Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wiiniklubin HalVa

26, marraskuu, 2019 @ 18:00 - 23:59

(In English below)

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/441669899820517/

Vuoden loppu häämöttää ja Wiiniklubin vuoden 2019 hallituksen on aika haikein mielin luopua vallankahvasta. Tämä tietysti tarkoittaa, että tarvitsemme uusia ja vanhoja innokkaita pikku viinisieppoja Wiiniklubin uusiksi tukipilareiksi. Mikäli penninvenytys on bravuuriasi, tunnet Alkon katalogin kuin taskusi, viinisuonen lisäksi sinulla sykkii myös runosuoni tai muuten vain rakastat Wiiniklubia ja viinejä: hae ihmeessä Wiiniklubin hallitukseen ja koe Wiiniklubi viininkaatajan näkökulmasta!

Hallitukseen hakemiselle ei ole sen suurempia kriteerejä – kiinnostus tapahtumien järjestämistä ja viinejä kohtaan on tärkeintä! Lisäksi ehdolle asettujien sekä äänestäjien tulee olla Wiiniklubin jäseniä. Jäseneksi liittyminen onnistuu vielä HalVassa. Kyseessä on siis Wiiniklubin sääntömääräinen syyskokous, jonka osana järjestetään hallituksen vaihto.

Pesteistä ja hallitusvuodesta voi kysellä lisää HalVa-infossa 20.11. klo 15.30, joka järjestetään tänä vuonna Montussa after workien merkeissä. Kerromme hieman lisää pesteistä sekä hallituksen vaihdosta yleisesti. Vaikka kyseessä onkin HalVa-info, myös muut kuin hallitustoiminnasta kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita hengailemaan!

HalVassa jaossa ovat seuraavat pestit:

Puheenjohtaja (Katri Karjalainen)
Varapuheenjohtaja ja yrityssuhdevastaava (Anni Aitonurmi)
Sihteeri (Aino-Agneta Laine)
Rahastonhoitaja (Nikita Saunonen)
Tiedottaja (Matias Knuuti)
AD (Nikita Räikkönen)
Ekskursiopäällikkö (Ville Jokinen)
Viini- ja ruokamestari (Niilo Vuohijoki)

Tarjolla on pientä purtavaa ja juotavaa, mutta muuten tapahtumassa toimii OPM! Mikäli siis mieltäsi askarruttaa hallitusvuosi tai HalVa, saavu infoon juttelemaan hallituslaisten kanssa, tai nykäise hihasta kauppiksen käytävällä!

MITÄ: Wiiniklubin HalVa
MISSÄ:
Parkin alakerta
MILLOIN: 26.11. klo 18 alkaen
Muista myös HalVa-info Montussa 20.11. klo 15.30!

***

Wine Club will hold its stated meeting on November the 26th at 6pm. In the meeting, the board for the next year will be elected. Only members of Wine Club can vote and stand in the election. The board of 2019 would like to thank you for an amazing year!

Haikein terveisin
Wiiniklubin hallitus 2019

Tiedot

Päivämäärä:
26, marraskuu, 2019
Aika:
18:00 - 23:59
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/441669899820517/

Järjestäjä

Wiiniklubi

Tapahtumapaikka

Parkki Alakerta / Downstairs
Parkinkatu 6
TURKU, Finland 20500 Suomi
+ Google Map