Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun KY:n syyskokous ja HalVa

7, marraskuu, 2023 ,16:00

Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen hallitus vuodelle 2024. Luottamustoimet alkavat 01.01.2024 ja kestävät vuoden (pl. taloustoimikunnan puheenjohtaja kaksi vuotta). Haku on nyt alkanut ja hakea voivat kaikki Turun KY:n jäsenet.

Tietoa hallitushausta

Halukkaiden on erittäin suositeltavaa vastata etukäteen asetettuihin kysymyksiin. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan Turun KY:n nettisivuilla, jotta koko jäsenistö pääsee perehtymään ehdokkaisiin etukäteen. Voit halutessasi vastata useamman kuin yhden sektorin kysymyksiin. Vastaukset tulee lähettää osoitteeseen viestinta@tuky.fi sunnuntaihin 29.10. klo 23:59 mennessä. Viestiin tulee myös liittää edustava valokuva hakijasta, joka julkaistaan vastausten yhteydessä.

On myös suositeltavaa osallistua ennakkohaastatteluihin ns. hallitusgrillissä maanantaina 6.11. klo 16. Ehdolle voi kuitenkin asettua vielä itse syyskokouksessa tiistaina 7.11. klo 16.

Asettumalla ehdolle jo etukäteen annat äänestäjille mahdollisuuden tutustua sinuun ennakkovastaustesi ja haastatteluiden perusteella, sillä itse syyskokouksessa ehdokkaiden esittelyaika on aikarajoitteen vuoksi erittäin lyhyt.

Jos mielessä on kysymyksiä hallitustyöskentelystä yleisesti, hakuprosessista, sektoreiden työtehtävistä tai muusta, muista saapua paikalle After workiin hallitushaun infotilaisuuteen Bar Monttuun keskiviikkona 25.10. klo 16.00 alkaen.

Lisäksi kysymyksiä voi milloin tahansa lähettää hallituksen puheenjohtaja Frans Isolaurille (puheenjohtaja@tuky.fi).

Tiedot

Päivämäärä:
7, marraskuu, 2023
Aika:
16:00