielimiin. Lisäksi Turun KY:n edustajia on myös monessa organisaation ulkopuolisessa toimielimessä. Turun KY:n edustajat valvovat näissä ryhmissä yhdistyksen etua ja toimivat opiskelijaedustajina tai sidoshenkilöinä toimijoiden ja Turun KY:n välillä.

Turun kauppakorkeakoulun johtokunta 2022-2024 (suluissa varajäsen)

Kalle Kahanpää (Atte Leskinen)
Otto Elomäki (Jami Salonen)
Sofia Isolauri (Matilda Hyytiäinen)
Jenna Rautionaho (Katie Astin)

KouKe 2023

Markus Karlstedt
Akseli Nuutinen (varajäsen)
Ville Väänänen (varajäsen)
Milla Nieminen (varajäsen)

Yritys- ja yhteiskuntasuhteiden toimikunta

Amanda Ruuhijärvi

TYYn hallitus 2023

Akseli Tiitta (puheenjohtaja)
Julia Siimento
Katie Astin
Kerttu Hurvi

Opetustaitotoimikunta 2023

Oona Korpijaakko (Akseli Nuutinen)
Markus Karlstedt (Kerttu Kettunen)

Turun kauppakorkeakoulun laajennettu johtoryhmä

Frans Isolauri
Markus Karlstedt

Turun kauppakorkeakoulun alumnitoimikunta 2022

Pihla Koski
Salla Huotari
Mohamed Abdullahi

Suomen Ekonomien opiskelijaverkosto (SOV)

Riku Hietarinta
Tuulia Kuusinen

Opiskelijavalintatoimikunta

Markus Karlstedt
Ida Hartikainen (varajäsen)
Robert Vehma (varajäsen)

Turun yliopiston yliopistokollegio 2022-2023

Otto Elomäki (Atte Leskinen)
Elina Järvinen (Jami Salonen)

Suomen Ekonomien puheenjohtajaverkosto

Frans Isolauri

Suomen Ekonomien liittokokous

Frans Isolauri

Ruokalan asiakastoimikunta

Elle Luukkala
Leevi Vesanen
Oona Korpijaakko

Asiantuntijaelimet

Viestintä

Viestinnän asiantuntijaelin toimii Turun KY:n viestinnän asiantuntijoiden keskustelukanavana sekä  KYlisteen päätoimituksena. Elin kokoontuu säännöllisesti ja uusi tiimi valitaan vuosittain.

Varsinaisten luottamustehtäviin sidottujen asiantuntijapaikkojen lisäksi tapaamisiin voidaan kutsua muun muassa aiempien vuosien viestinnän asiantuntijoita sekä projektien koordinaattoreita.

Viestintätiimi:

Minttu Wilska (Viestintävastaava)
Stella Kanerva
Sandra Mäkelä
Aura Pietilä
Ada Tuovio

Lisätietoja:
Viestintävastaava
Minttu Wilska
viestinta@tuky.fi

Taloustoimikunta

Taloustoimikunta eli TalTo toimii neuvoa-antavana elimenä yhdistykseen talouteen liittyvissä asioissa. Taloustoimikunnan tehtäviä ovat esimerkiksi budjetin valmistelu, toteutuneen talouden seuranta, suositusten antaminen sijoitusvarallisuuteen liittyvissä asioissa ja omistajaohjaus yhdistyksen yrityksissä. Taloustoimikunnan puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa kahden vuoden kaudelle. Hänen lisäkseen taloustoimikunnassa on 6-9 jäsentä, jotka voivat olla opiskelijoita tai jo valmistuneita. Kokouksia on noin 5 vuodessa ja taloustoimikuntaa täydennetään tarvittaessa.

