Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rahvaanjuhlat

lokakuu 18, 2017 @ 18:00 - lokakuu 19, 2017 @ 04:00

Tapahtuma navigointi

”Kesäisen aamupäivän ilmassa vavahteli valtavan melskeen kaiku. Tuhannet piiput hehkuivat kuumuutta, tuhannet kädet latasivat ja ampuivat, tuhannet miehet ryömivät tai syöksyivät ruumis ja sielu jännittyneenä eteenpäin. Ja yhtäläisen jännityksen vallassa torjuivat toiset tuhannet heitä, sitkeästi asemiinsa kaatuen. Kymmenet ja sadat kuolivat, sadat haavoittuivat, nähtiin pelkoa ja nähtiin hurjanrohkeita näytelmiä. Toista vuotta oli suuri osa Suomen kansaa hiljaa hautonut kostoa, taskussa oli puserrettu nyrkkiä. Hyökkäyksessä oli voimaa.” (Tuntematon sotilas, 1954)

Itsenäinen Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta, mutta sen tie on ollut pitkä ja kivinen. On taisteltu keskenään, itärintamalla ja on hävitty kahdeksan kertaa jääkiekon mm-finaalissa, mutta koskaan tämä kansakunta ei ole lannistunut! Nyt on tullutkin aika nousta juhlimaan sen uljasta taivalta jo 50. kerran järjestettäville Rahvaanjuhlille!

Vujuviikon temmellyksessä 18.10. keskiviikkona klo 19 on mitä parhain hetki hellittää vuosijuhlien stressiä ja pukea karjalapaitasi sekä firman ilmainen lippiksesi päälle ja saapua Parkin rientoihin. Olet tervetullut huolimatta siitä oletko citykani, pupu tai rusakko. Ilta lähtee liikkeelle hyvin epäformaaleilla pöytäjuhlilla ja jossain vaiheessa iltaa suuntaamme porukalla kohteeseen tuiki tuntemattomaan.

Liput näihin kinkereihin maksavat 10 euroa kappaleelta ja lipunmyynti tapahtuu Lyytin kautta keskiviikkona 11.10 klo 12.

MITÄ: Suomi 100 Rahvaanjuhlat
MISSÄ: Parkilla
MILLOIN: Vuosijuhlaviikolla ke 18.10. klo 19 eteenpäin
MITÄ MAKSAA: 10e sisältäen Lyytin varausmaksun
MITÄ PÄÄLLE: Kulahtanutta perussuomalaista riepua

/

In English

Finland’s centennial is upon us, but the road to this point has been rough. We’ve fought amongst ourselves, against enemy forces in the East, and we’ve lost eight hockey World-Cup finals, but have never become discouraged.

On Wednesday the 18th it’s time to put on your plainest t-shirt, most faded jeans, and your lamest hat and come to Parkki for a great night. The night will start out with the most informal of celebrations after, after which we will make our way to a destination to be revealed.

Tickets will be sold through Lyyti next Wednesday (10.11) at 12.00.

What: Finland’s Centennial goes ”Rahvaanjuhlat”
Where: Parkki
When: Wednesday 18.10, at 19.00
Price: 10e

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
lokakuu 18, 2017 @ 18:00
Loppuu:
lokakuu 19, 2017 @ 04:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Parkki

Järjestäjä

Kulttis
Sähköposti:
kulttuuri@tuky.fi
Kotisivu:
https://www.facebook.com/kulttis/