Hae Turun kauppikseen

olemaan oma itsesi

Hae Turun kauppikseen

nauttimaan elämästä

Hae Turun kauppikseen

luomaan tulevaisuutesi

Hae Turun kauppikseen

kokemaan yhteisöllisyys

Hae Turun kauppikseen

Kehittymään

Hae Turun kauppikseen

kansainvälistymään

Hae Turun kauppikseen

elämään parhaassa opiskelijakaupungissa

Hae Turun kauppikseen

liikkumaan yhdessä

Hae Turun kauppikseen

heittäytymään lavalle

Hae Turun kauppikseen

saamaan
elinikäisiä
ystäviä

Haluatko kauppatieteelliselle alalle? Hae Turkuun opiskelemaan!

Turun kauppakorkeakoulu on paras paikka juuri sinulle, joka haluat laadukkaan koulutuksen, unohtumattomat opiskeluvuodet ja elinikäisiä ystäviä!

Turun kauppiksesta ilmiömäisen tekee muun muassa Turun KY – oma ainutlaatuinen kasvualustamme. Turun KY, eli Turun kauppatieteiden ylioppilaat on vanhan ylioppilaskunnan toimintaa jatkava yhdistys, jossa on tälläkin hetkellä yli 300 aktiivista toimijaa. Päätehtävämme on edunvalvonta, johon kuuluu niin hyvinvoinnista ja koulutuspolitiikasta huolehtiminen kuin tapahtumien järjestäminen ja kulttuuriharrastukset. 

Kurkista Turun KY:läisten
opiskelijaelämään näiden videoiden avulla

Turun KY

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry on Turun kauppakorkeakoulussa opiskelevien kauppatieteilijöiden yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Turun kauppakorkeakoulun kyltereiden yhdyssiteenä, valvoa heidän etujaan kauppakorkeakoulussa ja ylioppilaskunnassa sekä tarjota unohtumatonta ja värikästä opiskelijaelämää. Kauppakorkeakoulun ja Turun Yliopiston yhdistymisen jälkeen Turun KY on jatkanut edelleen yhtenä Turun aktiivisimmista ja suurimmista opiskelijajärjestöistä.

Turun KY on rekisteröity yhdistys ja sen ylintä päätösvaltaa käyttävät jäsenet yhdistyksen kokouksissa, joita pidetään sääntömääräisesti syksyllä ja keväällä, sekä aina tarpeen vaatiessa. Yhdistyksen syyskokouksessa marraskuussa valitaan vuosittain Turun KY:n hallitus, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta.

Turun KY:n toiminta

 Turun KY:n monipuolista toimintaa järjestävät pääosin jaostot sekä Turun KY:n yhteydessä toimivat toimijaryhmät, luottamushenkilöiden ja muiden aktiivisten TuKYläisten avustamana. TuKYn sekä sen jaostojen ja toimijaryhmien toimintaan ovat kaikki TuKYn jäsenet tervetulleita.

Jaostot ovat osa TuKYä ja jaostojen puheenjohtajat ovat Turun KY:n hallituksen jäseniä. Toimijaryhmät ovat erilaisia aine- ja harrastejärjestöjä, jotka ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä ja päättäneet liittyä TuKYn toimijaryhmärekisteriin. Turun KY:llä on myös isoja projekteja, joita jäsenistö pääsee toteuttamaan mukaan lukien esimerkiksi Vuosijuhlat, Pikkulaskiainen ja TuKY-Speksi. Lisätietoja lukuisista toimijoistamme saat seikkailemalla sivujemme eri osioissa.

Seuraa meitä somessa:

Opinnot

Turun kauppakorkeakoululla on yksi Suomen monipuolisimmista opintotarjoamista. Tutkinto-ohjelmia on neljä ja jokainen jakaantuu edelleen useampiin erikoistumissuuntiin.

Hienointa juuri meidän koulussa opiskelemisessa on opintojen räätälöintimahdollisuus oman mielensä mukaan. Vaikka olemme todella itsenäinen yksikkö, voi muun muassa sivuaineita etsiä laajalti yliopiston eri tiedekunnista.

Kansainvälisyys näkyy niin käytävillä kuin luentosaleissa. Moninaiset kielten kurssit, vaihto-opiskelijat, ulkomaalaiset huippuluennoitsijat ja yritysyhteistyö kansainvälisten konsernien kanssa ovat vain pintaraapaisu TSE:n mahdollisuuksien kirjossa.

Pääset halutessasi vaikuttamaan opintoihin suoraan ja Turun KY tekee todella läheistä yhteistyötä koulun henkilökunnan kanssa, sekä koulutuspolitiikassa että opintojen ulkopuolella.

Turku – Opiskelijakaupunki

 

Turussa on kaksi yliopistoa, kuusi korkeakoulua ja 40 000 opiskelijaa. Turulla on erinomaisen opiskelijakaupungin maine, alla muutama syy miksi:
 
Helmikuun alussa järjestämme Suomen suurimman talvifestivaalin, Pikkulaskiaisen, jolloin Turkuun kerääntyy yli 10 000 opiskelijaa kaikkialta Suomesta. Tuolloin katukuva on värikkäämpi kuin vappuserpentiinit. Haalarien kirjoa ihmetellään lukuisissa poikkitieteellisissä tapahtumissa läpi vuoden.
 
Myös vappu on Turussa perinteikäs ja vauhdikas. Aurajoenranta jokilaivoineen täyttyy haalariväestä parin viikon ajaksi, eikä kapungissa tunnu olevan huolen häivää. Perinteikäs vappukulkue on spektaakkeli, jota tuhannet valkolakit kokoontuvat seuraamaan vappuaattona. Turun KY:n omat vappuspektaakkelit ovat asia erikseen, mutta useimmille kyltereille, eli kauppatieteiden ylioppilaille, ne ovat vuoden kohokohta.
 
Turku on edullinen, kompakti ja kaunis. Opiskelijaravintoloita on ripoteltu kymmenittäin ympäri kaupunkia, asuminen on edullista ja paras kaverisi nukkuu todennäköisesti kivenheiton päässä. Turussa opiskelijan on hyvä elää.
 
 

Hyödyllisiä linkkejä

Etsi lisätietoa kauppatieteellisen alan yhteisvalinnasta ja opiskelusta yleisesti:

opintopolku.fi

kauppatieteet.fi

Turun paras valmennuskurssi