Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomen Ekonomit: NUEK feat. Teemu Packalén

11, lokakuu, 2023 @ 16:00 - 19:00

NUEK eli Nuoret Ekonomit -kiertue saapuu jälleen Turkuun!

NUEK on tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda ihmisiä yhteen hyvän asiasisällön äärelle. Tänä vuonna hyvinvointitapahtuma järjestetään teemalla ”Älä taputa vielä”, jossa käsitellään mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyviä asiota. Teemaan liittyvän puheenvuoron tulee pitämään yksi harvoista UFC:ssa otelleista suomalaisista vapaaottelijoista Teemu Packalén. Tapahtuma järjestetään aina yhtä lämminhenkisessä Bar Montussa.

NUEK 2023 Turku on täysin ILMAINEN Suomen Ekonomien jäsenille. Paikkoja on kuitenkin rajallinen määrä, joten ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla nopea! Tapahtumassa on osallistujille tarjolla ruokaa kyllin toimesta, minkä lisäksi Bar Monttu on auki koko tapahtuman ajan. Teemu Packalénin puheenvuoron lisäksi osallistujille on tarjolla myös mahdollisuus kokeilla onneaan onnenpyörän pyörittämisessä! Palkintoina luvassa mm. lahjakortteja, haalarimerkkejä ja Ekonomit-tuotteita. Tapahtuma päättyy arvontaan, johon kaikki osallistujat pääsevät mukaan!

Alustava ohjelma:

16:00 Ovet auki

16:15 Onnenpyörän pyörittelyä, tarjoiluja ja after work -hengailua

17:00 Teemun puheenvuoro

18:15 Arvonta

19:00 Tapahtuma päättyy

Puhujan esittely: Teemu on palkittu UFC tapahtuman parhaana ottelijana, ja hän on voittanut suomenmestaruuden kolmessa lajissa. Nykyisin Teemu opiskelee yrittäjyyden lomassa yhteisöpedagogiksi, on lähes 2-vuotiaan tytön faija, ja jakaa elämästään ja inspiroivasta tarinastaan sosiaalisessa mediassa sekä puhujalavoilla!

Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa 20.9. klo 14:00 ja päättyy 5.10. klo 15:00 tai sen tullessa täyteen.

Tiedot

Päivämäärä:
11, lokakuu, 2023
Aika:
16:00 - 19:00
Kotisivu:
https://tapahtumat.ekonomit.fi/nuekturku

Järjestäjät

Kylli
EVA

Tapahtumapaikka

Bar Monttu
Rehtorinpellonkatu 3
Turku,
+ Google Map