Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun KY:n Vappu: Kuntalaisbailut

huhtikuu, 17 @ 18:00 - 21:00

Arvon kuntalaiset,

Kuntalaisbailut ovat yksi Turun KY:n perinteikkäimmistä juhlista, jossa juhlistetaan vappukauden avausta. Näissä juhlissa pääset kokemaan kuuluisan kuntalaishengen ja tapaamaan TuKYläisiä yli vuosikurssirajojen.

Erikoinen vuosi vaatii hieman mielikuvitusta ja joustavuutta vanhojen perinteiden säilyttämiseksi. Puput ovat ehkä pitkin vuotta pohtineet, milloin he oikein saavat painaa valkolakin päähänsä Turun KY:n lakitusperinteen mukaisesti? No, iloksemme voimme ilmoittaa, että sen aika on vihdoin koittanut! Kuntalaisbailujen ohjelmassa on nimittäin kaiken muun hauskanpidon ohella luvassa pupujen lakitus. Lakitus on tärkeä ja perinteikäs tapahtuma, jossa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoista tulee virallisesti kyltereitä painaessaan Turun KY:n kokardilla varustetun yo-lakin päähänsä. 

Kuntalaisbailuista alkaa Turun KY:n vappukausi, joka ei tänä vuonna poikkeustilanteesta huolimatta jätä ketään kylmäksi. Jokainen Turun KY:n jäsen sekä alumnit ovat tervetulleita verrattoman ylioppilaskuntahengen kera Zoomissa järjestettävään tapahtumaan lauantaina 17.4. Luvassa on hauskaa ohjelmaa, joten keräänny yksin tai pienellä porukalla ruudun ääreen juhlistamaan vappukauden alkua.

Tapahtuman aikana suoritetaan perinteinen vierailu ylioppilaskunnan haudalla, jossa vanhin paikalla oleva puheenjohtaja pitää puheen ylioppilaskunnan muistolle. Tämän jälkeen juhlakansa kohottaa yhdessä maljan yo-kunnan muistolle ja nostaa haalarinsa ylös. HUOM! Haalarit pidetään lanteilla tähän asti!

MITÄ: Kuntalaisbailut

MISSÄ: Zoom, https://utu.zoom.us/j/61332756130

MILLOIN: Lauantaina 17.4. Klo 18

KENELLE: Kaikille pupuista rusakoihin ja alumneihin

PUKUKOODI: Haalarit! Lisäksi vuosikurssille 2020 ylioppilaslakki

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu, 17
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

TuKY