Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TuKYDatan Etälanit

huhtikuu, 16 @ 18:00 - 23:00

Parkkilanit tulee taas – nyt etäversiona !
TuKYDatan supersuositut ja perinteikkäät lanit järjestetään jälleen ensi viikon perjantaina (16.4.), kuudelta alkaen. Luvassa rentoa pelailemista ja yhdessäoloa. Pelaatkin sitten ceeässää, bäfää, runee tai wowii, niin tule katsomaan kuinka moneen servuun saat bannit, kenestä kuoriutuu todellinen chiitteri ja kuka ottaa perjantain aikana eniten damagee!
Näille korona-ajan kovimmille laneille pääset osallistumaan TODELLA yksinkertaisesti:
1) Ilmoittaudu haluamaasi peliin täyttämällä tämä lomake: https://forms.gle/qmhdMMcZgLxf6pov7
2) Tule TuKYDatan Discordiin tapahtuman alkaessa!
Ilmoittautuminen kannattaa, sillä osallistujien kesken arvotaan kolmelle HUIKEITA palkintoja (tietysti Datan logolla varustettuna 😉).
Ja mitä parasta, etälanit ovat TÄYSIN ILMAISET ja voit pelata Discordissamme erilaisia pelejä makusi mukaan. Luvassa mm. LoL:ia, Warzonea, CS:ää tai jotain vapaavalintaista. Pelaamme myös matalan kynnyksen Among Us -peliä (ladattavissa puhelimelle ilmaiseksi), joten mukaan on tervetulleita hc-pelaajien lisäksi EHDOTTOMASTI myös amatöörimmät pelaajat !!
Viritä siis gaming setuppisi valmiiksi tositoimiin (minimivaatimuksena nettiyhteydellä varustettu tietokone/älylaite) ja laita kofeiinipitoinen juomasi jo jääkaappiin, kohta on lanit tulilla! Voit tulla linjoille yksin tai kavereiden kanssa! Muista vain ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella: https://forms.gle/qmhdMMcZgLxf6pov7 ja liity TuKYDatan Discordiin tästä linkistä: https://discord.gg/yvQfkGnvW4
Jos Discord on sinulle uusi tuttavuus, ei hätää! Neuvomme sen käytössä lanien alussa tarvittaessa.
TL;DR
MITÄ? TuKYDatan etälanit
MISSÄ? TuKYDatan Discordissa
MILLOIN? 16.4.2021 alkaen klo 18.00
MITÄ MAKSAA? NO EI MITÄÄN!!
KENELLE? Ihan kaikille Datafaneille ❤

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu, 16
Aika:
18:00 - 23:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/283521029983807

Järjestäjä

TuKYData