Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Chillis

huhtikuu, 14 ,12:00 - 17:00

Lukuvuoden kohokohta eli vappu on vihdoin täällä! Kuntalaisbailujen jälkeen vapputunnelmaan on jo päästy täysillä mukaan, mutta aamulla fiilis ei olekaan yhtä katossa kuin eilen. Mikä avuksi, kun vasta ensimmäinen vapun tapahtuma on taputeltu ja edessä olisi vielä pari viikkoa krebaamista? Pitääkö loppukuukausi syödä pelkkää kaurapuuroa ja nuudelia, kun kaikki viimeisetkin rahat on käytetty vapputapahtumien lipunmyyntiin?

No ei tietenkään!

Legendaarinen Chillis tulee taas 14.4. pelastamaan kaikki nälkäiset ja väsyneet kuntalaiset perinteisen mättöbrunssin ja rennon yhdessäolon merkeissä. Mahtavan ja täyttävän brunssin jälkeen voit haastaa kaverisi esimerkiksi mölkkykisaan tai käydä paljussa virkistäytymässä. Me EVAlaiset takaammekin, että Chilliksen jälkeen olet kuin uudesti syntynyt ja valmis jatkamaan vapun viettoa energisempänä kuin koskaan!

Osallistuessasi Turun KY:n alaiseen tapahtumaan sitoudut noudattamaan yhdistyksen Code of TuKY -dokumenttia ja sen mukaisia toimintaperiaatteita.

MITÄ: Chillis

MISSÄ: Parkki

MILLOIN: 14.4. klo 12.00

MIKSI: Because you’re not you when you’re hungry

MITÄ MAKSAA: 7 € sisältäen brunssin ja haalarimerkin

MITÄ PÄÄLLE: Rennot vaatteet + haalarit (halutessasi voit ottaa mukaan myös pyyhkeen ja uimavaatteet)

———————————-

The highlight of the academic year, Mayday, is finally here! After the first event, the May Day season has officially begun. The next morning you might not feel as well as you did yesterday. What to do when the first May Day event is over, and there’s still a couple of weeks of partying ahead? Do you have to eat nothing but oatmeal and noodles for the rest of the month because all the remaining money has been spent on May Day event tickets?

Of course not!

The legendary Chillis is coming back on April 14th to rescue all hungry and tired partiers with a traditional after-party brunch and good company. After the fantastic brunch, you can challenge your friends to a Mölkky-contest or relax in the hot tub. EVA guarantees that after Chillis you’ll feel rejuvenated and ready to continue celebrating May Day with more energy than ever!

By participating in an event under Turun KY, you commit to obeying the association’s Code of TuKY document and its principles.

WHAT: Chillis

WHERE: Parkki

WHEN: 14.4. at 12 pm

WHY: Because you’re not you when you’re hungry

COST: 7 €

CONTAINS: Brunch and overall badge

WHAT TO WEAR: Chill clothes and overalls (also a swimsuit and a towel if you want)

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu, 14
Aika:
12:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Parkki

Järjestäjä

EVA