Eläköön, Eläköön! Olen vapaa! Tämä on melkein viimeinen viesti minkä teille kirjoitan rakkaat ystäväni. m-klubille on nimittäin valittu uusi ja uljas hallitus, joka sokeasti ja epäonnistumisia peljäämättömänä suuntaa kohti tuntemantonta. Mutta älkööt kukaan ymmärtäkö väärin: tämä viimeinen vuosi on ollut minulle ja toivottavasti myös teille ainutlaatuinen.  En edelleekään osaa yhdys sanojen oikein kirjoitusta, mutta voin silti sanoa oppineeni yhteisestä neljästä kvartaalistamme paljon. Nyt kun yhteisen matkamme loppu häämöttää on minun kovin vaikea olla enää hilpeä oma itseni. Ajatuskin siitä etten voi enää vaivata teitä turhanpäiväisillä viesteilläni saa minut ripottelemaan tuhkaa päälleni. Siksi luovunkin sulkakynästäni raskain sydämmin ja synkin mielin…

Noniin. Lätinät sikseen ja asiaan: m-klubin halva meni siis vallan messevästi. Ruokaa ja juomaa oli yllin kyllin ja kansa oli tälläytynyt näteiksi ja komeiksi. Kaikki hallitustyrkyt eivät kelkkaan mahtuneet, mikä on ihme koska viime vuonna halukkaita etsittiin kissoin ja koirin. Levyissä/on the wheels of steel/lätyissä/tiskivuorossa oli dj Teemu/disco biiffi/so fresh so clean/"soitetaan mitä halutaan"/Pulkkinen. Kuten luvattiin katto oli tulessa ja esimerkiksi kesken Full Clipin five-o rullas paikalle ja sanoi, että jätkillä on aika kreisi meininki (kuva sensuroitiin, mutta löytyy twitteristä). Onneksi kuitenkin m-klubin alati sanavalmis ja korrekti aurinkokuningas Harmaa hoiti homman niinku true playa ja sit kaikki oli cool ja silleen että don’t sweat it! En oikeestaan muista mitä kaikkee siel on tapahtunut, mutta kuulopuheiden perusteella se meni jotenkin noin. 

Oli miten oli… m-klubin uusi hallitus on (nyt luettelen ulkomuistista, joten saataa mennä vähän metsään):
pj:Annika Mustalahti
vpj:Teemu Sorsa
sihteeri/rahastonhoitaja: Heini Niemelä
kopo-vastaava:Joonas Savolainen
tiedottaja:Lauri Permanto
mainonnan yö -vastaava:Millie Degni
excu-vastaava:Annakerttu Aranko
perinne-vastaava:Panu Kuuluvainen

Iso kiitos kaikille osallistuneille! Uudelle hallitukselle haluan antaa evääksi markkinointiguru Philip Kotlerin viisaat sanat:
m-klubi ain’t nothing to fuck with!

Terveisin
Ystävänne Jan
m-klubi