Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pitching valmennus

9 lokakuun, 2018 @ 17:00 - 20:00

Pitchaaminen eli lyhyen myyntipuheen pitäminen on tärkeä osata. Tilaisuutesi voi tulla yllättäen (hissipuhe) tai sitten suunnitellusti esimerkiksi yritysidean esittelyssä, tuotteen tai palvelun myyntitilanteessa ja työpaikkaa hakiessa. Pitchaaminen ei ole tuoteselosteen ulkolukua, vaan sen tarkoituksena on herättää uskottavuus, innostus ja uteliaisuus. Miksi sinua kannattaa kuulla lisää?

Tilaisuus järjestetään osana opiskelijoiden yrittäjyyskisaa ja se on tarkoitettu Ekonomien ja TEKin opiskelijajäsenille.

Valmennuksessa on kolme tavoitetta:

  1. Omien vahvuuksien löytäminen. Millainen esiintyjä sinä olet? Oletko hillitty introvertti ja eloisa ekstrovertti? Omat vahvuutensa kannattaa tunnistaa, jotta niitä voi harjoitella lisää. Millainen esiintyminen tuntuu sinulle itsellesi luontevalta?
  2. Pitchaamisen suunnittelu. Paljonko aikaa on käytössä? Kenelle puhut? Mikä on tärkein viestisi? Miten saat kontaktin yleisöösi? Mitä haluat heidän tekevän esityksesi jälkeen? Kuinka esiintymisjännitykseen kannattaa suhtautua. Väitän, että riittävä suunnittelu vähentää haitallista esiintymisjännitystä.
  3. Varsinainen esiintyminen. Mitä kehonkielesi kertoo sinusta? Kuinka seisot? Miltä näytät? Uhkutko tervettä itseluottamusta vai vaikutatko pelokkaalta?

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä: https://tapahtumat.ekonomit.fi/event/xDYWE

Tiedot

Päivämäärä:
9 lokakuun, 2018
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://tapahtumat.ekonomit.fi/event/xDYWE

Järjestäjä

Kylli
Puhelin:
0409130698
Sähköposti:
julia.fesiuk@ekonomit.fi