Taloustoimikunnan puheenjohtaja:

Lauri Toivola, puheenjohtaja

Jäsenet: Ilkka Laustola, Antti Heinonen, Aleksi Lahti, Mikko Sjöblom, Iina Lappalainen, Panu Kuorikoski, Tuukka Einola, Jukka Kujala, Kiia Rouhelo ja Solja Kontu.
Sihteerinä toimii talouspäällikkö Milla Riikonen.
Puhe ja läsnäolo-oikeudella paikalla hallituksen puheenjohtaja Frans Isolauri sekä hallituksen varapuheenjohtaja Pihla Koski.

Lisätietoja:
Taloustoimikunnan puheenjohtaja
Lauri Toivola
talous@tuky.fi

CORE – Yrityssuhdetiimi

 

TuKY Corporate Relations on Turun KY:n oma yrityssuhdetiimi, joka koostuu myyntiorientoituneista ja intohimoisista opiskelijoista. Turun KY:n yrityssuhteista vastaa yhdistyksen myyntipäällikkö.

 

Amanda Ruuhijärvi (Myyntipäällikkö)
Ilona Penttinen (Projektikoordinaattori)
Heidi Marttila (Viestintä)
Anna Immo (Art Director)
Elmo Rantala (Haalarit)
Timo Saarlo (Baariyhteistyö)
Veera Raekumpu (Tapahtumat)
Ada Videman (KYliste ja Jäsenedut)
Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@tuky.fi

 

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö
Amanda Ruuhijärvi
045 273 0380
myyntipaallikko@tuky.fi

Parkkiryhmä

TuKYn omasta kerhotalosta, Parkista, pitää huolta salaperäinen Parkkiryhmä. Parkkiryhmä valvoo Parkin siisteyttä, kehittää tiloja ja kouluttaa käyttäjiä. Parkkiryhmää johtaa Turun KY:n hallituksen Kuntamestari.

Parkkiryhmän saa kiinni kokonaisuudessaan sähköpostilla osoitteesta ky-parkkiryhma@utu.fi. Hätätilanteissa saat Parkkiryhmän vastuuviikkolaisen kiinni numerosta 040 768 0885.

Parkkiryhmä

Leevi Vesanen (kuntamestari)

Aino Kairinen, Annika Konkola, Emmi Somero, Ida Hartikainen, Leevi Vesanen, Liina Kaitaniemi, Pilvi Inervo, Ville Jokinen, Ville Väänänen

Lisätietoja:
Kuntamestari
Leevi Vesanen
kuntamestari@tuky.fi

Tilat

Monttu

Monttu on se paikka, joka tulee toimimaan opiskeluaikasimieleenpainuvimpien hetkien näyttämönä. Nyt emme puhu romanttisista päivällisistä, vaan illan viimeisistä huuruisista hetkistä. Kyseessä on jo vuosikymmenien ajan opiskelijoiden kyltymättömiä hurvitteluhaluja tyydyttänyt anniskeluravintola, joka toimii koulumme pohjakerroksessa.

Monttu on yhdistyksemme kiistaton helmi. A-oikeuksin varustettu baarimme tarjoaa juomia opiskelijaystävälliseen hintaan, joten omat eväät ovat kiellettyjä. Montussa on juhlia vuoden ympäri, ja ensimmäisiin Monttubileisiin pääset kin tutustumaan jo opiskelujesi alkuvaiheessa.

Tervetuloa Monttuun – meillä on tunnelmaa, meillä on värivalot!

Parkki

Parkki on Turun KY:n ikioma talo, jossa järjestetään juhlia, sitsejä, kisastudioita ja muita tapahtumia laidasta laitaan. Erityisen kuuluisaksi Parkki on tullut Montun bileiden jatkopaikkana. Vaikka Parkkia vuokrataan myös ulkopuolisille, on se ennen kaikkea tehty TuKYläisten käyttöön. Jokainen toimijaryhmä voi vapaasti ja ennen kaikkea ilmaiseksi varata Parkin käyttöönsä ja järjestää siellä toimintaa joko alakerran juhlatilassa tai yläkerran saunatiloissa ja kokoushuoneessa.

