Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hermoromahdus

23, marraskuu, 2022 ,16:00 - 18:00

Alkaako hermo olemaan pinnassa ja patoutunut vihasi kertymään? Ymmärrettävää, alkaahan ne hommat pikkuhiljaa kasaantumaan ennen lomalle lähtemistä eikä aina yksinkertaisesti tarvitse jaksaa. Tule EVAn mukana purkamaan stressiäsi rageamalla ihan kunnolla ja vielä luvan kanssa. Rage Room Turku tarjoaa erinomaiset puitteet purkaa patoumiasi, minkä voimalla jaksat painaa varmasti loppuvuoden.
Rage Roomissa pääset erilaisilla välineillä tuhoamaan tavaroita, muun muassa televisioita ja kodinkoneita. Rageamisessa saattaa tulla lämmin, joten suosittelemme ottamaan mukaan urheilu- tai muut kevyet vaatteet. Koska EVA haluaa tukea jokaisen hermojen purkamista, on tapahtuma täysin ilmainen.
Tulethan mielenterveysviikolla EVAn mukana keventämään oloasi Hermoromahduksessa!
Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu keskiviikkona 16.11. kello 14:00 EVAn sähköpostilistalle julkaistavan linkin kautta. Ilmoittauduthan vain toiseen aikaslottiin. Olethan hereillä, sillä paikkoja Hermoromahdukseen on rajoitettu määrä.
Osallistuessasi Turun KY:n alaiseen tapahtumaan sitoudut noudattamaan yhdistyksen Code of TuKY-dokumenttia ja sen mukaisia toimintaperiaatteita.
MIKÄ: Hermoromahdus
MISSÄ: Rage Room Turku, Radiomiehenkatu 3
MILLÄ PAIKALLE: Föli kulkee Rage Roomin läheltä, myös parkkipaikkoja käytössä
MITÄ MAKSAA: Ei mitään
KOSKA: 23.11. kello 16:00-17:00 ja kello 17:00-18:00
MITÄ PÄÄLLE: Urheiluvaatteet tai muut kevyet vaatteet
Vaikka tapahtuma onkin humoristinen, on omaa jaksamistaan oikeasti tärkeää tarkkailla ja tarttua sen ongelmiin ennen kuin raja tulee vastaan. Hermoromahdus on tila, joka kehittyy voimakkaasta ja pitkäkestoisesta stressistä. Sen oireita voivat olla esimerkiksi jatkuva uupumus, keskittymisvaikeudet ja mielialamuutokset. Huomaathan, että apua kannattaa hakea, jos huomaat jaksamisessasi tapahtuvia muutoksia. Koulun puolella kuormitusta voivat auttaa hallinnoimaan esimerkiksi opintoneuvojat, oma-opettajat tai opintopsykologi. Jos kaipaat keskustelukaveria, Terve Mieli -hankkeen alla toimii tukiopiskelijoita, jotka lähtevät mielellään vaikkapa kahville juttelemaan mieltä painavista asioista. Lisää resursseja löydät osoitteesta: https://www.tuky.fi/etusivu/hanke/

Tiedot

Päivämäärä:
23, marraskuu, 2022
Aika:
16:00 - 18:00
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/500836025405495

Järjestäjä

EVA