Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wiiniklubin Puputasting

16, syyskuu, 2019 @ 19:00 - 23:59

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/394016537925657/

(In English below)

Rakas pupu!

Oletko jo kyllästynyt vergibooliin? Kenties kaipaat vaihtelua Parkkibileiden infernaaliseen kuumuuteen ja hienhajuun? Haluatko tutustua erilaisiin viineihin ja kenties oppia erottamaan viinejä muunkin kuin värin perusteella? Onneksi Wiiniklubin legendaarinen Puputasting on täällä taas!

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tietää viineistä mitään. Pääasia on, että viini maistuu! Me Wiiniklubissa rakastamme viinejä ja uskomme, että oikeita viinimieltymyksiä on yhtä monta kuin ihmisiäkin. Emme tuomitse vaan kannustamme jokaista kokeilemaan ja löytämään oman viinimakunsa. Tastingeissä tarjoamme viinifaktoja ja vinkkejä viinin nauttimiseen, mutta ennen kaikkea hyvää seuraa ja maittavia viinejä! Viini- ja ruokamestarimme loihtii myös suussa sulavaa pikkupurtavaa viinien rinnalle. Mikä tärkeintä, Wiiniklubissa emme todellakaan käytä sylkykuppeja!

Ilmaannu siis maanantaina 16.9. klo 19 Parkille ja tule pätemään viinitaituruudellasi tai vain nauttimaan hyvästä seurasta, ruoasta ja mahtavista viineistä! Ilmoittautuminen tapahtuu Wiiniklubin sähköpostilistalle kilahtavan Google Forms -linkin kautta. Paikat menevät hujauksessa, joten ole tarkkana kuin porkkana! Jos et vielä ole liittynyt sähköpostilistallemme, käänny tutorisi puoleen tai ota yhteyttä Wiiniklubin tiedottajaan (mejknu@utu.fi).

MITÄ: Wiiniklubin Puputasting
MISSÄ:
Parkilla
MILLOIN: Maanantaina 16.9. klo 19 alkaen
MITÄ MAKSAA:
12 € jäsenille / 16 € ei-jäsenille (jäsenyys 7 €)
MITÄ PÄÄLLE:
Smart casual
MILLOIN ILMO: Tiistaina 10.9. klo 12

***

Dear bunnies!

Do you wish for a change of pace from the never ending sweaty student parties? Do you want to learn more about wines? Or perhaps you just want to enjoy them in great company? You’re in luck: Wine Club’s legendary Bunnytasting is here!

To participate, you don’t have to know anything about wines, just enjoying them is enough! We love wines and believe that there are as many correct tastes in wine as there are people on the Earth. We won’t judge but we’ll encourage everyone to experiment to find their own taste in wine. In the tastings we offer wine facts and tips to enjoy wines the best, but above all, you can enjoy great food and wine in even greater company.

The enrolment to this awesome event happens next week so be ready! Only the fastest will make it! Remember to also join our mailing list, otherwise you won’t get the enrolment e-mail with the Google Forms -link. If you have any questions, you can send an email to (mejknu@utu.fi).

WHAT: Wine Club’s Bunnytasting (Puputasting)
WHERE: At Parkki
WHEN: September the 16th at 7 pm
HOW MUCH:
12 € for members / 16 € for non-members (membership 7€)
WHAT TO WEAR: Smart casual
WHEN TO ENROL: September the 10th at 12 pm

Tiedot

Päivämäärä:
16, syyskuu, 2019
Aika:
19:00 - 23:59

Järjestäjä

Wiiniklubi

Tapahtumapaikka

Parkki Alakerta / Downstairs
Parkinkatu 6
TURKU, Finland 20500 Suomi
+ Google Map