"Ei näitä tarinoita vaan voi keksiä."

Ulkkiksen päätehtävä on järjestää juuri sinulle ikimuistoisia kokemuksia opiskeluiden aikana ja luoda mielekästä vastapainoa tenttikirjojen kahlaamiselle. Ulkkis on toiminnaltaan jaostoista suurin ja juonii vuoden mittaan lähes 20 ainutlaatuista tapahtumaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tai myöskään suita kuiviksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään perinteisiä tapahtumiamme sekä luomaan aivan uusia bilekonsepteja, eli kahta samanlaista iltaa et seurassamme koe. Meillä on aina pilke silmäkulmassa kaikessa toiminnassamme – tylsiä hetkiä ei tunneta!

 

ABPC

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

 Mitä tapahtuu?

Ulkkisvuoden tapahtumatarjottimelta löytyy esimerkiksi vappukauden huipennus Sikawappu, hieman tyylikkäämmät Pikkumustat Pikkujoulut, vuosi vuodelta kasvava PeIsKä ja niin edelleen. Järjestämme sekä intiimimpiä tapahtumia vain Turun kauppislaisille, että avoimempia tapahtumia muiden tiedekuntien kanssa. Esimerkiksi Turun oikeustieteilijöiden, lääketieteilijöiden sekä ruotsinkielisten kauppatieteilijöiden kanssa teemme paljon yhteistyötä. Emme myöskään tyydy vain Turun rajoihin, vaan järjestämme matkoja muiden kaupunkien kuuluisimpiin rientoihin, jotta opiskelijamme pääsevät kokemaan myös muidenkin paikkakuntien tarjonnan. Esimerkiksi kohti Tamperetta ja Vaasaa olemme usein bilebussimme suunnanneet!

Oikealla näet Ulkkiksen bileskenen keväällä 2024.

B2S

25.1.2024

Parkin sillis

1.3.2024

Hallitus 2024

Siiri Tella

Puheenjohtaja

Miika Summanen

Varapuheenjohtaja

Viola Virkkunen

AD (Artistic Director)

Onni Leppä

Rahastonhoitaja

Minttu Grönholm

Tiedottaja

Jesse Viiru

Sidosryhmävastaava

Veera Levänen

Sihteeri

Milla Surakka

Markkinointivastaava

Emma Torniainen

Yrityssuhdevastaava

SOMEPOIMINTA

Yllätys yllätys, taantuminen 5-vuotiaiden tasolle ei ollut uusille tai vanhoille kiikarisankareille ongelma tai mikään… Kiitos siis alumneille lapsellisen (heh) hauskasta AA-illasta! Ulkkisperhe ?

 

 

 

 

Blogit

Elämää veitsen terällä

Päivittäin opiskelijana törmää lukuisiin vertaisiinsa, luennoilla, käytävillä tai illan riennoissa. Yleisin reaktio toiseen opiskelijaan on välinpitämättömyys: en mä tunne tota tyyppiä, miksi kiinnittäisin huomiota, eihän sekään kiinnitä muhun. Jos hyvä tuuri käy,...

lue lisää

All Colours United

”Tenttejä voi uusia, bileitä ei.” Olet saattanut törmätä kyseiseen lausahdukseen silloin tällöin etenkin ulkkiskiikareiden välittömässä läheisyydessä. Tällä ei suinkaan tarkoiteta, että opiskeluajan ydin on rällätä eestaas noppia karttaen kohti ennenaikaista...

lue lisää