Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KKOY:n kevätkokous ja halva

huhtikuu, 15 @ 18:00 - 21:00

Vapaa
Tervetuloa osallistumaan Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijat ry:n (KKOY:n) sääntömääräiseen kevätkokoukseen ja hallituksenvaihtoon 15.4. klo 18:00.
Koronapandemiasta johtuen kevätkokous järjestetään tänä vuonna Zoomissa. Kokoukseen voit liittyä alla olevan linkin kautta 15.4.2020 klo 18.
Liitythän linkin kautta KKOY:n jäseneksi ennen kokoukseen osallistumista, mikäli et ole vielä tätä tehnyt. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP_CToSHRBw5goU9Vw0Fb93Sh_nBj5X_tXPdtPeqROperK7A/viewform?usp=sf_link
HUOMIO!
Tässä vielä hieman tarkennusta uuden hallituksen valintaprosessista.
Päätöstä uudesta hallituksesta ei tehdä ennen kevätkokousta. Nykyinen hallitus tekee hakemusten perusteella ehdotuksen, jonka kevätkokous sitten hyväksyy. Myös kevätkokouksessa on etäyhteyksin mahdollista asettua ehdolle, mutta toivomme teidän harkitsevan ensisijaisesti hakemuspohjaa valinnan helpottamiseksi. Hakuaikaa on 13.4. klo 23:59 asti!
Kaikkien hakijoiden olisi myös hyvä päästä osallistumaan 15.4. järjestettävään kevätkokoukseen. Olethan meihin siis yhteydessä, mikäli tämä ei ole sinulle mahdollista.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu, 15
Aika:
18:00 - 21:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

KKOY
Kotisivu:
http://www.tuky.fi/ainejarjestot/kkoy/

Tapahtumapaikka

Zoom