Parkki on jo lähes 20 vuotta vanha: ylioppilaskunta osti puutalon vuonna 1984. Vuosien bileiden ja bakkanaalien aika jätti kuitenkin jälkensä vanhaan puutaloon, ja niinpä vuonna 2006 se hyvin palvelleena päätettiin purkaa ja rakentaa tilalle uusi, uljaampi kerhotalo.

Yritys

Profea

Profea Oy on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n 100 % omistama monialayritys.Profea (ent. KY-Dealing) on perustettu Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden toimesta jo vuonna 1989. Pitkän historiansa aikana yritys on fuusioitunut, kasvanut ja kehittynyt. Yrityksen uuden ilmeen tavoitteena on rakentaa Profeasta tukea tarjoava katto-organisaatio kaikille sen liiketoiminnan osa-alueille. Profea haluaa omalla panoksellaan olla tukemassa Turun KY:n laajaa toimintaa ja edesauttaa parempaa opiskelijaelämää kaikille.

Yrityksemme uusi missio on parempi opiskelijaelämä – sen jokaisella osa-alueella.

Yhteydenotot:
Tuukka Strömberg
Toimitusjohtaja
Profea Oy
+358 44 0655 354
toimitusjohtaja@profea.fi

Opiskelijankaupunki.fi

Opiskelijankaupunki.fi on kokonaisvaltainen palvelu opiskelijalle, joka kattaa kaikkien Turun alueen opiskelijalounasravintoloiden ruokalistat, tapahtumat, edut ja asunnot..

Pääsykoekirjat.fi

Pääsykoekirjat.fi -sivusto tarjoaa kaikkien alojen pääsykoekirjat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella! Kaikki kirjat tulevat myyntiin heti niiden julkaisemisen jälkeen.

Valmennusakatemia

Valmennusakatemia järjestää valmennuskursseja kauppatieteelliseen pyrkiville. Valmennusakatemian perinteet ovat pitkät ja kursseja on järjestetty jo yli 20 vuoden ajan.
Kursseja järjestetään tällä hetkellä Turussa, mutta pitkän historiansa aikana Valmennusakatemia on kouluttanut satoja pyrkijöitä menestyksekkäästi tavoitteeseensa. Ammattitaito on kohdallaan omistajan tuoman tuoreimman tiedon ja kokemuksen saattelemana. Lue lisää: www.valmennusakatemia.com

Verkkoakatemia

Verkkoakatemia on järjestänyt verkkokursseja vuodesta 2008 alkaen. Jokavuotisen palautteen ansiosta olemme pystyneet luomaan kurssilaisille parhaat mahdolliset etäopiskelumahdollisuudet. Verkkoakatemian laadukkaat ja monipuoliset opetusvideot, laadukkaat tiivistelmät ja kysymykset, sekä opettajien tuki auttavat hakijaa valmistautumaan pääsykokeisiin tehokkaasti paikasta ja ajasta riippumatta. www.valmennusakatemia.com

Wanha Narikka

Kirjakauppa Wanha Narikka tarjoaa monipuolisia palveluita Turun Yliopiston sekä Turun Kauppakorkeakoulun laitoksille, tiedekunnille kuin myös opiskelijayhdistyksille.  Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutarjontaamme paremmin sopimaan Turun Yliopiston sekä Turun Kauppakorkeakoulun ja sen opiskelijoiden tarpeita. Lähtökohtamme palveluiden kehittämiselle ovat Yliopiston ja sen opiskelijoiden omat toiveet, joten toivomme mahdollisimman paljon palautetta asiakkailtamme.

Logosi.fi

Profean uusin liiketoiminta Logosi.fi tekee tekstiilien tukkumyyntiä korkeakouluille, lukioille, yhdistyksille, sekä yrityksille. Palvelumme on suunniteltu erityisesti korkeakouluille ja lukioille, jonka avulla eri kouluyhteisöjen on mahdollista hankkia tekstiilinsä mahdollisimman helposti. Yrityksille myymme tekstiilien ohessa markkinointitarkoitukseen tarkoitettuja tuotteita. Lisätietoa Logosin kotisivuilta www.logosi.fi