Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Draft Night

syyskuu 4, 2017 @ 18:00 - 23:59

Ekan illan bileet, KaupSu, Harkkasitsit… pelkkää alkulämmittelyä.

Nyt kun pupusilla on verryttelyt hoidettu ja lihakset venytelty on vuorossa ensimmäinen ja odotetuin pupuinfo. Eikä mikä tahansa, vaan the one and only KY-Sportin Draft Night! Valmistaudu lähtötelineisiin ja sprinttaa kohti Parkkia, jonka uumenissa nestemäinen doping ei ole laitointa. Testaa heittokättäsi beerpongissa ja lantioliikkeitäsi tanssilattialla, tänä iltana kukaan ei jää lämmittämään vaihtopenkkiä vaan saa kokea sen aidon ja kuuluisan parkkihien ihollaan. KY-Sport tarjoaa helpotusta janoon, mutta kannattaa täyttää TuKY-pullo valmiiksi nestehukan välttämiseksi.

Urheilijoita kun (melkein) ollaan, niin pukeudu päheimpiin urheiluvaatteisiin, joita vain opiskelijaluukustasi löydät. Sukellusmaski ja snorkkelit, ballerinan tutu lanteille, tai äidin vanha jumppapuku aivan kuin 80-luvun ikonisissa musiikkivideoissa. Viimevuosina taso on ollut kova, joten nyt jos koskaan on aika pistää parastasi!

Paikalle saapuu TuKYn urheilujoukkueiden edustajia, jotka rekryävät uutta jäsenistöä riveihinsä. Heiltä voi ja pitää kysyä mitä mieleen vain tulee, treeniajoista, menestyksen glooriasta ja kuumankosteista saunailloista. Helpoiten löydät heidät alkuillasta Parkin takapihalla, joten suuntaa ajoissa paikalle ja löydä oma lajisi.

Mitä: DRAFT NIGHT KY-Sportin pupuinfo
Missä: Parkki, Parkinkatu 6
Milloin: Maanantaina 4.9. klo 18 alkaen
Mitä päälle: Urheilullisimmat sporttivaatteet mitä löytyy
Mitä maksaa: Ilmainen!

—————

First night party, KaupSu, Practise Sitz… Only warming up. Now when stretches have been streched and muscles are bendy it’s time for the first bunnyinfo that all of you have been waiting for. And not any basic night but the one and only KY-Sport Draft Night! Get ready for the starting track and sprint to Parkki, where liquid doping isn’t illegal. Test your beerpong skills and latinomoves on the dancefloor, no-one will be left on the players’ bench but explore the legendary parkki-sweat all over. KY-Sport serves little bit of refreshning for the dry mouth, but bring your filled TuKY-bottle with you to avoid the dehydration.

As we (almost) are athletes, wear the most epic sport clothes you can find from your student flat. Ice hockey shirt or ballerinaskirt, or borrow your mothers old leotard straight from the 80’s.

Sport teams from TuKY are introducing themselves in the event and recruiting new players for their teams. You can and please do ask them all about practices and games and all the other activities they have. It is easiest for you to find them at early evening, so be in time and find your sport.

What: DRAFT NIGHT KY-Sport bunnyinfo
Where: Parkki, Parkinkatu 6
When: Monday 4.9. from 6 pm
What to bring: Sportiest clothes from your flat
How much: Freee!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 4, 2017
Aika:
18:00 - 23:59
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1288156661313904/?fref=ts

Järjestäjä

KY-Sport
Kotisivu:
http://www.tuky.fi/jaostot/ky-sport/

Tapahtumapaikka

Parkki