Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LäksyParkki

syyskuu, 29 @ 12:00 - 16:00

Eikö opiskelu suju yksin kotona istuessa? Kaipaatko Mercapöhinää ja yhdessä ahertamista? Nyt on jälleen mahdollisuus tulla etsimään K-Loungen tunnelmaa, kun Edunvalvontajaosto avaa Parkin alakerran opiskelutilaksi kaikille syksyn kurssien kanssa painiville pupuille ja rusakoille! Parkille pääsee opiskelemaan tiistaina 29.9. ja keskiviikkona 30.9. klo 12-16. Ovet ovat siis tällöin auki ja jokainen saa vapaasti tulla ja mennä omien aikataulujensa mukaan.
Hyödynnä tilaisuus päästä pois kotisohvalta ja tule siis tekemään läksyt, viikkotehtävät ja projektit alta pois muiden seurassa Parkille! Voit myös tulla katsomaan Zoom-luentoasi hieman eri ympäristössä, kunhan muistat käyttää kuulokkeita. Kerää kokoon oma porukka tai tule etsimään uusia opiskelukavereita. Opiskelutilan lisäksi EVA tarjoaa Parkilla kahvia ja pientä naposteltavaa. Paikalla on koko ajan EVAlaisia, joilta voi kysellä EVAn toiminnasta tai pyytää vinkkejä matriiseihin taikka tilinpäätöksiin. Emme kuitenkaan takaa, että osaisimme sellaisia antaa!
Tapahtumassa noudatetaan TuKYn hygieniaohjeita. Otathan huomioon, että sisälle otetaan rajattu määrä henkilöitä, jotta turvavälien säilyttäminen olisi mahdollista. Kyseessä on Edunvalvontajaoston kokeilu, jota pyritään jatkamaan, jos TSE:n opiskelutilojen käyttö pysyy rajattuna ja kysyntää avoimelle opiskelutilalle riittää.
***
Mitä? Parkin alakerta opiskelutilana
Milloin? 29.9. ja 30.9. klo 12-16
Missä? Parkinkatu 6
Kenelle? Vapaa pääsy kaikille niin kauan, kuin tilaa riittää
Miksi? Ettei aina tarvitse opiskella yksin kotona

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu, 29
Aika:
12:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/3779788175365157

Järjestäjä

EVA

Tapahtumapaikka

Parkki Alakerta / Downstairs
Parkinkatu 6
TURKU, Finland 20500 Suomi
+ Google Map