Aikuiskaverit

Me kaikki tarvitsemme jonkun, joka kuuntelee, auttaa ja opastaa. TuKY, Turun Kauppakorkeakoulu, Turun Seudun Ekonomit ry, Turun Kauppakamari ja Suomen Ekonomit tunnistavat tämän tarpeen ja lähtivät kehittämään Aikuiskaverit Terveessä Mielessä -hanketta. Hanke yhdistää kauppakorkeasta jo valmistuneen ekonomin apua tarvitsevan opiskelijan kanssa. Alumnimme lähtivät innokkaasti hankkeeseen mukaan, ja kerättynä on lista aikuiskavereita, jotka haluavat olla mukana tukemassa kuntalaistemme arkea.

Aikuiskaveri voi toimia keskustelukaverina, tukena arjessa, apuna opintojen käynnistymiseen, oppaana Turkuun tai miksei vaikka lenkkikaverina. Tarvitsit sitten vain jonkun, jolle soittaa kerran viikossa kertoaksesi kuulumisia tai jonkun, jonka kanssa voit pohtia ongelmia yhdessä, on tämä hanke erinomainen mahdollisuus verkostoitua ja saada uusi ystävä. Aikuiskaverit ovat matalan kynnyksen kanava, eikä yksikään huoli, murhe tai ongelma ole liian pieni. Pelkkä mielenkiinto hanketta kohti riittää mukaan lähtemiselle!

Osallistumalla hankkeeseen et sitoudu mihinkään, ja jokainen aikuiskaveri sekä opiskelija voivat yhdessä sopia esimerkiksi tapaamisten määrästä. Hanke kulkee kuuden kuukauden sykleissä, ja jatkossa joka syksy etsitään uusia aikuiskavereita. Ensimmäinen kuusi kuukautta käynnistyy nyt keväällä, koska tarve on akuutti ja ensi syksyllä siirrymme normaaliin sykliin.

Ensimmäisen kuuden kuukauden jälkeen voi jatkaa kaveruutta yhteisellä sopimuksella tai päättää kaveruuden, mikäli et kokenut sitä itselle sopivaksi. Opiskelija voi hypätä hankkeeseen mukaan kuitenkin missä vaiheessa tahansa. TSE ry järjestää myös puolivuosittain yhteisen päätöstilaisuuden sekä puolen vuoden aikana yhteisiä tapahtumia aikuiskavereille ja opiskelijoille.

Hanke on täysin luottamuksellinen: siihen osallistuneiden opiskelijoiden tietoja ei julkaista missään, ja aikuiskaveritkin ovat sitoutuneet pitämään tietonsa täysin luottamuksellisina. Lähde rohkeasti ja ennakkoluulottomasti mukaan! Tämä on juuri sinua varten!

Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä sopo@tuky.fi

Pääset mukaan hankkeeseen täyttämällä alla olevan lomakkeen!

Haluatko aikuiskaverin?

Täytä alla oleva lomake, ja sinuun ollaan pian yhteydessä! Huomaa, että kaikki kentät ovat pakollisia. Lomake ilmoittaa sinulle, kun tiedot ovat onnistuneesti lähetetty.

Aikuiskaverin hakulomake

Suostumus tietojenkäsittelyyn

3 + 2 =