Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hockey Night in Kupittaa

huhtikuu 19 @ 19:00 - 23:30

Tulee kevät. Vuodenaika, jona pienen kansakuntamme suurimmat ylpeydet kokoontuvat yhteen julistaakseen rakkautta omaan yhteisöönsä. Elämme hetkiä, joita monet muistelevat häpeän ja pettymyksen siivittämänä, mutta joita voittajat jäävät kaipaamaan loppuiäkseen. Tulee vappu ja tärkeät matsit. On opiskelijoiden ja kiekkoilijoiden juhlan aika. Taas tulee hetki, jona selvitetään, kuka vie Cup Ittaa -pokaalin mukanaan – Hockey Night In Kupittaa on jälleen täällä! Siinä perinteitä vaalien kohtaavat Functio Laesa HC ja KY-Jets.

Otteluun lähdetään kutkuttavista lähtökohdista. Campus Sport Cupissa joukkueet kohtasivat kahdesti, KY-Jetsin voittaessa ensimmäisen ottelun ja Functio Laesa HC:n vetäessä pidemmän korren toisessa ottelussa. Nämä kaksi Turun Yliopiston kiekkojoukkuetta rakastavat jääkiekkoa kabinettipelien sijaan. Ja koska rakkaudessa tunnetusti myrskyää, sitä kaukalossa tullaan myös näkemään – Hippokrateen vala ei näet päde kaukalossa. Tulevat lääkärit eivät pelkää käyttää anatomiantuntemustaan hyödyksi noutaessaan KY-Jetsin pelaajia yksi kerrallaan ulos pelistä. Vuoden 2017 ottelua ei ehditty pelaamaan edes viittä minuuttia ennen kahden kylterin taluttamista pukukoppiin, ja tällä kaudella vastustajan maalivahti tuhottiin jo harjoituksissa etukäteen. Nämä ja kirvelevät tappiot viime vuosien HNIK-kohtaamisissa ovat takuulla sisuunnuttaneet KY-Jetsin, jolla on rohkeimpien arvioiden mukaan kasassa kaikkein aikojen kokoonpano. Se, auttaako tämä joukkueen vihdoin ykköseksi, jää nähtäväksi. Kylterit ovat kuitenkin valmiita tekemään kaikkensa mahdollisimman suuren voiton eteen – aivan kuten tulevien valkokaulusrikollisten pitääkin.

Jotta pääset nauttimaan tästä opiskelijakiekkokauden huipentumasta, sinun tulee valmistautua tulevaan kamppailuun huolella. Treenaa koitosta varten tosissasi, sillä kalenterin näyttäessä 19.4. heikkoutta ei enää voi näyttää. Et saa hävitä pääsi sisäistä taistelua. Tenttiin luku vs. Lätkä ja bileet. Tiedät, kumman tulee voittaa. Hoida siis oma ruutusi, näytä kaikille olevasi luoton arvoinen ja saavu tuolloin Marli Areenalle klo 19.00. Varaa myös etukäteen perjantain krapula-aamua varten yksi pakastepizza, sillä jälkipelit pelataan Tivolilla. Juuri sinä voit olla tanssilattian tai saunatilojen MVP.

HOCKEY NIGHT IN KUPITTAA 2018
Functio Laesa HC vs. KY-Jets
“Lääkis vs. Kauppis”
19.4.2018 klo 19.00
Marli Areena (Kupittaan jäähalli)
Otteluun ilmainen sisäänpääsy
Jatkot Tivolilla

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 19
Aika:
19:00 - 23:30
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/302917613572347/