Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Makeaa maisterointia -afterit

huhtikuu, 11 ,17:00 - 20:30

Kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta, sitäkö maisterointi on? Paineita, haasteita, vastavirran laineita, sitäkö maisterointi on? EI! Maisterointi on myös MAKEAA! Se on inspiroivaa, hetkeen pysähtymistä, omien tavoitteiden, haaveiden ja reittien selventämistä – sekä herkuttelua!

TSE Masters järjestää vuoden makeimman afterwork-tapahtuman Bar Montussa torstaina 11.4. klo 17 alkaen – ja makeutta sekä herkkuja tästähän tapahtumasta ei puutu. Illan aftereiden pääteemana on tietysti: Maisterointi, mahtavine mahdollisuuksineen sekä mysteereineen. Tapahtuman mahdollistaa: Deloitte.

Illan aikana pääsemme syventymään maisteroinnin saloihin mielenkiintoisten puhujien ja rennon letkeän meiningin kautta (katso täältä ohjelma). Aiheita riittää harkkapaikoista graduun ja aina valmistumiseen asti. Mutta ei tässä kaikki! Jokainen osallistuja saa ilmoittautuessaan valita haluamansa bagelin Bagel House Turun listalta, drinkkilipun Monttuun saapuessaan sekä valikoida haluamansa irtokarkit pienimuotoisesta irtokarkkibuffastamme.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 2.4. klo 14 Forms-lomakkeen kautta. Tapahtuman osallistujamäärä on rajallinen ja ilmoittautuminen tapahtuu nopeusjärjestyksessä, ole siis ripeä! Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Tapahtuma sopii kaikille maistereille, maisterimielisille sekä maisterointiaan aloittaville. ❤

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Suurella sydämellä,
TSE Masters

Osallistuessasi Turun KY:n alaiseen tapahtumaan sitoudut noudattamaan yhdistyksen Code of TuKY -dokumenttia ja sen mukaisia toimintaperiaatteita.

MITÄ: Makeaa Maisterointia -afterit

MILLOIN: Torstaina 11.4. klo 17 alkaen

MISSÄ: Montussa tietenkin!

MITÄ MAKSAA: Ei niin sitten mitään! Mutta sitäkin enemmän hauskaa ja herkuttelua tiedossa!

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Unfortunately, the event will be held in Finnish with its contents and speakers. Please follow and watch our social media and email for future bilingual events. Thank you for your understanding and see you in the future events! ❤

By participating in an event under Turun KY, you commit to obey association’s Code of TuKY document and its principles.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu, 11
Aika:
17:00 - 20:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

TSE Masters
Sähköposti
tsemasters@tuky.fi

Tapahtumapaikka

Bar Monttu
Rehtorinpellonkatu 3
Turku,
+ Google Map