Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiskelijapokeriturnaus

huhtikuu 17 @ 16:00 - 21:00

CORE järjestää 17.4 tiistaina yhteistyössä Veikkauksen Club Turun kanssa Opiskelijapokerimestaruus-turnauksen, jossa selvitetään kuka on Kauppiksen kovin pokerihai. Tämä on oiva tilaisuus tulla testaamaan pokeritaitosi matalan kynnyksen pokeriturnauksessa, joka sopii opiskelijankin kukkarolle. Turnaus on ensisijaisesti suunnattu Kauppakorkeakoulun opiskelijoille, mutta myös muiden tiedekuntien opiskelijat ovat tervetulleita testaamaan kestääkö pää.

Turnauksen sisäänosto on 25 euroa, ja 45 minuutin aikana on mahdollista ostaa yksi re-entry, jos käy kylmät heti alussa. Pelipaikkana toimii Börsin yhteydessä oleva Veikkauksen Club Turku. Shamrock Cafesta on mahdollista ostaa juotavaa ja ruokaa turnauksen aikana. Turnaus alkaa kello 16 ja turnaukseen on mahdollista hypätä sisään myöhässä ensimmäisen 45 minuutin aikana eli turnauksessa on 45 minuutin late-registration. Pelaajien maksimimäärä on 40 pelaajaa ja ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla lipun Turun Clubilta eli pelipaikasta, mukaan tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja opiskelijakortin.

MITÄ? Opiskelijapokeriturnaus
MISSÄ? Veikkauksen Turun Clubilla, Eerikinkatu 10 (Börsin yhteydessä)
MILLOIN? Tiistaina 17.4. kello 16.00, 45 minuutin late-registration
MITÄ MAKSAA? 25€/pelaaja, lisäksi ensimmäisen 45 minuutin aikana on mahdollista tehdä yksi 25€ re-entry. Lippu on mahdollista ostaa ennakkoon tai pelipäivänä mikäli lippuja on jäljellä.
MITÄ PÄÄLLE? Peliasu, jossa itseluottamus on huipussaan

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 17
Aika:
16:00 - 21:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/580936395623994/

Järjestäjä

CORE