Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pyhän kolminaisuuden edarivaalibileet

31, lokakuu, 2023 @ 22:00 - 23:30

Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat?

Edustajistovaalit ovat jo aivan oven takana ja taas on aika edarivaalien kovimmille haalaribileille!

Tiistaina 31.10. tanner tärähtää yhdessä Turun suosituimmista yökerhoista Saaristobaarissa, kun kolme suurta edustajistoryhmää lyövät voimansa yhteen ja järjestävät yhdessä tämän vaalisyksyn hauskimmat kekkerit!

Puoluepoliittisesti sitoutumattomat Ryhmä Lex, TSE-lista ja TYY Terveeksi kutsuvat kaikki kiskomaan haalarit jalkaan, tunnustamaan oman opiskelijajärjestönsä väriä ja pitämään hauskaa muidenkin kuin vain niiden oman koulun opiskelijoiden kanssa. Vaaliväittelyt ja pitkät puheenvuorot koulutuspolitiikasta saavat täksi illaksi unohtua, kun luvassa on huikeat juhlat, rentoa bilettämistä ja tutustumista uusiin ihmisiin. Ilta on myös täydellinen tilaisuus kaivaa paras halloween-asu naftaliinista, sillä 31.10. vietetään totta kai myös Halloweenia! Bileet toimivat myös jatkoina legendaarisille Statussitseille ja TuKYn vuosijuhlanakkien kiitosbileille (huom! nakeille oma linkki).

Liput näihin kahden vuoden välein järjestettäviin kekkereihin kustantavat vain vaivaiset 3€ ennakkoon ja 4€ ovelta. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Saaristobaariin ja 250 ensimmäiselle vain näitä bileitä varten tehtyyn haalarimerkkiin.

Liput myydään erikseen tiedekunnittain ja TuKYn, PorKyn ja T-klubin lipunmyynti on nyt auki! Myynti tapahtuu Kide.App:n kautta. Lipunmyyntiin pääset tästä.

Lisätietoja tapahtumasta saat TSE-listan vaalikoordinaattoreilta Pihla Koskelta (pihkos@utu.fi) ja Robert Vehmalta (robert.m.vehma@utu.fi).

MITÄ? Kenen joukoissa seisot? -edarivaalibileet

MISSÄ? Saaristobaarissa

MILLOIN? ti 31.10. klo 22 alkaen

MIKSI? Koska Pyhän kolminaisuuden bileet on aina parhaat bileet!

DC: Halloween + haalarit

Tiedot

Päivämäärä:
31, lokakuu, 2023
Aika:
22:00 - 23:30

Järjestäjä

TSE-lista

Tapahtumapaikka

Saaristobaari