Varjo-opinto-opas – Tämä osio valmistuu myöhemmin, kun saadaan tekniset työkalut. Osioon lisätään koulumme kursseja. Sivun tarkoitus on innostaa käymään kursseja kuvailemalla niiden sisältöä ja mahdollistamalla opintojen suunnittelua tarkemmin. Yksittäisen kurssin nimi ja Pepissä lukeva kuvaus usein jää hyvin abstraktiksi. Käytännössä voit lukea täältä yksityiskohtaisia tietoja kursseista ja opiskelijoiden antamia arvioita kurssien työmäärästä, palkitsevuudesta, haasteellisuudesta ja uuden oppimisen osalta.

Tämän osion tarkoitus on innostaa käymään kursseja ja kertoa niistä lisätietoja. On ehdottomasti kielletty mainita henkilökunnan nimiä kommenteissa tai palautetta luennoitsijoista. Kaikki annettu palaute suodatetaan ennen julkaisua ja asiattomat palautteet poistetaan. Kurssipalautteet annetaan jatkossakin omia kanaviaan pitkin.

Annathan arviointeja kursseista vilpittömin mielin.

 

Esimerkki (kun saadaan toimiva plugin)
LRYB
Työmäärä: 4,5/5
Haastavuus: 4/5
Palkitsevuus: 4,7/5
Uutta sisältöä: 4,8/5

  

Kurssin kuvauksia kommenteista:
”Kurssilla oppii yksinkertaisia tapoja laskea tarkasti yritysten kustannusten muodostumista. Esimerkiksi opitaan laskemaan kuinka paljon yksittäisten myytävien tai jatkojalostettavien tuotteiden valmistaminen maksaa yritykselle, kun yritys tuottaa muutamia erilaisia tuotetta samoilla koneilla.”