TSE-lista on TYYn edustajistossa vaikuttava poliittisesti sitoutumaton edustajistoryhmä, joka koostuu Turun KY:läisistä, PorKyläisistä sekä T-klubilaisista toimien kuitenkin itsenäisesti. Kaudella 2016-2017 TSE-listalla on kahdeksan edaattoria, mikä tekee siitä edustajiston suurimman yksittäisen ryhmän. TSE-lista muodostaa vaalirenkaan yhdessä Ryhmän Lexin (oikeustieteiden opiskelijat) ja TYY Terveeksi (lääketieteen opiskelijat) kanssa. Renkaalla on yhteensä 18 paikkaa 41-paikkaisessa edustajistossa. Edustajiston kokousasiakirjat ym. löydät täältä.

TSE-listalle tärkeitä arvoja ovat vastuullinen päätöksenteko, järkevä taloudehoito sekä laadukas opetus. Sen lisäksi se ajaa parempaa työllistymistä opiskelijoille ja vastavalmistuneille Turussa ja Varsinais-Suomessa, kansainvälisten opiskelijoiden parempaa huomioimista yliopistoyhteisössä, laadukkaita palveluita järjestöille sekä rohkeaa edelläkävijyyttä ylioppilaskunnassa. Omalla toiminnallaan TSE-lista pyrkii myös mahdollistamaan laadukkaat henkilövalinnat ylioppilaskunnassa ja yliopistossa, sekä edesauttamaan kauppakorkeakoulun opiskelijoiden mahdollisuuksia päästä merkittäviin edunvalvonnallisiin tehtäviin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) liittokokouksessa TSE-listan edustajat ovat sitoutuneita toimimaan aktiivisena osana Kylterihuonetta, johon aikaisempina vuosina ovat kuuluneet TSE-listan lisäksi Helsingistä SHS:n sekä Kylterirenkaan edustajat, ja Tampereelta Vapaa Boomarin edustajat.

TSE-lista edustajistovaaleissa 2017

Syksyllä 2017 käydään jälleen Suomen kaikissa ylioppilaskunnissa (pl. HYY) edustajistovaalit. TYYssä tullaan valitsemaan 41-henkinen edustajisto kaudelle 2018-2019. TSE-lista tulee jälleen asettamaan runsaslukuisen joukon ehdokkaita TYYn vaaleihin. Tavoitteenamme on olla seuraavallakin kaudella edustajiston suurin ryhmä.

Myös sinä voit asettua TSE-listan ehdokkaasi vaaleihin ottamalla yhteyttä vaalipäällikko Iira Silvendoiniin (ira.m.silvendoin@utu.fi). Hän on yhdessä muun vaalitiimin (Iina Lappalainen ja Nelli Kauma) vastuussa TSE-listan kampanjasta ja vaalimenestyksestä.

Kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ovat äänioikeutettuja – muista siis käyttää äänioikeuttasi ja varmista, että juuri sinun asiaasi ajetaan myös tulevaisuudessa edustajistossa!

Ryhmäpuheenjohtajisto

Juuso Makkonen

Juuso Makkonen

Ryhmäpuheenjohtaja

tuky-lista@tuky.fi
Ann-Sofie Leimu

Ann-Sofie Leimu

Ryhmävarapuheenjohtaja

Edaattorit syksyllä 2017

Aleksi Olander

Aleksi Olander

Oula Huttunen

Oula Huttunen

Paula Peltomaa

Paula Peltomaa

Juuso Makkonen

Juuso Makkonen

Iina Lappalainen

Iina Lappalainen

Niko Nauholz

Niko Nauholz

Eveliina Nygrén

Eveliina Nygrén

Aku Kähkönen

Aku Kähkönen

Varaedaattorit syksyllä 2017

Henna Kainulainen, Milla Anttonen, Tiina Mänty, Heidi Ussa, Elina Haavikko, Emilia Hyvätti, Anna Nukarinen, Minna Goyal, Vilhelmiina Merta, Emmi Vilkanen, Erika Ojala, Riku Hietarinta, Otto Rouhiainen, Santeri Kangas, Samuli Salo, Lauri Lehtonen, Maiju Mansikkamäki, Idamaria Laine, Eveliina Mauno, Jesse Huovinen, Roope Rantanen.