Tervehdys kiireisen tenttiviikon keskeltä! Montun Baari jäi tämän vuoden osalta joululomalle PMPJ:n myötä. Baarissa on tänäkin vuonna järjestetty monen monta After Workiä, isommista tapahtumista puhumattakaan.

Montun Baarin historia on pitkä: ”Lokakuun lopulla vuonna 1953 Turun KY vietti ensimmäisen oman tilansa avajaisia. Tila saatiin Turun kauppakorkeakoulun Aurakadun toimipisteen kellarista ja sijaintinsa mukaan tila nimettiin Montuksi. Kauppakorkeakoulun muuttaessa Rehtorinpellonkadulle vuonna 1958 ylioppilaskunta sai myös uudesta toimipisteestä omat tilat pitkällisten keskustelujen jälkeen. Montussa on vuosien saatossa toiminut niin ylioppilaskunnan toimisto kuin Turun menevin yökerhokin.”

Montun vuoden suurimmat tapahtumat olivat tänäkin vuonna Sikawappu ja PMPJ. Suurimmissa tapahtumissa baari ei pyöri pelkästään kuntamestarin ja baarimestarin voimin, vaan apunamme on ollut paljon eri nakkeja ja apulaisia. Heille kuuluukin suuri kiitos avusta. Suuri kiitos myös kaikille After Workeissä ja tapahtumissa käyneille. Ensi vuonna kävijöitä palvelevat uusi kuntamestari ja baarimestari.

 

Mukavaa loppuvuotta,

 

 

 

 

 

 

Juho Vahala
Kuntamestari