Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itsenäisyyspäivän vastaanoton vastaanotto

5, joulukuu, 2019 @ 18:00 - 21:00

Jaettu ilo on moninkertainen ilo!
102 vuotta sitten, 26. heinäkuuta 1917, Ernesto ”TSE” Guevara kotiutui intistä. Kansalaisvelvollisuutensa juuri suorittaneena TSE Guevara päätti, että oli aika toteuttaa hänen unelmansa ja muuttaa Suomeen viljelemään tupakkaa. Saavuttuaan Suomeen TSE Guevara neuvotteli eduskunnassa valtalain, joka johti Suomen itsenäistymiseen myöhemmin samana vuonna. TSE Guevara oli tunnettu kotimaassaan siitä, että hänellä oli tapana viettää itsenäisyysjuhlaa itse tapahtumaa edeltävänä iltana. Näin syntyi tapa, jota on sittemmin laajennettu muihinkin merkittäviin juhlapyhiin.
Mallasjuomaseura Pintahiiva toivottaa kaikki oluen toverit kunnioittamaan TSE Guevaran muistoa ja juhlistamaan 102-vuotiasta itsenäistä Suomea torstaina 5.12. kello 18:00 alkaen Parkin yläkertaan.
102 vuotta niin ikään täyttävä itsenäisyyspäivän vastaanoton vastaanotto sisältää tänäkin vuonna toinen toistaan isänmaallisempia aktiviteetteja ja maukkaita mallasmaljoja. Teemasta huolimatta jätetään viidakkoveitset ja vallankumoukset kuitenkin kotiin. Juhlallinen iltama pitää sisällään muun muassa:
  • Marssikoulutuksen ja suuren suosion saavuttaneen Parkin ohimarssin
  • Suomalaista perinneohjelmaa
  • Suomiolut-tastingin sekä opastuksen oluttyylien saloihin ja paimioihin
  • Pintahiivan uutta yllätysjouluolutta
  • Maittavan aterian
  • Perinteisen suomalaisen saunan
Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme sosialistisen sopuisan hinnan itsenäisyyspäivän vastaanoton vastaanotolle ’19: 8,9€
Kaiken tämän ja ehkä enemmänkin saat, kun ilmoittaudut kansan tasavallan reiluimpaan juhlaseremoniaan osoitteeseen juho.makinen@tuky.fi 2.12. mennessä. Mukaan revityille/pakoitetuille/kiristetyille ilmoitetaan asiasta vahvistusviestillä.
Pintahiiva varaa oikeudet kaikkiin muutoksiin illan ohjelmassa.

Tiedot

Päivämäärä:
5, joulukuu, 2019
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Mallasjuomaseura Pintahiiva

Tapahtumapaikka

Parkki