Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toogabileet MMXIX

huhtikuu 17 @ 19:00 - 23:59

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/333890253923914/

(In English below)

Syyskuussa Wiiniklubi suuntaa kohti Kreikkaa excun merkeissä, mutta sitä ennen koittaa matka antiikin Roomaan: on jälleen kerran Wiiniklubin jo perinteeksi muodostuneiden Toogabileiden aika! Antiikin Roomassa toogaan pukeutuivat ylimykset ja virkamiehet; Wiiniklubissa se on sen sijaan janoisten viininystävien vaate, jonka verenpunainen hohto aamuyön tunneilla kuvastaa kuolevaisten taistoa Humalaa vastaan.

Kuten moni jo varmasti tietää, Wiiniklubin perinteistä poiketen Toogabileissä keskitytään laadun sijaan viinin määrään, suureen määrään. Ja mikä parasta, jos tastingien hinnat normaalisti osuvat kipukynnyksesi yli, ei hätää: nyt selviät vain 9 €:lla ja saat taatusti viiniä ja purtavaa mahasi täydeltä! Jos kuitenkin suonissasi virtaa viinin ja päihtyneen hurmion jumalan Dionysoksen veri, voi olla suotavaa ottaa OPM tai jopa OTM.

Jos siis suutasi kuivaa ja viinisuonesi sykkii, kääri tooga yllesi ja suuntaa kohti parkkia vuoden syntisimpiin bakkanaaleihin keskiviikkona 17.4. klo 19. Ilmoittautuminen tapahtuu Wiiniklubin sähköpostilistalle 10.4. klo 12 kilahtavan Google Forms -linkin kautta.

MITÄ: Toogabileet MMXIX
MISSÄ:
Parkilla
MILLOIN: 17.4. klo 19 alkaen
MITÄ MAKSAA:
9 €
MITÄ PÄÄLLE:
Syntymäpuku + tooga
MILLOIN ILMO: 10.4. klo 12

***

It’s time to journey to ancient Rome as Wine Club’s traditional Toga party is coming! In ancient Rome, the toga was the formal wear for Roman citizen men, while in Wine Club, it is instead the garment of thirsty wine lovers.

As many already know, Wine Club’s Toga party focuses most on quantity, and lots of it. You will get your stomach full of wine and snacks, and best of all, for only 9 €! However, if the blood of Dionysus, the god of wine and ritual madness, flows within you, it may be advisable to BYOB.

So, put on your toga and head to Parkki for the most sinful party of the year on April the 17th, at 7 pm. The enrolment will take place via a Google Forms link sent to the Wine Club mailing list on April the 10th, at 12 pm.

WHAT: Wine Club’s Toga party MMXIX
WHERE: At Parkki
WHEN: April the 17th, 7 pm
HOW MUCH:
9 €
WHAT TO WEAR: Toga
WHEN TO ENROL: April the 10th, 12 pm

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 17
Aika:
19:00 - 23:59

Järjestäjä

Wiiniklubi

Tapahtumapaikka

Parkki Alakerta / Downstairs
Parkinkatu 6
TURKU, Finland 20500 Suomi
+ Google Map