Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rahvikset

18, lokakuu, 2023 @ 18:00 - 23:59

LIPUT: https://kide.app/events/2b01cd18-a1fc-4032-8a83-3cd8d6431274

Vauhdikasta vujuaikaa kulturelleille kyltereille!

Vuosijuhlakausi on jälleen avattu ja ajatukset on käännetty kohti iltapukuja ja juhlapuheita. Jotta tunnelma ei karkaisi liian asialliseksi, on Kulttiksen vuoro ravistella pakkaa. Vuorossa on tietysti vujukauden mielenkiintoisin musta lammas: Rahvikset.

Rahvikset on yksi Turun KY:n vanhimmista tapahtumista ja ensimmäiset Rahvikset järjestettiinkin jo vuonna 1967. Näiden antivuosijuhlien perinteet ovat sittemmin eläneet suuntaan jos toiseenkin, mutta yksi asia on pysynyt samana: Rahviksille saavuttaessa etiketit ja arvokkuus heitetään taivaan tuuliin.

Tämän vuoden Rahvisten teemana toimii koko kansan rakastama kulttuuri-ilmio. Tämä suomalaisen televisiotaiteen helmi on täynnä draamankäänteitä, vahvoja tunteita, houkutuksia ja hauskanpitoa. Kaikkea sitä, mitä hyvään tapahtumaan tarvitaan. Kyseessä on tietysti Temptation Island.

Rahvikset: Temptation Parkki järjestetään keskiviikkona 18.10. klo 18.00. lllan alkaessa juhlakansa kokoontuu Parkille nauttimaan toinen toistaan mieleenpainuvammista ohjelmanumeroista, herkullisista tarjoiluista ja sekä tietysti maittavista virvokkeista. Tämän jälkeen houkutusten vastustamista lähdetään jatkamaan jo perinteeksi muodostuneelle Rahvis-excursiolle. Retkikohde saa jäädä vielä mysteeriksi, mutta Kulttis suosittelee juhlijoita varautumaan säähän sopivin varustein.

Lippu tapahtumaan maksaa 17€ ja se sisältää Parkilla järjestettävän ohjelman tarjoiluineen, bussikuljetukset seuraavaan tapahtumapaikkaan ja haalarimerkin. Hartwall on mukana tapahtumassa kostuttamassa kyltereiden kuivia suita. Kaikkien janoisimmille suosittelemme kuitenkin OPM.

Liput tapahtumaan myydään Kide.appissa tiistaina 10.10. klo 12.00. Linkki lipunmyyntiin löytyy tuttuun tapaan sähköpostistasi keskiviikkoaamuna ja Kulttiksen Instagramista.

Ravista pois vujuviikon liialliset muodollisuudet ja löysennä rusettia edes yhden illan ajaksi. Rahviksilla pääset kokemaan TuKYn todellisen vuosijuhlahengen ja kunnioittamaan myös niitä perinteitä, joita arvokas vuosijuhlakansa muuten paheksuu.

Osallistuessasi Turun KY:n alaiseen tapahtumaan sitoudut noudattamaan yhdistyksen Code of TuKY -dokumenttia ja sen mukaisia toimintaperiaatteita.

MITÄ? Rahvikset: Temptation Parkki

MISSÄ? Parkki

MILLOIN? 18.10. klo 18.00

MITÄ MAKSAA? 17€

PUKUKOODI? Mitä pukisit päällesi Temppareihin (ei haalareita)

Tiedot

Päivämäärä:
18, lokakuu, 2023
Aika:
18:00 - 23:59
Kotisivu:
https://kide.app/events/2b01cd18-a1fc-4032-8a83-3cd8d6431274

Järjestäjä

Kulttis
Sähköposti
kulttuuri@tuky.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Parkki