Edunvalvontajaoston uusi hallitus on valittu ja uusi vuosi polkaistu käyntiin. Edunvalvontajaoston vuodesta on tulossa vauhdikas. Perinteisiä tapahtumia kehitetään entistä paremmiksi ja uusia tapahtumia ideoidaan jo vauhdilla. Tule tapahtumiin kehittämään hyvinvointiasi ja rauhoittumaan opiskelukiireiden keskeltä. Meidän tehtävämme on edesauttaa opiskelijoidemme hyvinvointia ja mikäli sinulla tulee jotain uusia ideoita, otathan yhteyttä EVAlaisiin!

 

Tässä he tulevat:

 

Hei! Olen Sanna, TuKYn sosiaalipoliittinen vastaava ja EVAn puheenjohtaja vuodelle 2018! Minuun on saattanut aiemmin törmätä niin Wiiniklubin tapahtumissa kuin Pikkulaskiaisenkin parissa, tutorointia ja muita unohtamatta. Olen tunnettu intranet-velho, huonon huumorin viljelijä sekä kahviaddikti. EVAn tuleva hallitus on aivan timanttia ja ensi vuodesta on tulossa mahtava!

 

 

 

 

Mä oon Sandra, toisen vuosikurssin rusakko ja TuKYn koulutuspoliittinen vastaava vuosimallia 2018. Aikasemmin oon ollut mukana muun muassa NESUssa, vapputiimissä ja tutorina, ja ensi vuonna mut voi bongata EVAsta ja TuKYn hallituksesta. Mä ootan jo innolla tulevaa vuotta ja toivon että nähdään EVAn tapahtumissa!

 

 

 

Moikka! Oon Nea Ketonen, 20-vuotias toisen vuoden markkinoinnin opiskelija Turusta. Pupuvuoden olin KY-Tricoloressa tiedottajana ja nyt ensi vuoden tulen hoitamaan Evassa AD:n tehtäviä. Kuvien muokkailu ja visuaalisuus alkoivat viime vuonna kiinnostamaan entistä enemmän, ja olenkin superinnoissani sekä omasta uudesta vastuualueestani että yleisesti mahdollisuudesta vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin osana edunvalvontajaostoa!

 

 

 

 

Moikka! Olen Nina, jo pari vuotta Turussa viihtynyt pupu alun perin Uudestakaupungista. EVAssa toimin ensi vuoden sihteerinä muun muassa laatien sormet sauhuten kokouspöytäkirjoja sekä loihtien tajunnanräjäyttävät kokouseväät meidän hallitukselle! Pupusyksyn aikana olen ehtinyt jo hieman hääriä myös KYlisteen, Pikkulaskiaisen ja Speksin meiningeissä. En malta odottaa tulevaa vuotta EVAn hallitusperheessä ja kaikkea mitä se tuokaan mukanaan. Ensi vuodesta tulee varmasti ihan huippu!

 

 

 

 

22v TKJ:n opiskelija. Nautin täydestä mahasta ja kevytmielisistä pallopeleistä. Olen intohimoinen wikipedian selaaja, voi tulla haastamaan trivial pursuitiin. Hyvinvoinnin täyteisiä päiviä kaikille! t. Otto

 

 

 

 

Moikka! Oon Teea, 22-vuotias ensimmäisen vuosikurssin opiskelija ja vastikään turkulaistunut keminmaalainen. Vapaa-aikanani mut voit löytää työnteon lomasta kassalta, nauttimasta Turun upeista ulkoilureiteistä tai viinilasilliselta ystävieni kanssa. EVAn rennot ja ruuantäyteiset tapahtumat tuli mulle tutuksi kiireisen pupusyksyn aikana, mistä kiinnostus jaostotoimintaa kohtaan sai alkuunsa. Siksi olenkin innoissani aloittaessani jaostokokemukseni tiedottajan pestissä, sekä päästessäni perehtymään ja vaikuttamaan koulutus- ja sosiaalipoliittisiin aiheisiin ihanan hallituksemme kanssa. Uskon, että meillä kaikilla tulee huippu vuosi yhdessä!

 

 

 

Koulussa minut saattaa tuntea sinä yksilönä, joka on aina ensimmäisenä vapaaehtoisena kaikissa tapahtumissa. Jaksan aina laittaa itseni likoon ja kokemaan jotain uutta joka päivä. Elämäni aikana olen oppinut kohtelemaan asiakkaita amerikkalaisen kulttuurin sosiaalisella lämmöllä, brittiläisen kuningashovin arvokkuudella ja suomalaiseen ympäristöön asiaan kuuluvalla tahdikkuudella. Pidän puhumisesta, siis todella pidän ja keskusteluissa allekirjoitan lähes jokaisen kommenttini yksisarvisen hymiöllä. EVAn Yrityssuhdevastaavana tulen pitämään huolen siitä, että järjestöllämme sekä koulullamme on parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit. -Nikolas

 

 

Olen Otto Elomäki, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija Naantalista. Toimin EVA:ssa rahastonhoitajana. Lähdin EVA:n toimintaan mukaan kehittääkseni sen edunvalvontaa yhä suunnitelmallisempaan suuntaan.