Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Superbowl LIII -kisakatsomo

helmikuu 3 @ 23:00 - helmikuu 4 @ 04:00

Jälleen on koittanut se aika vuodesta, kun kokoonnumme yhdessä viettämään unetonta yötä Super Bowlin merkeissä. KY-Sport ei jää ulkopuolelle tästäkään urheiluhuumasta, vaan järjestää  yhteistyössä UTU Beaver Huntersin kanssa jo perinteeksi muodostuneen kisakatsomon Parkin alakerrassa! 

Liigan ratkaisuottelun käsin kosketeltavasta jännityksestä voi tulla nauttimaan myös lajin uudet seuraajat, sillä ennen varsinaisen pelin alkamista luvassa on johdatus lajin saloihin. Itse ottelun lisäksi jännittettävää löytyy myös puoliajasta – vilahtaako lavalla tällä kertaa jotain muutakin, kuin puoliaikaa tähdittävä Maroon 5?

Luonnollisestikaan kisakatsomossa ei tarvitse nähdä nälkää, vaan KY-sport tarjoaa pientä purtavaa. Herkullisten jenkkieväiden lisäksi tarjolla on Red bullia, jos väsymys yrittää salakavalasti hiipiä perässäsi Parkille.

Ottelu alkaa sunnuntaina puoli kahdelta aamuyöllä, mutta paikan päälle voi saapua jo yhdentoista aikoihin spekuloimaan tulevaa koitosta. Otathan mukaasi penkkiurheilufiilistä koko yöksi!

MITÄ? Super Bowl LIII –kisakatsomo
MISSÄ? Parkin alakerta, Parkinkatu 6, 20500 Turku
MILLOIN? 3.2. sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, tapahtuma alkaen klo 23. Ottelu alkaa noin 1.30.
PALJONKO MAKSAA? Ilmainen!
MITÄ MUKAAN? Lämpimät sukat ja urheilumieltä 🙂

Tiedot

Alkaa:
3 helmikuun @ 23:00
Loppuu:
4 helmikuun @ 04:00

Järjestäjä

KY-Sport
Kotisivu:
http://www.tuky.fi/jaostot/ky-sport/