Emma Seppä, tuottaja

Heippa kaikille! Olen Emma, Kallion lukiosta valmistunut teatterin harrastaja. Olen ensimmäistä vuosikurssia ja olen heti syksystä lähtien ollut mukana speksissä. Teatteria olen harrastanut useita vuosia ja lukion kautta ollut mukana usean huikean produktion tuotannossa, jonka takia minun oli aivan pakko päästä mukaan speksiin. Olin tiimivastaavana tämän vuoden speksissä ja nyt kaipaan vielä enemmän haasteita ja haluan päästä toteuttamaan luovuuttani, joten hain tuottajaksi. On huikea päästä toteuttamaan ideoita ja näkemyksiä seuraavan vuoden speksissä! Odotan innolla, että pääsen tapaamaan kaikki speksaajat ja päästään starttaamaan produktio! ​

 

 

Anni Aitonurmi, apulaistuottaja

Olen Anni, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija. Viimeisimmässä speksissä vaikutin bile- ja kiertuetiimissä, ja speksikärpäsen puraistua en voinut jättää hakematta mukaan myös tänä vuonna. Eräänä kauniina päivänä Emma vinkkasi mua hakemaan apulaistuottajaksi, ja tässä sitä nyt ollaan, jännää! Speksissä yhdistyy ihanasti teatteri, musiikki ja tanssi – ja se, jos mikä, lämmittää tällaista monta vuotta musiikkia harrastaneen kulttuurirakastajan sydäntä.

Viimeisimmän ja ihan huikean speksikauden jälkeen oon superinnoissani päästessäni mukaan luomaan seuraavaa TuKY-Speksiä. Speksi ei ole mitään ilman kaikkia tiimiläisiä, jotka panoksellaan mahdollistavat vuosi vuodelta sen, että omstartteja huudellaan lavalle vielä vuosikymmenien päästäkin. Speksin juhlavuoden jälkeen on hyvä suunnata katse tulevaan ja keskittyä tekemään seuraavastakin speksistä täyskymppi. Speksissä on parasta se, että siitä löytyy kaikille jotakin ja jokainen saa käyttää osaamistaan. Toivon, että ihan kaikki kiinnostuneet lähtisivät mukaan pitämään hauskaa meidän kanssa!